Maşallah bebişine kocaman olmuş. Allahım hayırlısı ile bir avazda kurtarsın canım. İnşallah doktorun hastanede yokken doğurmazsın. İnsan ne de olsa alışık olduğu insanı arar o durumda bile. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Doğum yapan bir tek doruk var ikizlerimiz geldi başka da yok. Onu da biliyorsundur zaten. Ben uzun zamandır giremediğim için...
Hoşbulduk kızlar douracaını biliyordum ama dourduunu bilmiyordum.Malum 1 haftadır giremiyorum heralde çatladım.Net şimdi nası geldi şaşırdım bi bakiim dedim şok oldum açılınca :)).
Hep evde temizlik bilmem ne herkes dourdum sanıyo.Annemle ablamı arıyorum her seferinde ayy dourdum dicen sanıyoruz diyolar.Ama heran dourabilirm bu haftadan sonra sanki dourcakmışım gibi geliyo.Bebişkomu resmen kasık kemiklerimin içinde hissediyorum,sancılarda yoklayıp duruyor bazen dayanamıcam artık yeter gelsin dediim oluyor.Dr umuz bundan sonra her hafta gelip nst çektirip gidiceksin diyor bakalım bakalım 1 inde gelsin ağustos annesi olayım 8 e kadar beklemeyelim :))
Ay otururken bile zorlanıyorum ya bazı geceler yarı oturarak uyuyorum yaa çok zor artık.Korkuyorum birde 40 a kadar gelmezse oğlum diye. Gerçi maşallah pozisyonu hep aşağıda ama bakalım perşembe konrol var ne diyecek doktor amcamız yaaa...
Ya bana hep bekleyeceğim gibi geliyor ya inşallah 38.haftadan sonra gelir oğlum yaa...
Çok merak ediyorum onu kime benziyor ne zaman gelecek nasıl sancılanacağım neler olacak ayy çok heyecanlı yaaaaa
Benim şuan tek taktıım konu tüy alma meselesi.Sancı mancı nası dourcam düşünmüyorum denebilir neredeyse.Malum ciletle idare ettim için yıllardır hemen çıkıveriyo.Ya sancılarım başladıında orada tüyler olursa hergün hergünde alınmıyoki ertesi gün çıkıo ama alınacak kadar deil.Diyorum sancılarım başlar ben duşa girer son temizlimii yaparım ama öyle mi olacak bilemiyorum.O kadar sakin olabilecekmiyim o anda orayı alabilecek mecalim olacakmı,yoksa çığlık çığlıa mı gidicez hastaneye off öyle pişmanım ki ağdaya cesaret toplayıp gitmediime ah salak kafam ahh
Canım doktor ağdayı da belirli bir zaman sonra yasaklıyor zaten yaa. birden suyun patlayabilir bebek kanala düşer felan diye. Ben makine ile alıyordum ama şimdi çok zor oluyor yaaa. allah yardımcımız olsun ama şu varki doktorlar nelerini görüyorlar ya boşver düşünme sen onu hem ne kadar uzun olabilir ki yine de 2-3 günde 1 alsan 1 cm bile olmaz canım sıkma canını onlar alışıklar zaten.
Neyse kızlar kimseler yok bu arada giremessem nete yine dourdum sanmayın ben olmasamda ablam burdan dourduumu söyler görüşürüz.Saat 22:00-06:00 arası sitede bakım varmış galiba kapalı olcakmışşş
İyi geceler kızlar nerdesiniz kızlar siemize kavuştuk bugün ama kimse yok ay ben çok sıkıldım hep sizleri merak ettim neyse inş yarın sorun yoksa görüşürüz...
İyi geceler kızlar nerdesiniz kızlar siemize kavuştuk bugün ama kimse yok ay ben çok sıkıldım hep sizleri merak ettim neyse inş yarın sorun yoksa görüşürüz...
herkes uyuyor galiba ay bu gece midem öldürdü beni yatıyorum yok kalkıyorum yok ilk defa ciddi anlamda kötü midem anlamadım bu gece baya rahatsızım kaç bardak süt içtim hatırlamıyorum normalde geçerdi ama yok bugün geçmiyor (
Zaten her akşam yarım yamalak uyuyoruz dün akşam bir de sersem insanlar yüzünden gerildik ağrı yaptı ekstradan. Allaha havale ediyorum onları. Bebişim de uyandı şimdi sağ tarafımda hoplayıp duruyor minnoşşş ... Kahvaltımızı yaptık kocişle gitti işe .... Herkese kolay gelsin... Bugün Dr'a gidecek var mı ?
günaydın kızlarr
çok ilginç bende gece hiç uyumadım dua ettim sabah olsun diye. kuzumda uyumadı. annesi sıkıntılı olunca. dün dr gittim birazdan yazıcam detayları