2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum!! Hava çok çok sıcak....mirmirmirmir Klima açık şirkette ama bana mısın demiyo ya.. Bugün son iş günüm,ohhhh!! sositososito Yarın da NST ye gircem ilk kez, ve kuzumu görücem.. :dance:

Ooooohh misss kurtuluş günüüüüü , burası da leş gibi sıcak durduğum yerde vıcık vıcıkkk. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz

günaydın kızlarr
çok ilginç bende gece hiç uyumadım dua ettim sabah olsun diye. kuzumda uyumadı. annesi sıkıntılı olunca. dün dr gittim birazdan yazıcam detayları

Canımcım sana da günaydın, benim gecem de çok zor geçti.. Sıcaktan resmen midem bulanıyodu, çok fenaydı ya.. Şuan bile çok sıcak.. Neyse ki son iş günü.. Onu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum işte. Doktor neler dedi bakim, herşey yolundadır umarım kuzuş!

günaydın kıslaaaaaaaar.....evet site nihayet açılmış...bütün gece uyuyamadım ve sanırım yazın en sıcak gecesi oldu dün ya da bana öyle geldi umarım böyle devam etmez yoksa artık uyku yok bana....(

camı da kapıyı dayamışım bi ara bi saat sonra uyandım bu defa hareket edemiyorum belim bacaklarım kopuyo ceryandan mı oldu onu da tam anlamadım ama....ooof offff.......benim daha çok var bi de yaaa...

Canımcım günaydın nasılsın bakim?
zemuszemus

Kötüyüm yarabbi şükür... Doktora gittik dün, bebeğim hep geriden geliyor tartı olarak. Sonra sezaryenden bahsetti doktorum. Haftaya başka bir doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek. Çok moralim bozuk. Ağlamaktan içim çıktı. Gece sancım vardı. Sabaha karşı 2'de yine başladı sancı. Belim kopuyordu. Kocam da ne yapsın belimi ovdu uyku sersemi. Allah bilir kaçta geçti sancım? Bu arada elim tutmuyordu ya, karpal tünel olmuşum, aile hekimimiz "doğumdan sonra geçer, geçmezse gel, yazayım sana sevk" dedi.
İşte benden bu kadar, siz ne yaptınız dün?

Ooooohh misss kurtuluş günüüüüü , burası da leş gibi sıcak durduğum yerde vıcık vıcıkkk. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz

Kuzuş, bizim evde net yok maalesef, kaynanamlarda var oraya gidince detayları bildiririm kuzum! Akşam 6 olsun da bi, hem abimin kuzusunu görmeye gidicem! Anaaamm daha 3 günlük yavrucak! naniknanik

günaydın kızlarr
çok ilginç bende gece hiç uyumadım dua ettim sabah olsun diye. kuzumda uyumadı. annesi sıkıntılı olunca. dün dr gittim birazdan yazıcam detayları

güzel haberler bekliyoruz canım....
umarım hepimiz için güzel bi gün olur dediğin gibi canım....sabah sabah güzel haber son iş günü demek senin adına çok sevindim tatlım...sabrınıza hayranım tüm çalışan annelerin hem de bu vakte kadar
Günaydın kızlar, nasılsınız??

günaydın tatlım....uykusuz,yorgun,doğurmaya istekli bi haldeyim canımcım...sen nasılsın bakiiim.....yine olmadık bişi gelmemiştir başına inş...senin hamişliğinde de başına gelmeyen kalmadı be kuzum...

günaydın kızlar, ya zor geceydi benimde daha zoru olmasın da, dün akşam yürüyüşe çıktık 9-10 gibi mahvoldum eve geldiğimde hiç biyerim tutmuyodu ee gecede sıcak bi yandan ağrılarım bi yandan bi de dün çok serttti karnım genelde, Allah a şükür sabah oldu

bu arada dün kızlarla faceden yazıştık da son bir ayda doktor hastane değiştiricem iyi mi, hastanenin yeni kurum doktoru henüz alınmamış belli değil bi kişi var o da özel güvence kapsamında değilmiş, ilginç.

Son düzenleme:

Bozma moralini bu neye çare olacak .... Sen de besiye çek biraz daha fazla kendini zaten az kaldı kaç kilo alacağız ki .... Bak bebiş de rahatsız olmuş demek ki ... Bu arada sevk zinciri yokmuş ki uygulamada daha başlanmamış istediğin yere gidebilirsin sevksiz... Çok geçmiş olsun arkadaşım

Benim de dün akşam çok ağrım vardır , sinirler gerilince bebek de geriliyor....

Canım benim ağlama nolur, sen ağladıkça bebeğin de üzülür bak! bilmiyorumkismile Herşeyi oluruna bırak, emin ol kuzun iyidir.. Artık son zamanlarımız sancı da olur normal bu, hatta ben pazartesiden itibaren doğumlar başlar diye düşünüyorum! Sıkma canını.. Dün KK da sorun var dice, faceden bi süre yazıştık.. Onun dışında çok değişik bişi yoktu, bi de dün feci sıcaktı, gece resmen eridim desem yeridir. Üstüne bi de mide bulantısı yaptı o sıcak bende.. Dün iki kez soğuk duş aldım... Öyle uyumuşum.. Sabahta servisin tekeri patladı, savrula savrula geldik resmen işe.. :roflol:Neyseki şimdilik herşey yolunda cancan

Ficilcim, Ebrucum, Yasemeencim sizlerde hoşgeldiniz...

hoşbulduk tatlım...aman bende hissetmişim sanki,niye sezeryandan bahsetti canım yani genel olarak mı yoksa öyle doğurman gerektiğini mi düşünüyor???

bi de canım sana bişi sorcam bu konularda iyisin....ben iki üç gündür aşırı ödem oluşmaya başladı ayaklarım balon gibi oluyor bildiğin,elim ve yüzümde de var ama o darece değil...he bi de özellikle sağ tarafımda ve dinlenince geçerdi artık şişince inmiyorum...tüm gece boyunca yattım sabaha azıcık farkla kalktık birazcık inmiş yani...normail mi??eyvahedigeldismile

Öyle yaptım zaten. Neden durdu anlamıyorum. Çok üzgünüm. Kocam da "yaptıralım sezaryen" dedi, dehşete düştüm resmen. Zaten kalmış 3 hafta, her gün, her gece ağrım var, yakın yani doğumum. Kendimi kestirmeye ne lüzum var? Birşey olursa acil alırlar zaten.
Bizde aile hekimliği var şekerim yaaa... =(( önce gidiyorsun, gösteriyorsun kendini. Sonra o devlet hastanesine yolluyor.

kızlar anlatayım biraz sıkıntılı birgün geçirdim dün. çok kötü birşey yok çok şükür.

dün gittim doktora . benim doktorum bana kilo söylemiyor çok psişik olduğum i.çin kafama takarım diye. geçen kontrolde bebeğimin kilosu haftasına göre bayağı fazla çıkmıştı doktorda bunu şekere bağladı iri bebek olabilir dedi. bende bu gittiğimde bkalım ne olmuş diye düşünürken geçen seferde daha az çıkmış kilosu. tam kaç kilo bilmiyorum ama doktorum haftasına göre normal dedi hatta şimdi normal olmuş dedi. ben çöktüm tabi niye zayıflamışmı diye çünkü benim doblerimde şöyle bir durum çıkmıştı bebeğe giden damarlarda direnç vardı ve doktor takip etmek lazım bebekde gelişme sorunu olabilir demişti aklıma onlar geldi. doktorum bir sorun yok dedi ama ben takıldım tabi doktorum 1 saat konuştu benle biraz rahatladım aslında. sonuçta durum şu dediki ''36. haftayı tamamladıktan sonra korkacak birşey yok ondan sonra bakıcaz eğer bebek içerde tam beslenemiyorsa alırız çünkü dışarda daha iyi besleir dedi ama baktık kilo almaya devam ediyor suyu iyi o zman 39a kadar durur dedi .en önemli 36yı doldurmak''dedi. önümüzdeki hafta nst istedi. 2 hafta sonrada kontrol.
anlıyacağınız iyiyim şimdi ama ister istemez kuruntu yapıyor. dua edin oğluşum zamanında gelsin . sağlıklı olsun. hepimiz inş zamanında alırız yavrularımızı.

Evet biliyorum aile hekimliğinde daha sevk zinciri başlamamış ki eşim öyle söyledi, istediğiz yere gidebilirmişsiniz ...Aile hekimliği sevk zinciri durduruldu haberi Ekonomi haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

ne bileyim normalde de kesiyorlar hem de pıtıdan ... Ben de pazartesi gidecem doktora bakalım ne diyecek ben de sezeryanı düşünüyorum oramda dikişlerle bu sıcakta ne yaparım , bir de yaşım 36 rahim sarkması idrar tutamama hemorid olursa atlatmam zor olur diye.. hayırlısı artık hepimiz için

Canım benim sana da kuzuna da günaydın, işyerindekilere kaldı "çok iyi görünüyosun gel diyolar bi hafta daha" olduuu olucak burdan doğuma gidim.. Neyseki son gün, beni hiç bi kuvvet tutamaz burda.. sositososito

Günaydın canımcım; ben artık yürüyüş olayını bıraktım, karnım da aşağı inmiş, acıyo artık yürüyünce bile.. Sen bi an önce doktorunu ayarla kuzuş! zemuszemus

Sevindim. Yani tekerinizin patlamasına değil, herşeyin yolunda olmasına...

Keyfi yapacak sanırım. "Biraz korkuyorum bu durumdan" dedim. "Alalım istiyorsan, bir hafta düşün" dedi. Neyi düşüneyim ki? Yüzmüşüm yüzmüşüm kuyruğuna gelmişim, sancısına da tahammül ediyorum. Son dakika bir terslik olmazsa düşünmüyorum ben sezercik olmayı. İstediği kadar dursun büyümesi. Yalan yok başta benim de kafam karıştı, ama akl-ı selim düşününce, böyle olmamasına karar verdim. O beklediğim haftalar da 100 gr alsa yanına kardır bebeğimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…