Günaydın kızlar, nasılsınız??
Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum!! Hava çok çok sıcak....mirmirmirmir Klima açık şirkette ama bana mısın demiyo ya.. Bugün son iş günüm,ohhhh!! sositososito Yarın da NST ye gircem ilk kez, ve kuzumu görücem.. :dance:
günaydın kızlarr
çok ilginç bende gece hiç uyumadım dua ettim sabah olsun diye. kuzumda uyumadı. annesi sıkıntılı olunca. dün dr gittim birazdan yazıcam detayları
Canımcım günaydın nasılsın bakim? zemuszemus
Ooooohh misss kurtuluş günüüüüü , burası da leş gibi sıcak durduğum yerde vıcık vıcıkkk. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz
günaydın kızlarr
çok ilginç bende gece hiç uyumadım dua ettim sabah olsun diye. kuzumda uyumadı. annesi sıkıntılı olunca. dün dr gittim birazdan yazıcam detayları
umarım hepimiz için güzel bi gün olur dediğin gibi canım....sabah sabah güzel haber son iş günü demek senin adına çok sevindim tatlım...sabrınıza hayranım tüm çalışan annelerin hem de bu vakte kadarKızlar hepinize güzel bir gün diliyorum!! Hava çok çok sıcak....mirmirmirmir Klima açık şirkette ama bana mısın demiyo ya.. Bugün son iş günüm,ohhhh!! sositososito Yarın da NST ye gircem ilk kez, ve kuzumu görücem.. :dance:
Kötüyüm yarabbi şükür... Doktora gittik dün, bebeğim hep geriden geliyor tartı olarak. Sonra sezaryenden bahsetti doktorum. Haftaya başka bir doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek. Çok moralim bozuk. Ağlamaktan içim çıktı. Gece sancım vardı. Sabaha karşı 2'de yine başladı sancı. Belim kopuyordu. Kocam da ne yapsın belimi ovdu uyku sersemi. Allah bilir kaçta geçti sancım? Bu arada elim tutmuyordu ya, karpal tünel olmuşum, aile hekimimiz "doğumdan sonra geçer, geçmezse gel, yazayım sana sevk" dedi.
İşte benden bu kadar, siz ne yaptınız dün?
Kötüyüm yarabbi şükür... Doktora gittik dün, bebeğim hep geriden geliyor tartı olarak. Sonra sezaryenden bahsetti doktorum. Haftaya başka bir doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek. Çok moralim bozuk. Ağlamaktan içim çıktı. Gece sancım vardı. Sabaha karşı 2'de yine başladı sancı. Belim kopuyordu. Kocam da ne yapsın belimi ovdu uyku sersemi. Allah bilir kaçta geçti sancım? Bu arada elim tutmuyordu ya, karpal tünel olmuşum, aile hekimimiz "doğumdan sonra geçer, geçmezse gel, yazayım sana sevk" dedi.
İşte benden bu kadar, siz ne yaptınız dün?
Ficilcim, Ebrucum, Yasemeencim sizlerde hoşgeldiniz...
Bozma moralini bu neye çare olacak .... Sen de besiye çek biraz daha fazla kendini zaten az kaldı kaç kilo alacağız ki .... Bak bebiş de rahatsız olmuş demek ki ... Bu arada sevk zinciri yokmuş ki uygulamada daha başlanmamış istediğin yere gidebilirsin sevksiz... Çok geçmiş olsun arkadaşım
Benim de dün akşam çok ağrım vardır , sinirler gerilince bebek de geriliyor....
Öyle yaptım zaten. Neden durdu anlamıyorum. Çok üzgünüm. Kocam da "yaptıralım sezaryen" dedi, dehşete düştüm resmen. Zaten kalmış 3 hafta, her gün, her gece ağrım var, yakın yani doğumum. Kendimi kestirmeye ne lüzum var? Birşey olursa acil alırlar zaten.
Bizde aile hekimliği var şekerim yaaa... =(( önce gidiyorsun, gösteriyorsun kendini. Sonra o devlet hastanesine yolluyor.
umarım hepimiz için güzel bi gün olur dediğin gibi canım....sabah sabah güzel haber son iş günü demek senin adına çok sevindim tatlım...sabrınıza hayranım tüm çalışan annelerin hem de bu vakte kadar
günaydın kızlar, ya zor geceydi benimde daha zoru olmasın da, dün akşam yürüyüşe çıktık 9-10 gibi mahvoldum eve geldiğimde hiç biyerim tutmuyodu ee gecede sıcak bi yandan ağrılarım bi yandan bi de dün çok serttti karnım genelde, Allah a şükür sabah oldu
bu arada dün kızlarla faceden yazıştık da son bir ayda doktor hastane değiştiricem iyi mi, hastanenin yeni kurum doktoru henüz alınmamış belli değil bi kişi var o da özel güvence kapsamında değilmiş, ilginç.
Canım benim ağlama nolur, sen ağladıkça bebeğin de üzülür bak! bilmiyorumkismile Herşeyi oluruna bırak, emin ol kuzun iyidir.. Artık son zamanlarımız sancı da olur normal bu, hatta ben pazartesiden itibaren doğumlar başlar diye düşünüyorum! Sıkma canını.. Dün KK da sorun var dice, faceden bi süre yazıştık.. Onun dışında çok değişik bişi yoktu, bi de dün feci sıcaktı, gece resmen eridim desem yeridir. Üstüne bi de mide bulantısı yaptı o sıcak bende.. Dün iki kez soğuk duş aldım... Öyle uyumuşum.. Sabahta servisin tekeri patladı, savrula savrula geldik resmen işe.. :roflol:Neyseki şimdilik herşey yolunda cancan
hoşbulduk tatlım...aman bende hissetmişim sanki,niye sezeryandan bahsetti canım yani genel olarak mı yoksa öyle doğurman gerektiğini mi düşünüyor???
bi de canım sana bişi sorcam bu konularda iyisin....ben iki üç gündür aşırı ödem oluşmaya başladı ayaklarım balon gibi oluyor bildiğin,elim ve yüzümde de var ama o darece değil...he bi de özellikle sağ tarafımda ve dinlenince geçerdi artık şişince inmiyorum...tüm gece boyunca yattım sabaha azıcık farkla kalktık birazcık inmiş yani...normail mi??eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?