2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun aysun çok mu kötü basur. bu arada basur dediğiniz kanamamı dün benimde canım yandı gece ama öyle kanama falan olmadı sadece yatmakta zorlandım oturdum o yüzden

bu arada missgrafik yaptıkların çok güzel olmuş gerçekten sen evde yapıyorsun bunları sanırım peki baskı olayını nasıl hallediyorsun.
bende kızımın bebek şekerleri için bi şey yazıcam ama hala beceremedim bide annemi bekliyorum şekerleri alsın gelsin bakalım boyutları nasıl olucak

basur böle et beninden büyük bişeyin makattan cıkması yani bnde o sekilde kanamam yok aslında oluyor diolar kabızlığımda yok ama asırı vc her otumamda bitiyorum oturduğumda aynı sekilde cok berbat bişeymiş ya missgrafik sende demi basur derdi var doktorun ne dedi ? doğumun nasıl olcak bellimi?

sıkma canını
hayırlısı olsun ins

canım biz kendimiz reklamcıyız ben evden yürütüyorum işleri işyerimizde de eşim uyguulamasını yapıyor ramazana kadar mevlütü halledelim dedi annem şimdiden hazırlıyım tek eksiği resim olsun doğumdan sonra pek uğraşmam bunlarla heralde bide isme karar veremediğimiz için etiketlerinide daha hazırlamadım... yardımcı olacağım bişe olursa seve seve burdayım...

canım bende sorun bir sürü asla sezeryan olmam diyordum astım var skolyoz denilen omurilik eğriliği var hemoroidte var gecenn ay ben bu hemoroid yüzünden ne cektim 10 gün kanama yaptı ne oturabildim ne yatabildim hala duruyor azıcık acıyor ama merhem sayesinde heralde kanaması falan geçti doktorumda bunların hepsinin birleşmesi sonucu sezeryan dedi hakkımızda hayırlısı artık...

ay canım sağol boyutlarını öğrenirsem annem gelince senden yardım isteyebilirim paintte yaptım ama bi şeye benzemedi :içelim:

Bu pazartesimiiiii?? ayy çok yakınmışş..üzülme cnm yaa neden ağladınkii..normal doğumumu çok istiyordun ondanmı üzüldün??

kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr----

Gözünaydın canım , kolayca bebişini kucağına almanı diliyorum. Epidural mi Genel mi anestezi ? Bizi gelişmelerden detaylardan haberdar et canım , Dualarım seninle

Arkadaşlar basurunuz varsa daha da büyümesin diye enazından kabız olmamanız lazım. Keçiboynuzu pekmezi alın aç karnına 1 yemek kaşığı pekmez üstüne de su için rahatlatıyor. İlk günler ben kabız olmuştum çok kötü kanatmıştım kendimi sonra arkadaşım söyledi hamileyken çok faydasını görmüş ben de denedim maşallah o gün bugündür kabızlık bitti.

Bende yarından sonra izinliyim..hafta sonu mevlütte dağıtacağım mıknatıslı lavanta keselerimi hazırlıcam..doğum sonrası içinde çikolata ya karar verdiğim için onuda netleştiricem..burda macunköyde çikolatalr için toptancılar varmış oraya gideyim diyorum eşimle..bi bakayım fiyat alayım..o da öle netleşcek..hafta sonu planlarım belli yanii.ay çok heyecanlıyım yapmak için sabırsızlanıyorumm..
Ayrıca lohusa şerbeti içinde bardak ve tepsi süslemek için bişeyler araştırıyorum..onlarıda hallederim belkii..
artık izinli olcağım için hergün bişeylerle uğraşırım artık :))))))))))))))

hadi hayırlıs olsun üzülme ne güzel bana bugün doğuracaksın deseler cok mutlu olurum :)

bana yardım edermisin ??? bebek şekerimin üzerine yazıcam ama azıcık şekilli olsun istiyorum :) yazımı da alta kopyaladım

BİZ ARTIK ÜÇÜ BİRARADAYIZ ARAMIZA HOŞGELDİN TUĞSEM İDİL

sier sende ayrılıyorsun izne hadi gözün aydın:)
benim hiç bi şeyim hazır değil evim leş gibi daha geceliğimi falan bile görmedim hepsi annemle gelicek:)
artık annemlerin tam geliş tarihini öğrenince temizlikçi çağırıcam halıları yıkamaya göndericem perdeler falan yıkanıcak artık bende yardım ederim kadına en azından perdeleri ben ütülerim o asar annemde mutfak dolaplarını halleder gelince kayınvalidem sağolsun kızım annen gelmeden yapalım falan demediği için hatta ne gerek var perdeleri yıkamaya dedi tam 8 ay oldu perdeler yıkanmayalı

aysuncum ağlayıpta uzme kendını...
normal der doktor acılma olmaz suyun gelır bı problem olur sezeryana alırlar bence normalde dese doktorlarımız bu sezeryan olmıcak anlamına gelmez ikisindede aynı acıyı cekıcez yerkı sağlıklı geksınler onlar için 9 ay ne sıkıntılar atlatıyoruz hakkımızda hayırlısı insalklah

canım ya sana da büyük büyük gecmiş olsun valla ALLAH'ım hepimize yardımcı olsun hamilelik özelliklede son ay cok <zormus bunu cok ii anladım

çisem şimdi doruğunu goruyorr ay ne guzel yaaa...
bende yarın gıdıcem doktora ama gecen hafta baktı usg ıle yarın demır yuklencek acaba tekrar bakarmı daha doğum kanalına ınmemıstı benım yaramaz nstyede bağlanmadım hıcc

Bna sezeryan kolay geliyordu kolay derfkn sezeryan istiyodum cevre baskısndan vazgeçmiştim ama şimdi özelliklede pzt.yada salı alırız deyince cok etkilendim,

Bna sezeryan kolay geliyordu kolay derfkn sezeryan istiyodum cevre baskısndan vazgeçmiştim ama şimdi özelliklede pzt.yada salı alırız deyince cok etkilendim,

Herşeyin hayırlısı üzülecek de birşey yok daha rahat bence, Hiçbirşey düşünme hazırlıklarına konsantre ol, Allah yardımcınız olsun

CANANCIM hayırlı olsun inş. eşinin durumuda çok komik:)) rabbim sağlıkla kucağına versin ohh mis gibiii bizede dua et.

:))) .çok güldümmmm

aysun p.tesi demek hadi hayırlısı doktorunu dinle kimseyede kulak asma. öenmli olan bebişin. teker teker gelsinler bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…