Biraz evvel yazmıstım yine bağsur cıktı diye yarım sat önce doktoruma sükür ulaştım ve sıkıntımı belirttim,günüm kalmadığı için krem verdi ama cmt.gününe kdar böle devam ederse gel konusalım pzt.bebeği alallım dedi normal doğum olursa olmaz diye bisey yok diyo ama kesi atılan yerle mesafesi cok yakn dikişde olucak ve ıkınma olduğu için bağsur büyücek doğum anında ve sonrasında cok acı cekiceksin buna grek yok dedi(( beni bir ağlama tuttu şimdi sakinleştm ama cok korkuyorum.
bu arada missgrafik yaptıkların çok güzel olmuş gerçekten sen evde yapıyorsun bunları sanırım peki baskı olayını nasıl hallediyorsun.
bende kızımın bebek şekerleri için bi şey yazıcam ama hala beceremedim bide annemi bekliyorum şekerleri alsın gelsin bakalım boyutları nasıl olucak
basur böle et beninden büyük bişeyin makattan cıkması yani bnde o sekilde kanamam yok aslında oluyor diolar kabızlığımda yok ama asırı vc her otumamda bitiyorum oturduğumda aynı sekilde cok berbat bişeymiş ya missgrafik sende demi basur derdi var doktorun ne dedi ? doğumun nasıl olcak bellimi?
canım biz kendimiz reklamcıyız ben evden yürütüyorum işleri işyerimizde de eşim uyguulamasını yapıyor ramazana kadar mevlütü halledelim dedi annem şimdiden hazırlıyım tek eksiği resim olsun doğumdan sonra pek uğraşmam bunlarla heralde bide isme karar veremediğimiz için etiketlerinide daha hazırlamadım... yardımcı olacağım bişe olursa seve seve burdayım...
canım bende sorun bir sürü asla sezeryan olmam diyordum astım var skolyoz denilen omurilik eğriliği var hemoroidte var gecenn ay ben bu hemoroid yüzünden ne cektim 10 gün kanama yaptı ne oturabildim ne yatabildim hala duruyor azıcık acıyor ama merhem sayesinde heralde kanaması falan geçti doktorumda bunların hepsinin birleşmesi sonucu sezeryan dedi hakkımızda hayırlısı artık...
Biraz evvel yazmıstım yine bağsur cıktı diye yarım sat önce doktoruma sükür ulaştım ve sıkıntımı belirttim,günüm kalmadığı için krem verdi ama cmt.gününe kdar böle devam ederse gel konusalım pzt.bebeği alallım dedi normal doğum olursa olmaz diye bisey yok diyo ama kesi atılan yerle mesafesi cok yakn dikişde olucak ve ıkınma olduğu için bağsur büyücek doğum anında ve sonrasında cok acı cekiceksin buna grek yok dedi(( beni bir ağlama tuttu şimdi sakinleştm ama cok korkuyorum.
ay canım sağol boyutlarını öğrenirsem annem gelince senden yardım isteyebilirim paintte yaptım ama bi şeye benzemedi :içelim:
kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr----
canım biz kendimiz reklamcıyız ben evden yürütüyorum işleri işyerimizde de eşim uyguulamasını yapıyor ramazana kadar mevlütü halledelim dedi annem şimdiden hazırlıyım tek eksiği resim olsun doğumdan sonra pek uğraşmam bunlarla heralde bide isme karar veremediğimiz için etiketlerinide daha hazırlamadım... yardımcı olacağım bişe olursa seve seve burdayım...
canım bende sorun bir sürü asla sezeryan olmam diyordum astım var skolyoz denilen omurilik eğriliği var hemoroidte var gecenn ay ben bu hemoroid yüzünden ne cektim 10 gün kanama yaptı ne oturabildim ne yatabildim hala duruyor azıcık acıyor ama merhem sayesinde heralde kanaması falan geçti doktorumda bunların hepsinin birleşmesi sonucu sezeryan dedi hakkımızda hayırlısı artık...
aysuncum ağlayıpta uzme kendını...
normal der doktor acılma olmaz suyun gelır bı problem olur sezeryana alırlar bence normalde dese doktorlarımız bu sezeryan olmıcak anlamına gelmez ikisindede aynı acıyı cekıcez yerkı sağlıklı geksınler onlar için 9 ay ne sıkıntılar atlatıyoruz hakkımızda hayırlısı insalklah
Bna sezeryan kolay geliyordu kolay derfkn sezeryan istiyodum cevre baskısndan vazgeçmiştim ama şimdi özelliklede pzt.yada salı alırız deyince cok etkilendim,
CANANCIM hayırlı olsun inş. eşinin durumuda çok komik:)) rabbim sağlıkla kucağına versin ohh mis gibiii bizede dua et.kızlarrr selammm oğlum yarın geliyorrrr
sabah 6.30 da bir su bardağı su geldii eşofmanım ıslandı doktorumu aradım hastaneye gittik nst ultrason turnusol kağıdı ve alttan muayene sonucu su olmadığına karar verildi ama nst de kasılmalarım çıktı
bende de serklaj olduğu için sancı ve kasılma başlamadan bebeği almak gerekeiyor diye doktorum yarın sabah 9 da ameliyata alacak
allahım sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
çokk heyecanlıyım tansiyonum 16 10 çıktıı
eşimin 19.07.2010 hayalide suya düştü ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
doktorum 38. haftayı doldursaydı iyi olacaktı ama daha fazla tutamıyacağız yaramazı dedi
:))) .çok güldümmmmcanım senın tosun bıraz acelecı cıktı pazartesı gelıyordu hakkınızda hayırlısı ınsallah ....
bu arada 19,07 dıyınce aksamda benım sancım epey vardı cok zorlandım ağlıycaktım nerdeyse neyse yattık esım kafasını yastığa koyar koymaz uyur aradan bi 10 15 dak gectı eğer 19,07 doğurursan senı camdan asağı atarım hulya dedı:roflol:
bende senden bılıyorum fenerbahcenın kutlamaları oluyor dıye benımkıde fanatık galatasaraylı olunca:roflol:
bız can derdındeyız adamlar ne derdındea.s
aysun p.tesi demek hadi hayırlısı doktorunu dinle kimseyede kulak asma. öenmli olan bebişin. teker teker gelsinler bakalımmmmBna sezeryan kolay geliyordu kolay derfkn sezeryan istiyodum cevre baskısndan vazgeçmiştim ama şimdi özelliklede pzt.yada salı alırız deyince cok etkilendim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?