günaydın canlarrrr
hepinize güzel bir gün dilerimmm
nasılsınız bugün siz ve melekleriniz
yok canım ya..neden tehlikeli olsunki?benim kızım olsaydı kulağınıda deldirirdim bilekliğini de takardımm hiiiççç bişi olmaz allahın izniyle..annem benim kulağımı doğduğumda iğneyle deldirmiş..tabii ben şimdi o kadar cesur olamam ama zamanında yapıyolarmış hiçde bişi olmuyomuş..şimdi biz kıyamıyoruz kuzularımızayasakkelime
günaydın canlarrrr
hepinize güzel bir gün dilerimmm
nasılsınız bugün siz ve melekleriniz
detaylı ultrasona girmemize gerek varmı ???
demi tatlım... sabah baktım soyle favorıye altınbaşa cok guzel bıleklıkler var.. ayyyy dusunuyorum kızımmın kolunda ne şirin olur ya:):)
Ya içimde sanki canavar var hep yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm
bende çook seviyorum bebeklerde takıyı..bende oğluşumamı alsam acana şööle bi bileklikkaydirigubbakcemile3
Ya içimde sanki canavar var hep yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm
Doğuma kadar 15 kg en fazla. Ondan sonrası obeite gebeliğe giriyor dedi doktorum.
evet cok sırın oluyo kollarında... erkek bebklerde isimliler cok hos duruyo ama ben kendı kızıma ısımlı almayı dusunmuyorum bakalım tabı:):)
kız çocukları için daha cici şeyler var canım..ama erkek bebekler için sadece dediğin gibi isimliler güzel oluyo.
evet canım çok doğru..şimdi alıyoz bu kiloları ama bide vermesi var.düşündükçe sinir oluyorum yaaa:umursamaz: önceden hamile olunca bol bol yerim diye düşünüyordum ama hamilelik hiçde düşündüğüm gibi bişey değilmiş..sevdiğin şeylerden mahrum kalıp, sevmediklerini yediğin ve bir süre sonra onlarıda sevmek zorunda olduğun bir dönemmişsırnaşık şey
Bende hamileliğim boyunca soğuk su,soğuk süt ve soğuk yiyeceklere bayılıyorum. Suyu hep dolaptan içiyorum aşırı soğuk olmuyor tabi. Acaba bebeğe zararı olur mu? Sıcak içince de midem bulanıyor yaa
Evet canım. Ben mesela önceden et yiyemiyordum,haa yiyemiyorum. Balıkdan nefret ederdim,hala nefret ediyorum. Hamileliğim boyunca sadece 2 kere balık yedim. Et de 3-4 yudumo kadar.gamyoncuiremsu
herkese günaydın kızlaar :))))
iki gündür giremedim nete(
dünde doktora gittik fetal organ taraması istedi doktor. onu yaptırdık herşey çok iyi çıktı şükür allahıma..
tek canımı sıkan şey 8 gün öne başka doktor bebeğimi 530 gr olarak ölçmüştü ağırlığını ama bu taramada doktor 435 gr olarak ölçtü.arada nası bu kdr fark oluyor anlamıyorum((((((
herkese günaydın kızlaar :))))
iki gündür giremedim nete(
dünde doktora gittik fetal organ taraması istedi doktor. onu yaptırdık herşey çok iyi çıktı şükür allahıma..
tek canımı sıkan şey 8 gün öne başka doktor bebeğimi 530 gr olarak ölçmüştü ağırlığını ama bu taramada doktor 435 gr olarak ölçtü.arada nası bu kdr fark oluyor anlamıyorum((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?