2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarrrr
hepinize güzel bir gün dilerimmm
nasılsınız bugün siz ve melekleriniz

gunaydın canım hosgeldın... biz ıyıyız cok sukur kızımla sohbet ede ede yemek yaptık sımdi:):) sen nasılın... bebiş nasıl???

demi tatlım... sabah baktım soyle favorıye altınbaşa cok guzel bıleklıkler var.. ayyyy dusunuyorum kızımmın kolunda ne şirin olur ya:):)

detaylı ultrasona girmemize gerek varmı ???

canım bu tamamen tercih meselesi.istersen girersin istemezsen kimse seni tutupta zorla detaylıya gireceksin diye zorlayamaz.bebeğin tüm iç ve dış organlarında herhangi bir problem varmı ona bakılıyor.mesela allah korusun bir kolu diğerinden kısa falan olursa o yönde ilaç falan veriliyor.gerekli önlemler alınıyor.

demi tatlım... sabah baktım soyle favorıye altınbaşa cok guzel bıleklıkler var.. ayyyy dusunuyorum kızımmın kolunda ne şirin olur ya:):)

bende çook seviyorum bebeklerde takıyı..bende oğluşumamı alsam acana şööle bi bileklikkaydirigubbakcemile3

Ya içimde sanki canavar var hep yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm

aaa ne tesadüffkaydirigubbakcemile3 aynen benimde ööle walla.evde kahvaltı yaptım.işe gelene kadar yine acıktım.bu arada ev ile işyerim arasıda 15-20 dakika. hiçbişey yememiş gibi işyerindede bi güzel kahvaltımı yaptım:sm_cool:ama yine açııııııımmm:teytey:

bende çook seviyorum bebeklerde takıyı..bende oğluşumamı alsam acana şööle bi bileklikkaydirigubbakcemile3

evet cok sırın oluyo kollarında... erkek bebklerde isimliler cok hos duruyo ama ben kendı kızıma ısımlı almayı dusunmuyorum bakalım tabı:):)

Ya içimde sanki canavar var hep yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm

bende bende bende:):)

Doğuma kadar 15 kg en fazla. Ondan sonrası obeite gebeliğe giriyor dedi doktorum.

evet canım çok doğru..şimdi alıyoz bu kiloları ama bide vermesi var.düşündükçe sinir oluyorum yaaa:umursamaz: önceden hamile olunca bol bol yerim diye düşünüyordum ama hamilelik hiçde düşündüğüm gibi bişey değilmiş..sevdiğin şeylerden mahrum kalıp, sevmediklerini yediğin ve bir süre sonra onlarıda sevmek zorunda olduğun bir dönemmişsırnaşık şey

Bende hamileliğim boyunca soğuk su,soğuk süt ve soğuk yiyeceklere bayılıyorum. Suyu hep dolaptan içiyorum aşırı soğuk olmuyor tabi. Acaba bebeğe zararı olur mu? Sıcak içince de midem bulanıyor yaa

Ben yememe kararı aldım ama yanımda da bir şey getirmedim sabah 7de kahvaltı ettim 12:30da yemek var ne bulursam yerim akşam da 7de akşam yemeği sonra da meyve o kadar. Aaa 10. kga doğru emin adımlarla gidiyorum

Evet canım. Ben mesela önceden et yiyemiyordum,haa yiyemiyorum. Balıkdan nefret ederdim,hala nefret ediyorum. Hamileliğim boyunca sadece 2 kere balık yedim. Et de 3-4 yudumo kadar.gamyoncuiremsu

Bende hamileliğim boyunca soğuk su,soğuk süt ve soğuk yiyeceklere bayılıyorum. Suyu hep dolaptan içiyorum aşırı soğuk olmuyor tabi. Acaba bebeğe zararı olur mu? Sıcak içince de midem bulanıyor yaa

bi arkadaşımda aynı senin gibi.ama onun 32.haftası.o haftalarda sürekli yanman normal demiş doktoru. o da sürekli buz gibi sular içip, gün boyu hatta bazen geceleri de dondurma yiyor:roflol: bizim tam yazın sıcağına geldiğinden sanırım bize öyle olacaz dimi?

herkese günaydın kızlaar :))))
iki gündür giremedim nete (
dünde doktora gittik fetal organ taraması istedi doktor. onu yaptırdık herşey çok iyi çıktı şükür allahıma..
tek canımı sıkan şey 8 gün öne başka doktor bebeğimi 530 gr olarak ölçmüştü ağırlığını ama bu taramada doktor 435 gr olarak ölçtü.arada nası bu kdr fark oluyor anlamıyorum ((((((

Ben ilk etapta takı almıycam kızıma geliceğini düşünüyorum ne biliyim babaannesi filna bileklik ya da künye yaptırırlar herhalde ama olmazsa da küpe ile bileklik alıcam ben de işallah tabii

Evet canım. Ben mesela önceden et yiyemiyordum,haa yiyemiyorum. Balıkdan nefret ederdim,hala nefret ediyorum. Hamileliğim boyunca sadece 2 kere balık yedim. Et de 3-4 yudumo kadar.gamyoncuiremsu

bir insanın hiiç görmediği hatta henüz hissetmeye başlamadığı dönemlerde bile karnındaki ufacık şeyi düşünüp onun için beslenme alışkanlıklarını değiştirmesi inanılmaz bişey ya..bazen yaşadığımız bu mucize karşısında tüylerim diken diken oluyor..

aynı doktora mı gittin canım?
bi de aynı usg de mi baktı?

Canım hiç kendini üzme bak sağlıklıymış bebiş. Benim 3 hafta önce doktorum 380gram ölçtü oradan detaylı usgye gittik oradaki doktor 417 gram dedi düşün sadece 1 saat fark vardı. O tamamen o anki makinaya ve doktorun ölçüm şekline bebeğin duruşluna bağlı merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…