2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size iyi sohbetler. Bizim saat 1'de diksiyon dersimiz var. Anca hazırlanırız. Bi güzel banyo yapalım iersini toplayalım ve giyinip gidelim. Akşama görüşürüz canlar. Size ve bebişlerimize kocaman öpücükler....muckkk

Kızlar günaydın hepinize
Benimde 15 nisanda detaylı var, inşallah herşey yolunda gider
Bende bebeğimi öle çok bariz hissedemedim daha, ufak kıpırtılar oluyo bazen ama öle tekme falan daha yok, çok istiyorum ama atmasını ne garip bir duygudur

Bende hamileliğim boyunca soğuk su,soğuk süt ve soğuk yiyeceklere bayılıyorum. Suyu hep dolaptan içiyorum aşırı soğuk olmuyor tabi. Acaba bebeğe zararı olur mu? Sıcak içince de midem bulanıyor yaa

aynen bende oyleyım canım.. sutumu soguk suyum saguk herseyı soguk ıcıyorum... ama benı cok rahatlatıyo gıbı gelıyo bana... ınsallah yotur bı zararı

benım bugun aşım var kıslarrr... ordan crsıda ıns bebişe bıseyler alcam... ordanda arkadasa oturmaya gıdıcem... oda hamıle... onu benden benı ondan ıyı anlayan yok...o yuzden hamılelrle sohbet etmek cok guzellll:):)

herkese günaydın zemuszemus
yahu evde olan arkadaşlar bile erken kalkıyo bi ben erken kalkamıyorum tembellikmi yapıyoz kızımla biz acaba bilmiyorumkismile
umarım herkes iyidir
bende bi geçmişe bakıp hemen geliyorum

GÜNAYDIN TATLI ANNECİKLEEERRhihoyyythihoyyythihoyyytNasılsınız bakalım görüşmeyeli?Ben evdeyim 9 günlük tatili 5 güne indirdim ve dün akşam eve geldim Kocişimin hasretine daha fazla dayanamadım.kaydirigubbakcemile3Dubai ye gitme işi 1 hafta ertelendiği için o bu hafta evdeydi onu daha fazla yalnız bırakmaya içim elvermedi.Evdekiler annemler hep kal dediler nasılsa haftaya yok dediler ama ben dayanamadım vallahi birde güldüler bana nişanlıyken gitmek istemezken şimdi ayrılamıyorsun istanbuldan diyorlar ama benim derdim istanbul değil ki kocişime kıyamadım hem yarın doğum günüm benim kocişle beraber kutliycaz gece:))))

Bu arada geçmişi çok fazla okuyamadım annemlerde net olmadığı için pek giremedim de.Amniyosentez sonucumu paylaşmıştım sizinle benimle birlikte sevinen herkese çok çok teşekkür ederim.İnanın ki hamileliğimin tadını şimdi çıkarıyorum diyebilirim.Bebişime bir zıbın bir de çoraptan başka hiç birşey almamıştım c.tesi eşimle deli gibi alışveriş yapıcaz.Bu arada ne olduysa 3 günde göbiş daha da büyüdü bir de göbek deliğim fırladı çok şaşırdım o kahverengi çizgi de hafifçe belirdi..İnşallah topikten kötü bir haber yoktur...

aynı doktora mı gittin canım?
bi de aynı usg de mi baktı?

yok hayır usg de ayrıydı,bakan doktor da.benim doktorum hastaneden ayrıldığı için ben doktorumu değiştirmek durumunda kaldım
şimdi en ufak bişeydekafam karışıyor.o farklı demiş oluypr,yenisi farklı ((((gitme:

Hoşgeldin cnm
çok sevindim senin adına, herşey böyle güzel gitsin inşallah,
Benimde göbiş hergeçen gün büyüyo, 2 günde bile farkediyo

hoşgeldin canım...

bende 3. ayımdan berı hıssedıyorum ılk once kucuk kucuk pıt pıtlardı... şimdi kocman tekmelr...:):)
ayy darısı başımızaaa

aynı gün detaylımız:) benim derdim sıkı bir tekme rabbim nasip eder inş.

hoşgeldin çisemcim.alışveriş yapmak en doğan hakkın artık çok stres oldunnnnkaydirigubbakcemile2 bitti gitti ama Allah sana da kimseyede yaşatmasın. rabbim kimseyi evladıyla denemesinnn

seninki en azından artmış :)))))
eşimle tartışıyoruz zaten artık çok fazla takıyorum,çok kurcalıyorum diye o kdr kızıyor ki bana... büyük bi kavga kopmazsa iyi.
bu sefer bende kendimi suşlu hissediyorum çok mu sorguluyorum diye.
ama napayım elimde fırsatım varken tüm testleri yaptırmak istiyorum.
şimdide p.tesiye doppler ultrasona randevu aldım
ama ikiniye yaptır diye doktor söledi...

Günaydın kızlar... eyvahedigeldismile

gunaydın cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm sende demek daha fazla eşinden ayrı kalmaya dayanamayıp erkenden döndün hee iyi sana sonucunun iyi çıkacağını hep söylemiştik zaten cnm bak işte herşey çok güzel oluyor
o çizgiden bende de var cnm hafif ama yinede belli oluyo

günaydın kızlarrrrr....opuyorumnanaktan

gunaydın cnm opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım benim. Seni görmek ne güzel!! İyi olduğuna sevindim canım. Ben de yarını sağ salim atlatabilirsem, Allah'ın izniyle bana karada ölüm yok. Özlem dün korkuyordu, bugün bana da bulaştı aynı korku. Biz de bebek arabamızı seçtik, pazar hayırlısıyla almayı düşünüyoruz; tabi yarını atlatırsak eyvahedigeldismile .
Benim kötü bir haberim var aslında.
Eşimin patronunun eşi de hamileydi, 2 hafta vardı aramızda. Hamileliğinin başında bir düşük tehlikesi geçirmişti. Dün sabah kanaması başlamış tekrar, hastaneye kaldırmışlar. Acil ameliyatla bebeği almışlar, küveze koymuşlar ancak öğlene kadar yaşayabilmiş yavrucak. Çok üzüldüm anlatamam. Allah'tan yine 3 yaşında bir kızları daha var. Yerinde durmuyormuş kadın bir türlü, ondan ağır kanama geçirmiş. Kocam daha da garipleşti bu olaydan beri. Ben de size diyeyim, sakın sandalye tepelerine çıkmayın, uzanmayın, kopup gidiyor bebek içinizden mafoldumben

Hoşgeldin cnm
çok sevindim senin adına, herşey böyle güzel gitsin inşallah,
Benimde göbiş hergeçen gün büyüyo, 2 günde bile farkediyo

Demek bana öyle gelmiyor sadece, herkeste oluyormuş. Ben de diyorum "her baktığımda sanki daha da şiş görünüyor karnım".
Yalnız benim göbek delüüümmm dışarı fırlamadı, hala içerde ve gün geçtikçe genişlemeden dolayı küçülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…