2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl.Ya bu isim bulmak ne kadar zor ya helede erkek ismi...

Çiğdeeeemmm,

Hoşgeldin kız çok özledim seni...Biz halay çektir burada ama sen yoktun şimdi tekrar başlıyorum teyteytey.

Benim kocişim kıbrısa gitti c.tesi döncek ben de annemdeyim sen nasılsın?Dinlendin mi biraz.Bu arada gelinine oda aldım geçmişi okuduysan görmüşsündür.

günaydın kızlarrrrr....opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cnm
çok sevindim senin adına, herşey böyle güzel gitsin inşallah,
Benimde göbiş hergeçen gün büyüyo, 2 günde bile farkediyo

hoşgeldin canım...

Teşekkürler arkadaşlar hepinizi çok seviyorum:1hug:
Çiğdemcim bu çok kötü bir haber her ne kadar anneyi tanımıyor olsakta çok üzüldüm bebişte baya büyük yani nasıl olmuş ki böyle birşey allah yardımcıları olsun ama demekki daha hiçbirşey bitmemiş içimizi ferah kendimizi de biraz hoş tutmalıyız anladıığım kadarıyla çok fazla iş yapmamak gerek zorlamamlıyız bedenimizi allah korusun tontiş bebişlerimize bişiy olmasın....

cnm yaa çok ama çok üzüldüm allahım bebişlerimizi zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
cnm korkma yarın herşey çok güzel geçicek bundan emin ol
benimde haftaya çarşamba randevum var siz böyle koktukça bende tedirgin olmaya başladım ama yaa eyvahedigeldismile

Hamileliğinin başında ve haberi yokken ilaç yazmış doktor, çok ağır gelmiş, hastaneye kaldırınca şiddetli kanama şikayetiyle, orada öğrenmiş hamile olduğunu. Doktor "yatacaksın devamlı, yoksa kaybedersin bebeği" demiş. Kadın anne babasının evindeydi. Pek yatmıyormuş sanırım, eşim "yerinde durmuyormuş ki senin gibi" dedi akşam. O yüzden olmuş, kadıncağız yoğun bakımda hala. Ziyarete gitmek istiyordum, ama karnımı şiş görürse daha beter olur. Kocasını arayacağım, hele bir normal odaya çıkarsınlar.
Vallahi ben de çok üzüldüm, Allah evlatlarımızı korusun.

cıgdemcım cok sevındım canım sonucunun temız cıkmasına benım haberım yoktu...zemuszemus zemuszemus

ozman gerınmek falan tehlıke bu zamanlarda kızlar.. ve ben 3 gundur gerınıyorum.. Allah o aıleye sabır versın... dikkatlı olmak gerek herzaman... mesela ben şimdi banyoya gırmeye cok korkuyorum kızlar... ayagım kayarmı falan dıye...

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile Kendimi sakinleştirebilsem, herkesi sakinleştireceğim. Elimde olmadan tırsıyorum ne yapayım?

Hoşbuldum Didemcim geçmişi çok çok okumadım ama (senin mesajı gördm)bir çoğunuzun benim mesajıma karşılık verip sevindiğinizi gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam.Ya kızlar burası sanalda olsa acayip mutluluklar yaşatıyor insana sonucumu öğrendim herkesi aradım tek tek haber verdim de net yok evde buraya nasıl yazacağımı şaşırdım arkadaşıma gittim özellikle net için yazdım çıktım hemen.

ooooyyy gelinim odası da pek güzeldir kesin fotosunu koy mutlaka nasıl pembeli bişiler mi aldın yoksa beyaz tek renk ya da tek krem falan mı aldın?valla ben de renkli düşünüyorum şöyle maviş maviş haftasonu dooooğruuu maskoya zaten...Didemcim nereden ne kadara aldın şeker birde herşeyi içindemi hep aynı desen olarak tabiii???

Evt cnm annem bile 2 gün sonra büyümüş yine diyo, benimde göbek deliğim içerde daha ve küçük, ben pek fırlamasını istemiyorum ama yapacak bişey yok

Bende banyoda tırsıyorum hep kötü seneryolar geliyo aklıma, ben düşüyomuşum göbişim küvetin kenarına çarpıyomuş falan, ayyy içim gitti Allah korusun hepimizi, ya dikkat edin kızlar banyoda, heleki tansiyonumuzun bu kadar düşük olduğu zamanlarda, mümkünse kocalar evdeyken banyo yapın, ben öyle yapmaya çalışıyorum,

Evt cnm annem bile 2 gün sonra büyümüş yine diyo, benimde göbek deliğim içerde daha ve küçük, ben pek fırlamasını istemiyorum ama yapacak bişey yok

Tüm hamilelerin başına geliyormuş maalesef...gamyoncuiremsu

Canım maskodan şeker çocuktan aldım ana kapıdan girince ilk sokakta 3. dükkan. 2250ye peşin fiyatı 1000 peşin 1250 teslimatta vericem 3 haftada teslim edecek yatağı cibinliği büyüyen karyolası halısı perdesi(ya tülü yopk onu 50tlye yaptırıcam sadece üst süsleri var yani farvela mı ne) avizesi oyun sandığı şifonyeri var. Yani başka eksiği kalmıyor. Annemler de 250tlye aynı yerden beşik aldılar onun da uyku seti ve cibinliği içinde. Odası beyazlı pembeli kulparında ve üstünde çiçekler kelebekler var çok şeker. Mutlaka resmini koyarım gelince. Ama çok pazarlık ettik ve peşi n olduğu için bu fiyat

günaydın herkese... biraz yogunum iş dolayısıyla arada okuyorum ama yazamıyorum...
Allah sabır versin o bebeğini kaybeden aileye çok zor bi durum... o yüzden hem dikkat edelim hem morallerimizi yüksek tutalım kızlar... bide en önemlisi dua edelim opuyorumnanaktan

Günaydın canım hoşgeldin. İyi çalışmalar...

Herşeyi içinde diyorsun o çok iyi ben de aynı desen ve herşeyi içinde olsun istiyorum.Bizde c.tesi bakıcaz bizim baktıklarımız hep 1500 civarı falandı ama halısı perdesi vs.yoktu.sadece içinde uyku seti oluyordu.neyse benim oğluşum sağlıkla gelsin de bütün paramız ona feda olsun..Ben de beyaz maviş istiyorum herşeyini.Bir de oyun sandığı ve şifonyerini almayabiliriz oda çok büyük değil aslında alsakta olur ama sıkış pıkış olsun istemiyorum bakıcaz bakalım....

Hyırlısı olsun canım git bir konuş bence adam imalatçı ve en pahalı takımı buydu erkekler için mavili beyazlı denizci takımlkarı da var git pazarlık et

Kızlar iyi olduğum kadar rahatsızlıklarımda var maalesef mesela burnumda küçük küçük kanamalar oluyor bununn normal olduğunu duymuştum ama sizde oluyor mu hiçburada okumadım.Bir de 2 gündür burnum tıkanık bu sabah yataktan kalktım lavaboda temizliym dedim ama nerde hemen ilk günlerdeki gibi istifra ettim aç karnına da hiç iyi olmuyor...Bir de yorulduğum zaman örneğin yol yürürken acayip bi şekilde kesilip kalıyorum.bir adım bile atamıyorum bir de belki komik gelecek size ama o anda sanki doğurma hissi geliyor bana sanki bacaklarımın arasından fırt diye çıkıvericekmiş gibi geliyor annemler bebiş aşağıda olduğu için dedi sizde de bu tarz şeyler oluyor mu?

teşekkür ederim... hiç çalışmak istemiyorum ama dünden sarkıttığım bi iş var yapmam lazım mafoldumben

Bir söz duymuştum aklıma geldi şimdi: "Üşeniyorum, öyleyse yarın..."
Ben hep yarının işini bugün yaparım, kendi kendime sinir olurum; evde ütü mü yapılacak, aklıma geldiği an yaparım, yarına kadar gözümün önünden o çamaşırlar gitmez.
Çalışırken de böyleydi, hesaplar 2 gün sonraya yetişecekse, aynı gün yapar bitirirdim. Sonra da boş boş oturmaktan sıkılırdım. Uyuz oluyorum kendime o yüzden klava:

hoşgeldin diyemedim sana
hem hoşgeldin hem gözünaydın sonucun çok şükür temiz... cuma günü sen gittin burdan beni aradılar benim sonucumda geldi o gün kaydirigubbakcemile5

burun kanamalarım benimde var 1 aydır falan... alerjin varsa malum bahar havası sabahları çok tıkıyor insanı ben aynı konudan dertliyim hemencik yoruluyorum ve benim hemen gözüm kararıyor korkuyorum artık dışarı çıkmayada 2 hafata sonraya kan tahlili idrar tahlili ve şeker yüklemesi yazdı doktorum bakıcez artık kansızlık var mı yok mu :uhm:

ama bunlar ufak tefek şeyler Allah bebişlerimizede bizede sağlık sıhhat versin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…