günaydın kızlarrrrr....opuyorumnanaktan
Hoşgeldin cnm
çok sevindim senin adına, herşey böyle güzel gitsin inşallah,
Benimde göbiş hergeçen gün büyüyo, 2 günde bile farkediyo
hoşgeldin canım...
ayy darısı başımızaaa
aynı gün detaylımız:) benim derdim sıkı bir tekme rabbim nasip eder inş.
hoşgeldin çisemcim.alışveriş yapmak en doğan hakkın artık çok stres oldunnnnkaydirigubbakcemile2 bitti gitti ama Allah sana da kimseyede yaşatmasın. rabbim kimseyi evladıyla denemesinnn
gunaydın cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm sende demek daha fazla eşinden ayrı kalmaya dayanamayıp erkenden döndün hee iyi sana sonucunun iyi çıkacağını hep söylemiştik zaten cnm bak işte herşey çok güzel oluyor
o çizgiden bende de var cnm hafif ama yinede belli oluyo
gunaydın cnm opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım benim. Seni görmek ne güzel!! İyi olduğuna sevindim canım. Ben de yarını sağ salim atlatabilirsem, Allah'ın izniyle bana karada ölüm yok. Özlem dün korkuyordu, bugün bana da bulaştı aynı korku. Biz de bebek arabamızı seçtik, pazar hayırlısıyla almayı düşünüyoruz; tabi yarını atlatırsak eyvahedigeldismile .
Benim kötü bir haberim var aslında.
Eşimin patronunun eşi de hamileydi, 2 hafta vardı aramızda. Hamileliğinin başında bir düşük tehlikesi geçirmişti. Dün sabah kanaması başlamış tekrar, hastaneye kaldırmışlar. Acil ameliyatla bebeği almışlar, küveze koymuşlar ancak öğlene kadar yaşayabilmiş yavrucak. Çok üzüldüm anlatamam. Allah'tan yine 3 yaşında bir kızları daha var. Yerinde durmuyormuş kadın bir türlü, ondan ağır kanama geçirmiş. Kocam daha da garipleşti bu olaydan beri. Ben de size diyeyim, sakın sandalye tepelerine çıkmayın, uzanmayın, kopup gidiyor bebek içinizden mafoldumben
Hoşgeldin canım benim. Seni görmek ne güzel!! İyi olduğuna sevindim canım. Ben de yarını sağ salim atlatabilirsem, Allah'ın izniyle bana karada ölüm yok. Özlem dün korkuyordu, bugün bana da bulaştı aynı korku. Biz de bebek arabamızı seçtik, pazar hayırlısıyla almayı düşünüyoruz; tabi yarını atlatırsak eyvahedigeldismile .
Benim kötü bir haberim var aslında.
Eşimin patronunun eşi de hamileydi, 2 hafta vardı aramızda. Hamileliğinin başında bir düşük tehlikesi geçirmişti. Dün sabah kanaması başlamış tekrar, hastaneye kaldırmışlar. Acil ameliyatla bebeği almışlar, küveze koymuşlar ancak öğlene kadar yaşayabilmiş yavrucak. Çok üzüldüm anlatamam. Allah'tan yine 3 yaşında bir kızları daha var. Yerinde durmuyormuş kadın bir türlü, ondan ağır kanama geçirmiş. Kocam daha da garipleşti bu olaydan beri. Ben de size diyeyim, sakın sandalye tepelerine çıkmayın, uzanmayın, kopup gidiyor bebek içinizden mafoldumben
Teşekkürler arkadaşlar hepinizi çok seviyorum:1hug:
Çiğdemcim bu çok kötü bir haber her ne kadar anneyi tanımıyor olsakta çok üzüldüm bebişte baya büyük yani nasıl olmuş ki böyle birşey allah yardımcıları olsun ama demekki daha hiçbirşey bitmemiş içimizi ferah kendimizi de biraz hoş tutmalıyız anladıığım kadarıyla çok fazla iş yapmamak gerek zorlamamlıyız bedenimizi allah korusun tontiş bebişlerimize bişiy olmasın....
cnm yaa çok ama çok üzüldüm allahım bebişlerimizi zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
cnm korkma yarın herşey çok güzel geçicek bundan emin ol
benimde haftaya çarşamba randevum var siz böyle koktukça bende tedirgin olmaya başladım ama yaa eyvahedigeldismile
Çiğdeeeemmm,
Hoşgeldin kız çok özledim seni...Biz halay çektir burada ama sen yoktun şimdi tekrar başlıyorum teyteytey.
Benim kocişim kıbrısa gitti c.tesi döncek ben de annemdeyim sen nasılsın?Dinlendin mi biraz.Bu arada gelinine oda aldım geçmişi okuduysan görmüşsündür.
Demek bana öyle gelmiyor sadece, herkeste oluyormuş. Ben de diyorum "her baktığımda sanki daha da şiş görünüyor karnım".
Yalnız benim göbek delüüümmm dışarı fırlamadı, hala içerde ve gün geçtikçe genişlemeden dolayı küçülüyor.
cıgdemcım cok sevındım canım sonucunun temız cıkmasına benım haberım yoktu...zemuszemus zemuszemus
ozman gerınmek falan tehlıke bu zamanlarda kızlar.. ve ben 3 gundur gerınıyorum.. Allah o aıleye sabır versın... dikkatlı olmak gerek herzaman... mesela ben şimdi banyoya gırmeye cok korkuyorum kızlar... ayagım kayarmı falan dıye...
Evt cnm annem bile 2 gün sonra büyümüş yine diyo, benimde göbek deliğim içerde daha ve küçük, ben pek fırlamasını istemiyorum ama yapacak bişey yok
Hoşbuldum Didemcim geçmişi çok çok okumadım ama (senin mesajı gördm)bir çoğunuzun benim mesajıma karşılık verip sevindiğinizi gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam.Ya kızlar burası sanalda olsa acayip mutluluklar yaşatıyor insana sonucumu öğrendim herkesi aradım tek tek haber verdim de net yok evde buraya nasıl yazacağımı şaşırdım arkadaşıma gittim özellikle net için yazdım çıktım hemen.
ooooyyy gelinim odası da pek güzeldir kesin fotosunu koy mutlaka nasıl pembeli bişiler mi aldın yoksa beyaz tek renk ya da tek krem falan mı aldın?valla ben de renkli düşünüyorum şöyle maviş maviş haftasonu dooooğruuu maskoya zaten...Didemcim nereden ne kadara aldın şeker birde herşeyi içindemi hep aynı desen olarak tabiii???
günaydın herkese... biraz yogunum iş dolayısıyla arada okuyorum ama yazamıyorum...
Allah sabır versin o bebeğini kaybeden aileye çok zor bi durum... o yüzden hem dikkat edelim hem morallerimizi yüksek tutalım kızlar... bide en önemlisi dua edelim opuyorumnanaktan
Canım maskodan şeker çocuktan aldım ana kapıdan girince ilk sokakta 3. dükkan. 2250ye peşin fiyatı 1000 peşin 1250 teslimatta vericem 3 haftada teslim edecek yatağı cibinliği büyüyen karyolası halısı perdesi(ya tülü yopk onu 50tlye yaptırıcam sadece üst süsleri var yani farvela mı ne) avizesi oyun sandığı şifonyeri var. Yani başka eksiği kalmıyor. Annemler de 250tlye aynı yerden beşik aldılar onun da uyku seti ve cibinliği içinde. Odası beyazlı pembeli kulparında ve üstünde çiçekler kelebekler var çok şeker. Mutlaka resmini koyarım gelince. Ama çok pazarlık ettik ve peşi n olduğu için bu fiyat
Günaydın canım hoşgeldin. İyi çalışmalar...
teşekkür ederim... hiç çalışmak istemiyorum ama dünden sarkıttığım bi iş var yapmam lazım mafoldumben
Kızlar iyi olduğum kadar rahatsızlıklarımda var maalesef mesela burnumda küçük küçük kanamalar oluyor bununn normal olduğunu duymuştum ama sizde oluyor mu hiçburada okumadım.Bir de 2 gündür burnum tıkanık bu sabah yataktan kalktım lavaboda temizliym dedim ama nerde hemen ilk günlerdeki gibi istifra ettim aç karnına da hiç iyi olmuyor...Bir de yorulduğum zaman örneğin yol yürürken acayip bi şekilde kesilip kalıyorum.bir adım bile atamıyorum bir de belki komik gelecek size ama o anda sanki doğurma hissi geliyor bana sanki bacaklarımın arasından fırt diye çıkıvericekmiş gibi geliyor annemler bebiş aşağıda olduğu için dedi sizde de bu tarz şeyler oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?