2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kanama bende daha onceden vardı su andada kucuk kucuk devam edıyo... tatlım bende kesılıp kalyodum yolun ortdasında ama gunluk duzenlı yurumeye baslayınca duzeldı... tavsıye ederım... sımdı sadece ellerım sısıyo yururken..

Burun kanaması bende de oluyor, hep vardı zaten. Yani dikkat etmedim hamişlikten mi diye ne yalan söyleyeyim. Grip oldum ya geçenlerde, benim de genzim tıkalı. Öksürmeyi biraz abarttım mı midem çıkıyor lavaboya doğru :tomato: bir de o bulantı zamanlarında hiç çıkarmamıştım, böylesi sinir bozucu.

canım benım 2. ayımdayken su gıbı kanamaya baslamıstı 2 gun oyle devam ettı doktora gıttık hamıleıkte normal devamlı kanamalar olabılır dedı... kılcal damarlar zayıflıyomus...

bende iş bırakmayı sevmiyorum tabi senin gibide yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
ama bu iş sıkıcı biraz yani benim için araç giydirme işi yapılacak onun tasarımı var ama yapmak zorundayım artık başlamam lazım delikafadulden

kızlar akşamları yatarken nasıl yatıyosunuz
ben daha yüz üstü yatabiliyorum sadece sırt üstü yatmıyorum artık

canım benım 2. ayımdayken su gıbı kanamaya baslamıstı 2 gun oyle devam ettı doktora gıttık hamıleıkte normal devamlı kanamalar olabılır dedı... kılcal damarlar zayıflıyomus...

Benim tansiyonum biraz dengesiz ayıptır söylemesi. Burnum da tansiyon yüzünden kanıyordu, burnumun sol tarafında çatlak bir damar var. Başım ağrıdığında başlıyor kanamaya. İyi birşey benim için. Beyin kanaması geçirmemden iyidir.

aaa görmedim ohhhh çok şükür kim kaldı Pınar aldımı acaba sonucunu?ayyy nasıl sevindim anlatamam yaaa...evet canım ufak tefek şeyler bunlar biz sağlık haberlerin almışız bebişlerimizin hepsi vız gelir bize...

canım sen sonucunu öğrendin mi?

evet cuma günü senin öğrenmen gereken gün aradılar beni 1 hafta önce geldi yani sonucum bide senle tam o gün erken cıkan sonuc kötü olurmus falan diye konusuyoduk ya bi aradılar ben ağla ağla eşimi aradım hemen fax gelicek hemen getir dedim 5 dk. da o gelene kadar ben mahfoldumm çok şükür hayırlı haberlerle geldi doktorada gittik herşey yolunda dedi :CüvCüv:

sırtustu yatmayı sevıyorum... ama zararlı bebişe dıye yatmıyorum yuz ustu yatamıyorum artık... yan taraflara yatarkende destek koymam gerekıyo yoksa karnımın yanları acıyo...

Kolay gelsin şekercim, benim gibi yapma zaten. Tez canlılık iyi olmuyor olumunekankayizsmile

Allah korusun canım... yazın falanda kanıyo mu sıcaktan falan...

yüzüstü yatmak iyi cesaret ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafıma yatıyorum tabi sırt üstü olarak uyanıyorum gece ama sola dönüp devam ediyorum... sırt üstü yatmanın bacaklardaki kirli kanın direk kalbe gittiği için iyi olmadığını ve bebeğinde rahat olmadığını söylüyorlar... sağ tarafa yatmanın karaciğere baskı yapıp rahat olmadığını en iyi yatış şekli kalp için ve bebek için sol tarafa yatmak olduğunu söylüyorlar...

Hayatımda hiç yüzüstü yatamadım. Eşim de inadına suratının üstüne yatar. Habire bir sağ bir sol dönüp duruyorum yatakta. Bir tek pozisyon kesmiyor beni sırnaşık şey Pek uyuyorum denemez. 10 buçukta yatsam, 12'de ancak uyurum, 3 kere kalkıyorum 2 saat arayla. Yatağa döndüğümde dalmam yarım saati bulur. 5-6 saat uyuyorum, güneş doğduktan sonra uyumam imkansız. Oy oy.

ayyy canım benim bende eşimin arkadaşından duyduğumuzu söylemiştim ama ilk 1 haftada arıyorlarmış ondan dedim seninki 2 haftada çıkmış ne güzel işte e telefonda demediler mi temiz sonuçlarınız yoksa direk sonucunuz çıktı gelip alın mı dediler..kötü olmuş yaa söylediğime üzüldüm şimdi keşke hiç demeseydim ama neyseki öğrenmişsin temiz olduğunu o sıvıya bağlı heralde çünkü ben o gün aradığımda sıvıdaki üreme bitmemiş dedi kız yani sıvıdaki üreme ne zaman biterse o zaman yazıyorlar sonucu demekki....

sırtustu yatmayı sevıyorum... ama zararlı bebişe dıye yatmıyorum yuz ustu yatamıyorum artık... yan taraflara yatarkende destek koymam gerekıyo yoksa karnımın yanları acıyo...

evet cnm sıt üstü yatmak tehlikeli olduğu için bende yatmıyorum
sürekli yüzüstü yada yan tarafıma doğru yattığımda da belim ağrıyo

Merhaba güzel anneler.Uzun süren ayrılıktan sonra geldim aranıza..Biz iyiyiz sizler nasılsınızz bebişler nasıl?

bu son cevabım yazıp kaçıyorum hemen öğlen oldu kaydirigubbakcemile3

sen yanmışın tabi bende bizimkiler hiç uyumucak mafoldumben

iyi sohbetler size...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…