Kızlar iyi olduğum kadar rahatsızlıklarımda var maalesef mesela burnumda küçük küçük kanamalar oluyor bununn normal olduğunu duymuştum ama sizde oluyor mu hiçburada okumadım.Bir de 2 gündür burnum tıkanık bu sabah yataktan kalktım lavaboda temizliym dedim ama nerde hemen ilk günlerdeki gibi istifra ettim aç karnına da hiç iyi olmuyor...Bir de yorulduğum zaman örneğin yol yürürken acayip bi şekilde kesilip kalıyorum.bir adım bile atamıyorum bir de belki komik gelecek size ama o anda sanki doğurma hissi geliyor bana sanki bacaklarımın arasından fırt diye çıkıvericekmiş gibi geliyor annemler bebiş aşağıda olduğu için dedi sizde de bu tarz şeyler oluyor mu?
Kızlar iyi olduğum kadar rahatsızlıklarımda var maalesef mesela burnumda küçük küçük kanamalar oluyor bununn normal olduğunu duymuştum ama sizde oluyor mu hiçburada okumadım.Bir de 2 gündür burnum tıkanık bu sabah yataktan kalktım lavaboda temizliym dedim ama nerde hemen ilk günlerdeki gibi istifra ettim aç karnına da hiç iyi olmuyor...Bir de yorulduğum zaman örneğin yol yürürken acayip bi şekilde kesilip kalıyorum.bir adım bile atamıyorum bir de belki komik gelecek size ama o anda sanki doğurma hissi geliyor bana sanki bacaklarımın arasından fırt diye çıkıvericekmiş gibi geliyor annemler bebiş aşağıda olduğu için dedi sizde de bu tarz şeyler oluyor mu?
teşekkür ederim... hiç çalışmak istemiyorum ama dünden sarkıttığım bi iş var yapmam lazım mafoldumben
Burun kanaması bende de oluyor, hep vardı zaten. Yani dikkat etmedim hamişlikten mi diye ne yalan söyleyeyim. Grip oldum ya geçenlerde, benim de genzim tıkalı. Öksürmeyi biraz abarttım mı midem çıkıyor lavaboya doğru :tomato: bir de o bulantı zamanlarında hiç çıkarmamıştım, böylesi sinir bozucu.
Bir söz duymuştum aklıma geldi şimdi: "Üşeniyorum, öyleyse yarın..."
Ben hep yarının işini bugün yaparım, kendi kendime sinir olurum; evde ütü mü yapılacak, aklıma geldiği an yaparım, yarına kadar gözümün önünden o çamaşırlar gitmez.
Çalışırken de böyleydi, hesaplar 2 gün sonraya yetişecekse, aynı gün yapar bitirirdim. Sonra da boş boş oturmaktan sıkılırdım. Uyuz oluyorum kendime o yüzdenklava:
canım benım 2. ayımdayken su gıbı kanamaya baslamıstı 2 gun oyle devam ettı doktora gıttık hamıleıkte normal devamlı kanamalar olabılır dedı... kılcal damarlar zayıflıyomus...
hoşgeldin diyemedim sana
hem hoşgeldin hem gözünaydın sonucun çok şükür temiz... cuma günü sen gittin burdan beni aradılar benim sonucumda geldi o gün kaydirigubbakcemile5
burun kanamalarım benimde var 1 aydır falan... alerjin varsa malum bahar havası sabahları çok tıkıyor insanı ben aynı konudan dertliyim hemencik yoruluyorum ve benim hemen gözüm kararıyor korkuyorum artık dışarı çıkmayada 2 hafata sonraya kan tahlili idrar tahlili ve şeker yüklemesi yazdı doktorum bakıcez artık kansızlık var mı yok mu :uhm:
ama bunlar ufak tefek şeyler Allah bebişlerimizede bizede sağlık sıhhat versin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. opuyorumnanaktan
canım sen sonucunu öğrendin mi?
kızlar akşamları yatarken nasıl yatıyosunuz
ben daha yüz üstü yatabiliyorum sadece sırt üstü yatmıyorum artık
bende iş bırakmayı sevmiyorum tabi senin gibide yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
ama bu iş sıkıcı biraz yani benim için araç giydirme işi yapılacak onun tasarımı var ama yapmak zorundayım artık başlamam lazım delikafadulden
Benim tansiyonum biraz dengesiz ayıptır söylemesi. Burnum da tansiyon yüzünden kanıyordu, burnumun sol tarafında çatlak bir damar var. Başım ağrıdığında başlıyor kanamaya. İyi birşey benim için. Beyin kanaması geçirmemden iyidir.
evet cuma günü senin öğrenmen gereken gün aradılar beni 1 hafta önce geldi yani sonucum bide senle tam o gün erken cıkan sonuc kötü olurmus falan diye konusuyoduk ya bi aradılar ben ağla ağla eşimi aradım hemen fax gelicek hemen getir dedim 5 dk. da o gelene kadar ben mahfoldumm çok şükür hayırlı haberlerle geldi doktorada gittik herşey yolunda dedi :CüvCüv:
sırtustu yatmayı sevıyorum... ama zararlı bebişe dıye yatmıyorum yuz ustu yatamıyorum artık... yan taraflara yatarkende destek koymam gerekıyo yoksa karnımın yanları acıyo...
Hayatımda hiç yüzüstü yatamadım. Eşim de inadına suratının üstüne yatar. Habire bir sağ bir sol dönüp duruyorum yatakta. Bir tek pozisyon kesmiyor beni sırnaşık şey Pek uyuyorum denemez. 10 buçukta yatsam, 12'de ancak uyurum, 3 kere kalkıyorum 2 saat arayla. Yatağa döndüğümde dalmam yarım saati bulur. 5-6 saat uyuyorum, güneş doğduktan sonra uyumam imkansız. Oy oy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?