2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yine gidiyorum sağolsun k.validem çok seviyor beni hiç bırakmıyor artık muhabbete yarın devam ederiz yemek faslı falan şimdi akşam olur ÖZLEEEEEM takımı gördüüüm harika çok güzel ama maskoya gidersen kafan karışacak söyliym çok farklı şeyler de var dideminkini de bir gör derim ben ondan sonra karar verirsin bi kız bebek için çok hoş dideminki de neyse görüşürüz kızlar

ayyy çiğdemm yaa nasıl güldüm.... nasılda aklına geliyor böyle şeyler ehehehee :roflol: :roflol:

Ay teşekkür ederim. Dün de bebek mağazasında winnieli bir de arabalar çizgi filmindeki kırmızı arabayı gördüm. Onları da çok beğendim. Sünger bob olmazsa bakacağız artık. O sünger bob'u ben bile izliyorum. Çok alemim yaw.

benden ondan korkuyorum canım... eve Dideminkini de gördüm çok beğendim.. ama didem de ikisi arasında kalmış :)) yani en güzellerinden 2 si bunlar demek ki.. benim başka odam olmadığı için ben çokta pembeli kelebekli bir kız odası alamıyorumm ileride erkek odasına dönüşebilmeli... o yüzden sanırım ben başka beğenmezsem bu gösterdiğimi alacağım...

hadi sana iyi muhabbetler şekercimm :))

ayyy çiğdemm yaa nasıl güldüm.... nasılda aklına geliyor böyle şeyler ehehehee :roflol: :roflol:

Doğuda çocukların sesi güzel olsun diye minicikken isot yedirirlermiş. Ondan sesleri yanık yanık olurmuş. Ben de ziyadesiyle acı tükettiğim için, benimki 0 km yanık sesli olur diye düşünüyorum. :roflol: . Hatta içeride kendi kendine "acıların çocuğu" şarkısını söylediğine dair ciddi şüphelerim bile var. :roflol:

Ya ben kızımı özledim hem de çok 23 gün oldu görmeyeli 5 gün sonra açık görüş var

anaam sen deyince bende bir saydımda canım benim de 16 gün olmuş ama bizim görüşe daha çok var... mayısın ilk haftası gideceğiz... bakalım meleğim ne kadar büyümüş olacak... sabretmemi sağlayan tek şey onu büyümüş olarak görecek olmam :)))

Görüşürüz canımmmcımmm, kendine iyi bak...

Özlemcim ben de öyle düşünüyorum umarım sorun çıkartmazlar da alabilirim haftada 1 tgün. Gerçi eşimin kıbrısa gitme ihtimali var 1 teklif var eğer iyi bir şey olursa belki de 2 seneliğine oraya yerleşiriz o zaman ne g
zel olur meleğimi kendim büyütürüm

13 mayıs benim açıkgörüşüm. 28. haftaaaa mafoldumben

burda öyle kullanan çok canım sanıyorum bir sorun çıkartmazlar... ayy ne güzel olur ben de çok isterim en azından ilk 2 yıl kendim büyütmeyi ama bırakamam işi ücretsiz izin almaya bile korkuyorum anında çıkarırlar... çalışmayıda öylelikle bırakmış olurum bir daha iş aramam yani... o yüzden korkuyorum.. çalışmak insana güven veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…