Süt iznini napıcan
:roflol: :roflol: Allah nazarlardan saklasın...
Acayip acı yiyorum ya ben şimdi, benim oğlanın da sesi böyle İbrahim Tatlıses gibi çıkarsa ne yaparız bilmiyoruz. Bebek sayıyormuş kendi kendine : "Van tu tri forooo; ıngaaaaaaa" :roflol:
var bitanem var gördük bis onlardan dur bakıym markası neydi onuların yaaa eşim biliyor.100tl civarındalar hatırlayamadım ama şu süngermidir nedir ç.film karakterleri vardı görmüştük markasını öğreniym eşimden yazarm sana...
ama ben daha doğal böyle duvarda balıklar yüzüyormuş gibi dursun istiyorum...
kızlar ben yine gidiyorum sağolsun k.validem çok seviyor beni hiç bırakmıyor artık muhabbete yarın devam ederiz yemek faslı falan şimdi akşam olur ÖZLEEEEEM takımı gördüüüm harika çok güzel ama maskoya gidersen kafan karışacak söyliym çok farklı şeyler de var dideminkini de bir gör derim ben ondan sonra karar verirsin bi kız bebek için çok hoş dideminki de neyse görüşürüz kızlar
ayyy çiğdemm yaa nasıl güldüm.... nasılda aklına geliyor böyle şeyler ehehehee :roflol: :roflol:
Merhaba arkdaşlar. uzun zamandır yazamıyordum. geçmişi okudum herkes iyi maşallah. biz de iyiyiz
Ya ben kızımı özledim hem de çok 23 gün oldu görmeyeli 5 gün sonra açık görüş var
kızlar ben yine gidiyorum sağolsun k.validem çok seviyor beni hiç bırakmıyor artık muhabbete yarın devam ederiz yemek faslı falan şimdi akşam olur ÖZLEEEEEM takımı gördüüüm harika çok güzel ama maskoya gidersen kafan karışacak söyliym çok farklı şeyler de var dideminkini de bir gör derim ben ondan sonra karar verirsin bi kız bebek için çok hoş dideminki de neyse görüşürüz kızlar
Merhaba arkdaşlar. uzun zamandır yazamıyordum. geçmişi okudum herkes iyi maşallah. biz de iyiyiz
anaam sen deyince bende bir saydımda canım benim de 16 gün olmuş ama bizim görüşe daha çok var... mayısın ilk haftası gideceğiz... bakalım meleğim ne kadar büyümüş olacak... sabretmemi sağlayan tek şey onu büyümüş olarak görecek olmam :)))
Hoşgeldin, şükür iyiyiz. Sen de iyisin... E süper o zaman... zemuszemus
Özlemcim ben de öyle düşünüyorum umarım sorun çıkartmazlar da alabilirim haftada 1 tgün. Gerçi eşimin kıbrısa gitme ihtimali var 1 teklif var eğer iyi bir şey olursa belki de 2 seneliğine oraya yerleşiriz o zaman ne g
zel olur meleğimi kendim büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?