13 mayıs benim açıkgörüşüm. 28. haftaaaa mafoldumben
Didemcim hoşgeldin biz iyiyiz canım senin kızın nasıl ya o yakışıklı oğlun
kıslarrrr ben buna bayıldımm
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/341268-haydi-ela-kizin-odasina.html
bu linkte bir arkadaş yapmış.. sağlıkla gelsin-büyüsün meleği inş...
kıslarrrr ben buna bayıldımm
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/341268-haydi-ela-kizin-odasina.html
bu linkte bir arkadaş yapmış.. sağlıkla gelsin-büyüsün meleği inş...
canım Ela bebek gelmiş hem de 5 aylık olmuş ekleyen kişinin tickerına göre :)) Allah bizlere de nasip etsin inş.
yaa şu kapı süslerinden ben de alıcam mutlaka 15 20 tl fiyatı da çok uygunmuşş :)))
Ben oğlumda almıştım eminönünden 2 metre de tül almıştık. önce hastane kapısına bağladım. sonra eve odasına taktık. çok şirin oluyor gerçekten ve eminönünde çoook ucuz. şimdi pembesini alıcam
Merhaba kıslar nasılsınız?
Buluşma oluyormuş ne güzel çok sevindim. Bu arada bebek odası da süper olmuş. Eşim direk arabalı yataklardan almak istiyor. ona uygun da oda takımı yaptırırız diyor yaa. gerçi ben daha karar vermedim nasıl birşey istediğime de. Bu arada sabahtan beri cips ve kola içiyorum biri dur desin. Yemek yesemde çıkartıyorum ya hiç değilse bunu çıkartırım..
yaa şu kapı süslerinden ben de alıcam mutlaka 15 20 tl fiyatı da çok uygunmuşş :)))
Buluşma oluyormuş ne güzel çok sevindim. Bu arada bebek odası da süper olmuş. Eşim direk arabalı yataklardan almak istiyor. ona uygun da oda takımı yaptırırız diyor yaa. gerçi ben daha karar vermedim nasıl birşey istediğime de. Bu arada sabahtan beri cips ve kola içiyorum biri dur desin. Yemek yesemde çıkartıyorum ya hiç değilse bunu çıkartırım..
Hoşgeldin canım. Ben de yatakta yatacak boya gelsin o arabalı yataklardan istiyorum. Çok hoş, İstikbalde baktık. Ayrıca mideni deleceksin, içmesen diyorum şu kolayı...
Hoşgeldiinnn şekeriimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?