2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didemcim hoşgeldin biz iyiyiz canım senin kızın nasıl ya o yakışıklı oğlun

Hoşbulduk canaım. kızım iyi kıpı kıpır. ama yazık abisi hep tekmeliyo kuzumu. ben hem içerden hem dışardan takme yemiş oluyorum tabi. Ege kuşum da kıskançlık krizlerinde anlıyo herşeyi. bana yapışık yaşıyo.

buluşmaya katılacaklar listesi sürekli güncellenecektir.. mayıs ayı içerisinde bir cumartesi günü olacak.. 1-8-15-22 mayıs önce katılacakları belirleyelim sonra tarihlerden bi tane seçelim..
1-hallisna
2-soho
3-defne25
4-BEBEGIMMMMMM
5-herwood
6-serdemm
7-sersuma

8-dmtumt84

29 mayıs elendi.. kalan günlerde işi olanlar yazsın lütfen.. bu msjı ilk sayfadaki listemize ekledim oradan güncelleştiririm.. duyanlar duymayanlara duyursunnn:)

yaa şu kapı süslerinden ben de alıcam mutlaka 15 20 tl fiyatı da çok uygunmuşş :)))

Merhaba kıslar nasılsınız?

Buluşma oluyormuş ne güzel çok sevindim. Bu arada bebek odası da süper olmuş. Eşim direk arabalı yataklardan almak istiyor. ona uygun da oda takımı yaptırırız diyor yaa. gerçi ben daha karar vermedim nasıl birşey istediğime de. Bu arada sabahtan beri cips ve kola içiyorum biri dur desin. Yemek yesemde çıkartıyorum ya hiç değilse bunu çıkartırım..

yaa şu kapı süslerinden ben de alıcam mutlaka 15 20 tl fiyatı da çok uygunmuşş :)))

Ben oğlumda almıştım eminönünden 2 metre de tül almıştık. önce hastane kapısına bağladım. sonra eve odasına taktık. çok şirin oluyor gerçekten ve eminönünde çoook ucuz. şimdi pembesini alıcam

Bizim de 15 nisanda yani perşembe günü buluşmamız. İnşallah bebişim iyidir. ! ay oldu görmeyeli yaa...

o da çok iyi bir fikir :))) ben de hastane odasına götürürüm... :))) bir gidebilsem şu eminönüne ayy bu hafta gitsem mi napsam tutttum tuttum kendimi ama dayanamıyorum... neyse az daha sabredeyim 1 ay sonra gitcem herşeyini alcam kızımın :)) canım orada bebek kozmetik ürünleri de satılıyor mu hani kozmetik dediğim şampuanı kremi vs...

klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
çabuk çıkar bakimmm o yedikleriniiilmaz: lmaz: lmaz:

Merhaba herkese..

Hallisna bana bebeğin cinsiyetini sormuştun bugün kesinleşti..Bir oğlan daha geliyo opuyorumnanaktan,detaylı ultrasonumuz da yapıldı..Listede güncellersen sevinirim..

Hoşgeldin canım. Ben de yatakta yatacak boya gelsin o arabalı yataklardan istiyorum. Çok hoş, İstikbalde baktık. Ayrıca mideni deleceksin, içmesen diyorum şu kolayı...

Zaten çıkıyor halissnacım ya. dünden beri yediğim tuvalette hep. Şimdi yine çıkar. Düzenli yemk yiyemiyorum dünde içemedim ilaçlarımı bugün de içemedim. Ne yapacağımı şaşırdım valla ya of...

Hoşgeldiinnn şekeriimmm :)))

Hoşgeldin canım. Ben de yatakta yatacak boya gelsin o arabalı yataklardan istiyorum. Çok hoş, İstikbalde baktık. Ayrıca mideni deleceksin, içmesen diyorum şu kolayı...

Canım bende içmek istemiyorum ama sürekli istifra ettiğim için boğazım yanıyo. o yanmayı da sadece kola geçiriyor.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…