o da çok iyi bir fikir :))) ben de hastane odasına götürürüm... :))) bir gidebilsem şu eminönüne ayy bu hafta gitsem mi napsam tutttum tuttum kendimi ama dayanamıyorum... neyse az daha sabredeyim 1 ay sonra gitcem herşeyini alcam kızımın :)) canım orada bebek kozmetik ürünleri de satılıyor mu hani kozmetik dediğim şampuanı kremi vs...
Evet canım havuzluhanın en alt katında bebe çeyiz sarayı var. ben a'dan z'ye herşeyini ordan almıştım. ama kapı süsü ve şeker malzemelerini tahtakalede ara bi sokak var ordan aldım.
Ben kapı süsümü de havuzlu handan aldım en alt kattan ama daha alıcam bu aldığım odasına bir de hastaneye (sonra sokak kapımıza asacağım) almam lazım tahta istiyorum onu
Hallisna bana bebeğin cinsiyetini sormuştun bugün kesinleşti..Bir oğlan daha geliyo opuyorumnanaktan,detaylı ultrasonumuz da yapıldı..Listede güncellersen sevinirim..
Ben de o takımı alıcam kızıma funnababy'den :) çok hozşuma gitmişti. biz ege'nn mobilya kulplarını değiştiricez sadece. uyku setinde işli kelebeğin aynısını kulp yapmışlar. oğluma da arabalı takım alıcaz
ayyy sizler böyle anlattıkça içim gidiyor... kaç para ile gitsek oraya herşeyini alabiliriz dersiniz? 500-750TL az mı çok mu olur? :) ona göre para alıp gideyim malum peşine heryerde indirim var.. kredi kartı kullanmak istemiyorum...
Özlemcim ilk katta peşine %10 indirim var bence çok para 500-750 filan. Yani şimdi kapı süsü banyosu pijama filan alacaksan en fazla 300-350 diyorum ben. Ama ben chicconun da atıyorum buhar mak. filan alıcam yok kulaktan ateş ölçme şeyini alıcam(120tl) diyorsan 750 de yetmez ben 200tlye neler aldım neler biberon emzikleri bile içinde tırnak makası banyosu vs
ayyy sizler böyle anlattıkça içim gidiyor... kaç para ile gitsek oraya herşeyini alabiliriz dersiniz? 500-750TL az mı çok mu olur? :) ona göre para alıp gideyim malum peşine heryerde indirim var.. kredi kartı kullanmak istemiyorum...
Canım neler alacağına bağlı. ama 2 sene önce biz 600 civarı harcamıştık. araba, 0-13 araba koltuğu ve park yatak dahil. mobilya ve beşik yok bunun içinde. herşeyin de en kalitelisini almıştık. bir hurçla dönmüştüm ist.dan 2 şer 2 şer battaniye, hastane çıkışı, ciciler, biberon... aklına ne geliyorsa.
Özlemcim ilk katta peşine %10 indirim var bence çok para 500-750 filan. Yani şimdi kapı süsü banyosu pijama filan alacaksan en fazla 300-350 diyorum ben. Ama ben chicconun da atıyorum buhar mak. filan alıcam yok kulaktan ateş ölçme şeyini alıcam(120tl) diyorsan 750 de yetmez ben 200tlye neler aldım neler biberon emzikleri bile içinde tırnak makası banyosu vs
Merhaba güzel anneler ve anne adaylarıı..herkese güzel bi hafta diliyorum.beni sorarsanız üzerimde azcık bi kırgınlık var.ya iyice hasta olcam yada böle böle atlatcam. allahım yardım etsin inşallah..ankara ya resmen kış geri geldi.valla mart ayı böle geçmedi.nisan kötü gidiyorr..
Olur <Özlemcim sen hiç kafana takma onlar kısmetleriyler gelicekler bak siz de 2 kişi çalışıyorsunuz en kötü taksityle her şey alınır hiç takma kafana. Ben de senin gibiydim aldıkça rahatladım ama annem ve kayınvalidem de allıyor tabii bu sefer pişti olmaya başladık yani rahat ol
Aspirincim benimki de çok bir şey almıyor yanlış anlama kundak filan almış onlarda pişti olduk doğum parası desen hayatta karşılamaz doğuma gelicem uçak bileti alın diyor:)
Kızlar biz eşimle bir hesap yaptık odası doğum masrafı işte kurbanı mevlutu 4 ay çalışmıycam onun için para da atmak lazım kenara ıvır kıvır perdesi filan derken 7000-8000tlye çıkıyor şimdiden ne kadar masraflı bu veletler. Neyse sağlıkla gelsinler de valla her sabah ha gayret didem kalk git işe kızın çok ihtiyacı var diyip kalkıyorum