Olur <Özlemcim sen hiç kafana takma onlar kısmetleriyler gelicekler bak siz de 2 kişi çalışıyorsunuz en kötü taksityle her şey alınır hiç takma kafana. Ben de senin gibiydim aldıkça rahatladım ama annem ve kayınvalidem de allıyor tabii bu sefer pişti olmaya başladık yani rahat ol
Merhaba güzel anneler ve anne adaylarıı..herkese güzel bi hafta diliyorum.beni sorarsanız üzerimde azcık bi kırgınlık var.ya iyice hasta olcam yada böle böle atlatcam.allahım yardım etsin inşallah..ankara ya resmen kış geri geldi.valla mart ayı böle geçmedi.nisan kötü gidiyorr..
Kızlar biz eşimle bir hesap yaptık odası doğum masrafı işte kurbanı mevlutu 4 ay çalışmıycam onun için para da atmak lazım kenara ıvır kıvır perdesi filan derken 7000-8000tlye çıkıyor şimdiden ne kadar masraflı bu veletler. Neyse sağlıkla gelsinler de valla her sabah ha gayret didem kalk git işe kızın çok ihtiyacı var diyip kalkıyorum
Ben inanıyorum didemcim tam eksiye düştük napıcaz derken eşimin primlerinin 1 senedir yanlış hesaplandığı ortaya çıktı maaş farkları aldık tüm borcumuzu kapattık o ay bebişimin haberini aldım zaten kzıım uğuruyla geldi. <Sonra da her ay çok iyi oldu hep Allah yardım etti
canlarım biz geldikkkkkkkkkkk detaylımız çok güzel geçti allahımıza şükürler olsun herşey yolundaa sağlığı gayet iyi maşallah 750 gr olmuş oğluşum ağzı burnu o kadar güzel ki biran önce 3 ayın geçip onu yemek istiyorum darısı detaylıya gireceek arkadaşlarımın başına allahım bütün beişlerimizi korusun allahım onları bizlere bağaşlasın noksansız kusursuz sağlıklı kucağğımızda olmalarını nasip etsin
canlarım biz geldikkkkkkkkkkk detaylımız çok güzel geçti allahımıza şükürler olsun herşey yolundaa sağlığı gayet iyi maşallah 750 gr olmuş oğluşum ağzı burnu o kadar güzel ki biran önce 3 ayın geçip onu yemek istiyorum darısı detaylıya gireceek arkadaşlarımın başına allahım bütün beişlerimizi korusun allahım onları bizlere bağaşlasın noksansız kusursuz sağlıklı kucağğımızda olmalarını nasip etsin
kıslarrrrr buluşma yeri olarak.. avrupa yakası..
belediye sosyal tesisleri olarak bir düşünce var ne dersiniz? hem açık hava olur.. mayıs ayı çok sıcakta olmaz.. bahar havası eşliğinde geçer..
bu olumluysa semt olarak neresi olur? fikirlerinizi bekliyorummm
canım ben pek orta bir yer olur mu bilmiyorum ama Arnavutköy Sosyal Tesislerini önerebilirim benim evime biraz uzak ama hem deniz kenarında nezih bir yer hem de rahat edebileceğimiz... nette resimlerini varsa göndericem birazdan...
olabilir canım...canım ben pek orta bir yer olur mu bilmiyorum ama Arnavutköy Sosyal Tesislerini önerebilirim benim evime biraz uzak ama hem deniz kenarında nezih bir yer hem de rahat edebileceğimiz... nette resimlerini varsa göndericem birazdan...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 baksın baksın bişiycik olmaz...Halissacığım bana farketmez her halukarda eşim getirir hem uzaktan 1 bakar ne var ne yok 1 sakat var mı diye. Adam pipirikli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?