2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok doğum parasını eli mahkum yani ben öyle düşünüyorum artık onu öder herhalde geçen detaylıya gelmek istedi ben pek istemedim gelmesini ama para ödemek için gelmek istemiş meğer iyide oldu darısı doğuma :))

bizde düşünüyoruz kara kara ben doğum iznindeyken para alamıyıcam yani toplu alıcam kredi de ödüyoruz napıcaz hiç bi fikrimiz yok artık eşim her ay borç alırız maaşın kadar diyor hayırlısı artık

Bizim kredimiz yok Allah'a şükür ama evimiz de yok işallah bebişten sonra giricez ev işine hayırlısı diyorum ama bize destek vericek kimse yok biz zaten herşeyi kendimiz yaptık düğün vs şimdi de hem eşimin kardeşini okutup hem annesine destek oluyorum eee bir de bebişim kızım bitanem geliyor artık ne diyim ama Allah'a şükür borcum yok artık çalışıp yapıcaz bakalım.

Ben inanıyorum didemcim tam eksiye düştük napıcaz derken eşimin primlerinin 1 senedir yanlış hesaplandığı ortaya çıktı maaş farkları aldık tüm borcumuzu kapattık o ay bebişimin haberini aldım zaten kzıım uğuruyla geldi. <Sonra da her ay çok iyi oldu hep Allah yardım etti

doğru söylüyorsun... sonuçta para olsun hepsi alınır yeter ki Allah sağlık versin çalışalım... ben de senin gibiyim her sabah ha gayret deyip kalkıyorum yataktan... herşey onlar için... dediğim gibi Allah yeter ki sağlık versin...

Hoşgeldin Sierciimm :) geçmiş olsun inş. ilerlemez..

valla doğru bir hesap olmuş sadece odaları 2000TL hadi düz hesap desek ee yanında bir sürü ıvırı kıvırı var... bir de üzerine hastane kontrol masraflarını eklesek kimbilir daha ne kadar artar... benim kayınvalimde almış bişeyler... ufak tefek görümcemde yeleklerini ördü... şimdilik bu kadar... bilmiyorum başka herhangi birşey için yardım etmeyi teklif edecekler mi ama sanmam etmezler neden etsinler ki kapı gibi çalışan oğulları ve şu zamanda bile çalışan salak bir gelinleri var...

canlarım biz geldikkkkkkkkkkk detaylımız çok güzel geçti allahımıza şükürler olsun herşey yolundaa sağlığı gayet iyi maşallah 750 gr olmuş oğluşum ağzı burnu o kadar güzel ki biran önce 3 ayın geçip onu yemek istiyorum darısı detaylıya gireceek arkadaşlarımın başına allahım bütün beişlerimizi korusun allahım onları bizlere bağaşlasın noksansız kusursuz sağlıklı kucağğımızda olmalarını nasip etsin

Ben oğlumda yaşamıştım. her ay kontrolden önce kontrol parası kadar para gelirdi biryerden. o zaman serbest av.lık yapıyordum. alakasız yerden gelirdi ama para. doğumdan 2 gün öncede eşime beklentisinin kalmadığı bir işten para gelmişti doğum parası kadar.

şimdi kızımda da yaşıyoruz aynı şeyleri. oğlumdan dolayı bütçemiz hiç bunalmadı. kızımda bunaltmıyor bizi.

kabul ediyorum bebek sahibi olmak masrafları özellikle doğuma kadar alınacak çok şey var. ama sonra bitiyor. bir bez parası. inşallah anne sütünü de sağlıkla alırlarsa gerçekten çok masrafları yok.

asıl masraflar okul zamanı başlayacak herhalde. o zamana da ya nasip

Canzi çok sevindim kocaman olmuş oğlun ben de herhalde c.tesi 750gram civarı bulurum kızımı yani işallah. Çok sevindim tatlım bu arada senin kanamaların durdu di mi

canzicim hadi gözün aydın maşallah bebişine... Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş.

Hoşgeldin Sierciimm :) geçmiş olsun inş. ilerlemez..

Saol özlemcim hoşbuldum..:)

Maşşallah cnm çok sevindim gerçekten :)) bebişininde ağırlığı çok iyiymiş maşşallahh..sonuna kadar hep böyle güzel olur umarım herşey

kıslarrrrr buluşma yeri olarak.. avrupa yakası..
belediye sosyal tesisleri olarak bir düşünce var ne dersiniz? hem açık hava olur.. mayıs ayı çok sıcakta olmaz.. bahar havası eşliğinde geçer..

bu olumluysa semt olarak neresi olur? fikirlerinizi bekliyorummm

canım ben pek orta bir yer olur mu bilmiyorum ama Arnavutköy Sosyal Tesislerini önerebilirim benim evime biraz uzak ama hem deniz kenarında nezih bir yer hem de rahat edebileceğimiz... nette resimlerini varsa göndericem birazdan...

Halissacığım bana farketmez her halukarda eşim getirir hem uzaktan 1 bakar ne var ne yok 1 sakat var mı diye. Adam pipirikli:)

canım ben pek orta bir yer olur mu bilmiyorum ama Arnavutköy Sosyal Tesislerini önerebilirim benim evime biraz uzak ama hem deniz kenarında nezih bir yer hem de rahat edebileceğimiz... nette resimlerini varsa göndericem birazdan...
olabilir canım...
arkadaşlar hadi bekliyorumm fikirlerinizi...

Halissacığım bana farketmez her halukarda eşim getirir hem uzaktan 1 bakar ne var ne yok 1 sakat var mı diye. Adam pipirikli:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 baksın baksın bişiycik olmaz...
buarada tarih ve saati topikte paylaşmayacağım bilginize.. ne olurrr ne olmaz.... üye olmayanlarda okuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…