Çok mantıklı hallissacığım ay çok heyecanlandım
Belki benim de ist. da olduğum bir hafta buluşursunuz. o zaman ben de gelirim. ailem ist.da benim.mayıs içinde bebek alışverişi yapıcaz annemle. belki denk gelir :)
Ben çıkyorum arkadaşlar. hepinize iyi akşamlar.
Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum wcye fialan uğrayıp yarın görüşürüz çok öptüm
ben geldımmm
ben geldımmm
Arkadaşlar az evvel temmuz annelerinin başlığında okudum:
"1 Temmuz itibarı ile özel hastanelerde SGK doğum masraflarını karşılamayacakmış.."
Yakında kontrolü olanlar doktorlarına sorsalar ya.
Ya da bilgisi olan var mı?
aaaaaaaaaaaaaaaa :1shok: :1shok:
Olamaz böyle bişeeeyyyyy
Doğrusu neyse bir öğrensek rahatlayacağım vallahi.
Hani doktorların tercih yapmak zorunda olduklarını biliyordum. Ya özelde ya devlette çalışacaklar da bu nedir anlamadım.
SGK meselesini ilk kez duydum.
canım bence bu asparagas bir haberdir.... yani umarım öledir.. hani bir kanun çıkmıştı devlet hastanelerinde çalışan doktorlar artık özel muayenehane açamayacaktı... ya da muayenehane de çalış devlet hastanelerini bırakmak zorunda kalacaklardı... bence biraz abartılmış şeklini duymuştur oradaki arkadaşta... bunun üzerine çıkmıştır o sohbet okuduysan eğer onlar da öyle bişeyden bahsediyor... doğum masraflarını iptal etmesi demek özel hastanelerde sadece 3 5 kişinin doğurması demek :)))
Ordaki muhabbeti okudum. Onlar da emin değiller.
Umarım dediğin gibidir. Yoksa devlette sıraya gireriz artık.:))
canzi gözün aydın sevindim bebeğinin iyi olmasına keşke her ay detaylı olsa usg süper olur :)
Canzi çok sevindim kocaman olmuş oğlun ben de herhalde c.tesi 750gram civarı bulurum kızımı yani işallah. Çok sevindim tatlım bu arada senin kanamaların durdu di mi
canzicim hadi gözün aydın maşallah bebişine... Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş.
canziiiii gözünaydınnn maşallahh yavruna....
Maşşallah cnm çok sevindim gerçekten :)) bebişininde ağırlığı çok iyiymiş maşşallahh..sonuna kadar hep böyle güzel olur umarım herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?