Ordaki muhabbeti okudum. Onlar da emin değiller.
Umarım dediğin gibidir. Yoksa devlette sıraya gireriz artık.:))
:roflol: :roflol: Allah nazarlardan saklasın...
Acayip acı yiyorum ya ben şimdi, benim oğlanın da sesi böyle İbrahim Tatlıses gibi çıkarsa ne yaparız bilmiyoruz. Bebek sayıyormuş kendi kendine : "Van tu tri forooo; ıngaaaaaaa" :roflol:
:roflol: :roflol: Allah nazarlardan saklasın...
Acayip acı yiyorum ya ben şimdi, benim oğlanın da sesi böyle İbrahim Tatlıses gibi çıkarsa ne yaparız bilmiyoruz. Bebek sayıyormuş kendi kendine : "Van tu tri forooo; ıngaaaaaaa" :roflol:
cnm çok hoş olmuş şekerler bayıldım valla ellerine emeğine sağlıkKızlar bebişimin mevlütü için minik patikler yapmaya balşladım şekerle birde tül,kurdele felan alıp mevlüt şekeri yapıcam yavaştan başlayayım dedim şimdilik daha 22 tane oldular :)
Tabi bunlar numune daha güzelleştiricem...
Ve bebek arabası geliyormuş bu cuma bim e fiyatı çok uygun geldi normalde baston hafif olanlar bu fiyatlarda bile değil.Ben 3 tekerlekli ya da travel sistem düşündüm ama travel sistemi kullanamayacaım malum hastane yarım saat uzaklıkta arabayla ya da otobüsle giderken bebek arabasını götüremeyeceğim tam gezdireceğim vakitte bebek olacak 9-10 aylık gerek kalmayacak ana kucağı kısmına bende bunu almayı düşünüyorum ama emin değilim ne dersiniz???? :uhm::uhm:
canlarım biz geldikkkkkkkkkkk detaylımız çok güzel geçti allahımıza şükürler olsun herşey yolundaa sağlığı gayet iyi maşallah 750 gr olmuş oğluşum ağzı burnu o kadar güzel ki biran önce 3 ayın geçip onu yemek istiyorum darısı detaylıya gireceek arkadaşlarımın başına allahım bütün beişlerimizi korusun allahım onları bizlere bağaşlasın noksansız kusursuz sağlıklı kucağğımızda olmalarını nasip etsin
Teşekkür ederiz :) Allah tan çok iyi anlaştığım komşumun kocası 10 yıldır bim de çalışıyor perşembe depodan gösteririm bakarsınız alırım derseniz ayırırım dedi yoksa nerde bakıcam insanlar saldırırken ezer beni mazallah malum aktüel günü aslında erken ama bulmuşken aliim bari dediğin gibi çokta lüx bişeye gerek yokcnm çok hoş olmuş şekerler bayıldım valla ellerine emeğine sağlık
hamarat hatunsun valla
bence araba idare eder öyl ahım şahım bişeye gerek yok
bizde 2 tane var bazen binmek bile istemiyor zilli
özelllikleri falana baya güzel bence bi yakından incele derim
maşallah cnm
Off artık en zor zamanları başladı o zaman inallah uslu bi abla olur da çok yormaz 2 side seniay kızlar son havadisi vermedim zeynep hanım 3 gündrü tam olarak yürüyor bütün evi geziyo döküp saçıyo peşinde gezxmek hem çok güzel hemde yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?