2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ordaki muhabbeti okudum. Onlar da emin değiller.
Umarım dediğin gibidir. Yoksa devlette sıraya gireriz artık.:))

ayy öyle birşey olmaz ya daha yeni vizite kağıtlarını kldırdılar özel hastanelere giderken artık hiç birşey götürülmüyor kolaylatırıyorlar yani bence doğum için böyle bir kısıtlama getirmezler bence sadece sezeryan doğum için bazı önlemler alabilirler o kadar

ayy ne cok guldum ya acı yıyemeyen ben hep acı yıyorum bıde benımkı semameye bayılıyor

ha dıyorum cıktı cıkcakk :ecrin_bebek:

Merhaba kızlar biz geldik nasılsınız 15 inde randevumuz var iple değil halatla çekiyoruz bebişimi çok özledim sizler nasılsınız

:roflol::roflol::roflol: harika yaaw

Bir site buldum ailemiseviyorum/ninni diye bebeğinizin ismiyle ninni çook güzel dinleyip duruyorum furkan annesinin kolllarında büyüsün dedikçe bi tuhaf oluyorum .Dün akşam ilk defa karnımı delip dışarı çıkacak gibi tekmeliyordu dur annem dedim daha erken kaydirigubbakcemile3

Bebişimin ciclerine yeni ciciler ekledim 2. sayfaya sıcak su torbası aldım oğluma brde patik ayakkabı :)

Kızlar bebişimin mevlütü için minik patikler yapmaya balşladım şekerle birde tül,kurdele felan alıp mevlüt şekeri yapıcam yavaştan başlayayım dedim şimdilik daha 22 tane oldular :)
Tabi bunlar numune daha güzelleştiricem...

Ve bebek arabası geliyormuş bu cuma bim e fiyatı çok uygun geldi normalde baston hafif olanlar bu fiyatlarda bile değil.Ben 3 tekerlekli ya da travel sistem düşündüm ama travel sistemi kullanamayacaım malum hastane yarım saat uzaklıkta arabayla ya da otobüsle giderken bebek arabasını götüremeyeceğim tam gezdireceğim vakitte bebek olacak 9-10 aylık gerek kalmayacak ana kucağı kısmına bende bunu almayı düşünüyorum ama emin değilim ne dersiniz???? :uhm::uhm:

Yine kimseler yok galiba ben girince herkes ayy toxicdaisy geldi kaçın diyor sanki :):):)

ne şirin patıkler onlar içine ne koycan canım
ben öle örgu yapamıyorum kendim yıne istıyorum sekerini yapmayı ama kısmet istanbuldan malzemeleri temın ederim herhalde

Badem şekeri alıcam 1 beyaz 1 mavi 2 adet yeter heralde birde yuvarlak magnetlerden alıp patiğin arkasına yapıştırıcam buzdolabına da yapışsın ip yerine de ince kurdele alıcam kurdele yapmak için buluşmayı bekliyorum eminönüne gidip bi sürü malzeme alıcam bir de lohusa tacı yapıcam kendime

o kadar basit ki haroşo ve düz örgüyü biliyorsan yeter bende öyle model felan bilmiyorum yani...

cnm çok hoş olmuş şekerler bayıldım valla ellerine emeğine sağlık
hamarat hatunsun valla
bence araba idare eder öyl ahım şahım bişeye gerek yok
bizde 2 tane var bazen binmek bile istemiyor zilli
özelllikleri falana baya güzel bence bi yakından incele derim

maşallah cnm

slm kızlar bu aralar pek uğrayamıyorum evi temziledik dolaplar falan değişti
haftaya cuma eşimin memeleketine gidiyoruz
nerdeyse bir ay ordayız sonra kaynanada gelecek bizle umreye gidecekmiş
eşim haftaya kadar izinli fırsat bulunca girmeye çlışorım yine
geçmişe şöyle bi baktım yarın misafirim var
erkenden yatayım yorucu bi gün olacak
herkesleer kendine iyi baksın bebişlerede öpüyorum sizleri

ay kızlar son havadisi vermedim zeynep hanım 3 gündrü tam olarak yürüyor bütün evi geziyo döküp saçıyo peşinde gezxmek hem çok güzel hemde yorucu

merhaba hamisler ve bebişler
Nasılsınız? 1haftalık aradan sonra yeni girebildik nete :) hepiniz iyisinizdir umarım. Bizde iyiyiz şükür ama çok yoruluyoruz artık

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz :) Allah tan çok iyi anlaştığım komşumun kocası 10 yıldır bim de çalışıyor perşembe depodan gösteririm bakarsınız alırım derseniz ayırırım dedi yoksa nerde bakıcam insanlar saldırırken ezer beni mazallah malum aktüel günü aslında erken ama bulmuşken aliim bari dediğin gibi çokta lüx bişeye gerek yok
ay kızlar son havadisi vermedim zeynep hanım 3 gündrü tam olarak yürüyor bütün evi geziyo döküp saçıyo peşinde gezxmek hem çok güzel hemde yorucu
Off artık en zor zamanları başladı o zaman inallah uslu bi abla olur da çok yormaz 2 side seni

Güzel anneler günaydın. Hayırlı bir gün diliyorum cümlenize. Kızlar internette canbebenin alt açmasından buldum. 12li paket 16 tl. Sizce fiyatı nasıl?

Aaaaa. Başka yerde de 9.50 tl ye buldum nasıl yani. Dışarıda bulmak çok zor bunu mecbur netten alacağız ama sizce ideal fiyatı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…