Hepsiburada sitesinde8.26 tl ye buldum en son =)
bu arada herkeze kocaman gunaydınnnn:):) bende kahvaltımı yaptım kocısımı gonderdım... bu arada moralım bozuk eşim ögretmen asker dıye ilceye 50 km sozde yakın bı koye verdıler merkezden... acil bişey olsa napcam bılmıyorum dun okadar bozuldukı moralım... 50km ya az bı mesafe degıl... sabah yuzugunu bulamadı kızdırdı benı bıde... dedım ılk defa gıdıyosun o koye o yuzuk bulunup takılacak yosa boynuna ben evlıyım dıye levha asarım dedım:):) buldu da taktı Allahtan...
süper demıssın takmalılar kesınlıkle hıc bahanesı yok bu ısın ama bende bazen unutuyorum evde gece yatarken hep cıkartırım :) esım ozman benımde burnumdan getırıyor hanım efendı lutfen gıdın yanımdan ben evlı bı beyım dıye benı sınır edıyor a.s
:roflol::roflol::roflol: supermıs:):) bende cıkarırım hep... bazen bende unutuyorum ama şimdilerde ellerım şişiyo bazen takamıyorum omznada dıyorum benım alyansım karnım bak kocamn:):) ozman bısey dıyemıyo...
aa ıyı fıkır alyansımız tabıkıde karnımız :) bende oyle derım artık hayırlısıyla su 3 ayımıda bı atlatsaydım cok heyecanlıyım ya zman gecsede alsak kucagımıza saglıklıca
ayyy talım sorma ya saka maka 3 ayımız kaldı aşşa yukarı kredı kartını aldım eşimin bugun dedım bebk ıcın alısverıs yapcam.... ılk bas hayır erken falan dedı.. dedım ama bak bı bakmısın 9. aydayız ve bız o 9. aya geldıgımızde dıcemkı sana askım bak bı beşigimiz kaldı hadı gıdıp alalım... ınan yavas yavas almazsak sonradan bı anda yuklencez oda bızım ıcın masraf olcak... en ıyısı yavas yavas yapmak
çok haklısın canım hepsı bır arada olmuyor gecen sok markete prımanın 2lı kocaman paketı okadar ucuzdukı bende almak ıstedım benım beyde daha erken dıyor aslında alıp alıp atsak bı kenara o bıle cok lazım.bızde azar azar aldık herseyını az kaldı eksık dıyorm aama bı bakıyorum dunya eksık var aslında bıde pahalı burası kucucuk bebek badylerı 12 tl faln bende o yuzden kayserıye gıdıp aldım :)sızın orası nasıl fyatta?
tatlım bızım burda bı dukkan var zaten boyle ayrıntılı bebek eşyası satan oda allahtan ucuz... bebek pıjama takımları 2.5 tl ve pamuk... şimdi ben soyle dusundum... 0-3 ay arası bebkler cok cabuk buyuyolar o yuzden sımdı gıdıp lcwdan alısverıs yapmak cok sacma olcak. o yuzden 0-3 ay kıyafetleını hep o ucuz dukkandan alcam.. sonrasını bebek marketlerden dusunuyorum... bak atlet kılot takım 1.5 tl penye battanıye 3.5 tl kısakollu bady 2.5 hep boyle fıyatlar... bıde yaz dogcklar sıcakta cok degıscek ustlerı o yuzden ucuz ve bol alcam ıns...
tabıkı canım cok pahalı almanın hıc bı mantıgı yok cok ıyı dusunuyorsun bende 3 tanesını 12 tl falan oyle paketlerde bulup aldım sızın orda fıyatlar cok ıyıymıs bızım burdakıler cok paragozler canım ben yavas yavas kacıyım kahvaltımı yapıyım öptum opuyorumnanaktan kendıne ıyı bak yemekte hazırlıycam oglen esıme sonra gelırım hoscakal
Kızlar günaydın,
Çok rahat bir uyku uyuyamamakla beraber kızımlan gayet mutlu uyandık. KOcişim de buluşmaya gitmeme izin verdi yani beni yazın ben kesin geliyorum. Bu arada sizler nasılsınız
gule gule tatlım kolay gelsın sana gorusruz...
Kızlar günaydın,
Çok rahat bir uyku uyuyamamakla beraber kızımlan gayet mutlu uyandık. KOcişim de buluşmaya gitmeme izin verdi yani beni yazın ben kesin geliyorum. Bu arada sizler nasılsınız
herkese günaydın biz kızımla cok iyiyiz kahvaltı yapıyoruz sizler nasılsınızzzzzzzzz
herkese günaydın güzel anneler bizde kahvaltımızı yaptık babamızıda gönderdik
bu sabah erkenciyiz kızımla yarın doktora gidicem şimdiden çok heyecanlıyım
umarım herkes iyidir
herkese günaydın biz kızımla cok iyiyiz kahvaltı yapıyoruz sizler nasılsınızzzzzzzzz
herkese günaydın güzel anneler bizde kahvaltımızı yaptık babamızıda gönderdik
bu sabah erkenciyiz kızımla yarın doktora gidicem şimdiden çok heyecanlıyım
umarım herkes iyidir
Günaydın Günaydın Günaydın Kızlaaarrr...
ayy ben de akşam uyuyamadım... düz yattıkça burda yazılanlar geldi aklıma... çok korktum.. sanki her düz yatışımda bebeğe eziyet veriyormuşum gibi geldiisanki hemen kordonu boğazına dolanacakmış gibi hissettim doğru dürüst uyuyamadım...
Günaydın Günaydın Günaydın Kızlaaarrr...
ayy ben de akşam uyuyamadım... düz yattıkça burda yazılanlar geldi aklıma... çok korktum.. sanki her düz yatışımda bebeğe eziyet veriyormuşum gibi geldiisanki hemen kordonu boğazına dolanacakmış gibi hissettim doğru dürüst uyuyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?