2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın tatlı annecikler... Herkes iyidir umarım. Bu sabah biraz dalgalı başladı; daha iyiyim ama şimdi...
Benim perşembe gideceğim şeker yükleme ve aşı meselesine 1 gün önceye almaya çalışacağız. Perşembe k.validemin erteleyemeyeceği bir işi çıktı maalesef, olmazsa kocam götürür artık perşembe günü.

herkese günaydın güzel anneler bizde kahvaltımızı yaptık babamızıda gönderdik
bu sabah erkenciyiz kızımla yarın doktora gidicem şimdiden çok heyecanlıyım
umarım herkes iyidir

Güzel haberlerle döneceksin inşallah. Sakın paniğe kapılma, kala kala 3ayımız kalmış bebeklerimizi kucaklamamıza. Herşey güzel olacak...

Günaydın kızlar nasılsınız ...Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapılıyor ben cumartesi gittim doktora sanki diğer ay şeker yüklemeni yaparız dedi birde 10 gün sonra dedi ama acaba şeker yüklememi 10 gün sonramı yapacak sizinkiler nezaman yapıldı yada yapılacak....

günaydııııııııııııın tatlı annecikler :))

ya foto yüklemek istedim göbüşlere ama kocamaaaaan olmuş nasıl düzeltcem yaaa acil yardım eyvahedigeldismile

günaydın cnm bende bilmiyorum ne zaman yapılacağını yarın doktora gittiğimde söyler herlade bana ne zaman yapılması gerektiğini

ya foto yüklemek istedim göbüşlere ama kocamaaaaan olmuş nasıl düzeltcem yaaa acil yardım eyvahedigeldismile

günaydın cnm hoşgeldin
bu resim yüklemede hiçbir fikrim yok

Günaydın Tatlıımm... olsun ne güzel geçmiş bitmiş olacak :)))

Günaydın canım hoşgeldiin :))) şeker yüklemesi 24. haftadan sonra yapılıyor diye biliorum ben...

günaydın canıımm :)) ben burdan göremioooomm (( ooff akşam evden kesin bakcammm

24. haftada yapılıyor şekercim, doktorun doğru söylemiş yani... Günaydın sana da...

hoşgeldin cnm günaydınlar sanada opuyorumnanaktan
bende stres yapmamak
için elimden geleni yapıyorum ama pek başarılı olamıyorum galiba

Seni çok iyi anlıyorum ama kendim gereksiz panik yaptığım için sana da diyorum panik yapma diye kaydirigubbakcemile5

günaydın cnm hoşgeldin
bu resim yüklemede hiçbir fikrim yok
[/QUOTE]

hoşbuldum tatlım neyse silebildim mesajımı :))çok komikti yaaa naniknanik

günaydın canıımm :)) ben burdan göremioooomm (( ooff akşam evden kesin bakcammm[/QUOTE]

canım görmediğin iyi olmuş zaten sildim resimleri,çok büyük olmultu yaa beceremedim doğrusunu öğreneyimde sona yüklerim artık o zaman oğluşumu görürsün teyzesi :)) opuyorumnanaktan
bilgisi olan yarımcı olabilir mi nasıl küçltücem resimlerimi o gösterilen iki boyut var ya rakamlar büyük oldukça resim küçülüyo mu acep :uhm:

Günaydın Tatlıımm... olsun ne güzel geçmiş bitmiş olacak :)))

Evet kısmetse, 1 gün önce kolum makarna süzgecine dönecek. Artık su içince kolumdaki deliklerden çıkar. İğneden korkmam ama hayatım boyunca kimse benim bu kadar kanımı çekmemişti.
Hamileliğin başındaki testlerden, farklı yerlerde 2 tane yaptırmıştım, (hastane, sağlık ocağının yaptığını beğenmedi, hepsini yeni baştan kendisi yaptı) sonra yetmemiş olacak 1 tüp daha aldı hastane. Şimdi yarın 2 tane daha. 8 tüp kan gitmiş olacak yarın. Bir de aşım var. Beni yakalayan iğne saplamadan rahat bırakmıyor. Tahlilde anemi çıktı. Çıkar tabi, kan mı bıraktılar adamlar bende??
(Amma da mızmızlandım kaydirigubbakcemile3 )

günaydın canıımm :)) ben burdan göremioooomm (( ooff akşam evden kesin bakcammm

canım görmediğin iyi olmuş zaten sildim resimleri,çok büyük olmultu yaa beceremedim doğrusunu öğreneyimde sona yüklerim artık o zaman oğluşumu görürsün teyzesi :)) opuyorumnanaktan
bilgisi olan yarımcı olabilir mi nasıl küçltücem resimlerimi o gösterilen iki boyut var ya rakamlar büyük oldukça resim küçülüyo mu acep :uhm:[/QUOTE]

Şekercim imageshack.us adresinden "resmi yeniden boyutlandır" seçeneğinden istediğin boyuta getirebilirsin...

günaydın şekerımmm aman ttalım vurulda kurtul bıtsın....benım kı 10 mayısta sımdıden dusunuyorum naısl olcak dıye... benım kolum cok agrıdı... kan konsundada aynen hıc bu sene kan verdıgım kadar hıcbızamn vermedım... kızlar saglık ocagındakı ebe dedıkı hastanede dogunca kan alıyolar ya bebegın topugundan saglık ocagındada alcaklarmıs topugundan ne gerek varkı bıde saglık ocagında alınmasından...

Günaydın kuşumcum....
Benim kolum ağrımıyor da, ilk doz tetenosda fenalık geçirmiştim. Yükleme de aynı gün olacak, kesin komalık olurum.
Neden 2 tane sarılık -hepatit- testi yapacaklar ki?? Gizli gizli vampirlere mi satıyorlar bu kadar kanı?? aklinialirimsmile bütçe açığına ek gelir...

kıs hayırdır dokundumu aşı neden fenalık gecırdın kı allah korusun

benim 2. doz perşembe ondan sonra bitecek inş. :))) bakalım ilkinde hiçbişey hissetmedim bunda hissedecek miyim? :)

kıslarrr bu arada anneler gunu yaklaşıyo... ılk anneler gunumuz olcak ıns... eşlerımız hedıye alırmıkı:):)

benim 2. doz perşembe ondan sonra bitecek inş. :))) bakalım ilkinde hiçbişey hissetmedim bunda hissedecek miyim? :)

benım cok acıdı tatlım ya hala acıyo dokununca 5 gun oldu dusun yanı.. ama artık cok sukur ustune yatabılıyorum...:):) ıkıncısı cok daha hafıf oluyomus oyle dedı vurulan arkadas

selam arkadaşlar bir haftalık bir aradan sonra nihayet buralara gelebildim inanılmaz bir grip geçirdim ağzım burnum uçuk, öksürmemem lazımken öksürük krizleri ardından ağlama nöbetleri derken şimdi daha iyiyim sizlerden naber nasılsınız var mı bir değişiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…