yarın buyuk gun desene:):) gunaydın canım ınsallah cok guzel haberlerle donersınız...
günaydın cnm evet yarın büyük gün benim için umarım herşey güzel geçer :Saruboceq:
herkese günaydın güzel anneler bizde kahvaltımızı yaptık babamızıda gönderdik
bu sabah erkenciyiz kızımla yarın doktora gidicem şimdiden çok heyecanlıyım
umarım herkes iyidir
Güzel haberlerle döneceksin inşallah. Sakın paniğe kapılma, kala kala 3ayımız kalmış bebeklerimizi kucaklamamıza. Herşey güzel olacak...
Günaydın kızlar nasılsınız ...Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapılıyor ben cumartesi gittim doktora sanki diğer ay şeker yüklemeni yaparız dedi birde 10 gün sonra dedi ama acaba şeker yüklememi 10 gün sonramı yapacak sizinkiler nezaman yapıldı yada yapılacak....
günaydııııııııııııın tatlı annecikler :))
ya foto yüklemek istedim göbüşlere ama kocamaaaaan olmuş nasıl düzeltcem yaaa acil yardım eyvahedigeldismile
Günaydın tatlı annecikler... Herkes iyidir umarım. Bu sabah biraz dalgalı başladı; daha iyiyim ama şimdi...
Benim perşembe gideceğim şeker yükleme ve aşı meselesine 1 gün önceye almaya çalışacağız. Perşembe k.validemin erteleyemeyeceği bir işi çıktı maalesef, olmazsa kocam götürür artık perşembe günü.
Günaydın kızlar nasılsınız ...Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapılıyor ben cumartesi gittim doktora sanki diğer ay şeker yüklemeni yaparız dedi birde 10 gün sonra dedi ama acaba şeker yüklememi 10 gün sonramı yapacak sizinkiler nezaman yapıldı yada yapılacak....
günaydııııııııııııın tatlı annecikler :))
ya foto yüklemek istedim göbüşlere ama kocamaaaaan olmuş nasıl düzeltcem yaaa acil yardım eyvahedigeldismile
hoşgeldin cnm günaydınlar sanada opuyorumnanaktan
bende stres yapmamak
için elimden geleni yapıyorum ama pek başarılı olamıyorum galiba
Günaydın Tatlıımm... olsun ne güzel geçmiş bitmiş olacak :)))
günaydın canıımm :)) ben burdan göremioooomm(( ooff akşam evden kesin bakcammm
Evet kısmetse, 1 gün önce kolum makarna süzgecine dönecek. Artık su içince kolumdaki deliklerden çıkar. İğneden korkmam ama hayatım boyunca kimse benim bu kadar kanımı çekmemişti.
Hamileliğin başındaki testlerden, farklı yerlerde 2 tane yaptırmıştım, (hastane, sağlık ocağının yaptığını beğenmedi, hepsini yeni baştan kendisi yaptı) sonra yetmemiş olacak 1 tüp daha aldı hastane. Şimdi yarın 2 tane daha. 8 tüp kan gitmiş olacak yarın. Bir de aşım var. Beni yakalayan iğne saplamadan rahat bırakmıyor. Tahlilde anemi çıktı. Çıkar tabi, kan mı bıraktılar adamlar bende??
(Amma da mızmızlandım kaydirigubbakcemile3 )
günaydın şekerımmm aman ttalım vurulda kurtul bıtsın....benım kı 10 mayısta sımdıden dusunuyorum naısl olcak dıye... benım kolum cok agrıdı... kan konsundada aynen hıc bu sene kan verdıgım kadar hıcbızamn vermedım... kızlar saglık ocagındakı ebe dedıkı hastanede dogunca kan alıyolar ya bebegın topugundan saglık ocagındada alcaklarmıs topugundan ne gerek varkı bıde saglık ocagında alınmasından...
Günaydın kuşumcum....
Benim kolum ağrımıyor da, ilk doz tetenosda fenalık geçirmiştim. Yükleme de aynı gün olacak, kesin komalık olurum.
Neden 2 tane sarılık -hepatit- testi yapacaklar ki?? Gizli gizli vampirlere mi satıyorlar bu kadar kanı?? aklinialirimsmile bütçe açığına ek gelir...
günaydın şekerımmm aman ttalım vurulda kurtul bıtsın....benım kı 10 mayısta sımdıden dusunuyorum naısl olcak dıye... benım kolum cok agrıdı... kan konsundada aynen hıc bu sene kan verdıgım kadar hıcbızamn vermedım... kızlar saglık ocagındakı ebe dedıkı hastanede dogunca kan alıyolar ya bebegın topugundan saglık ocagındada alcaklarmıs topugundan ne gerek varkı bıde saglık ocagında alınmasından...
benim 2. doz perşembe ondan sonra bitecek inş. :))) bakalım ilkinde hiçbişey hissetmedim bunda hissedecek miyim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?