2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha aşılara başlayamadım ama olduğum progestan iğnesi yüzünden benim popo delşk deşik ve mosmor

kıs hayırdır dokundumu aşı neden fenalık gecırdın kı allah korusun

Ağır geldi herhalde aşı. İlk 10dk da bulanık görmeye başladım. Yarım saat sonra başım dönmeye başladı. Bilincimi çok az olsa da kaybettim. Yani bayılma diyemem ama etrafımda olanları yeterince algılayamamaya başladım. Ağrım olmadı fazla. Ya da ben hissetmedim o durumda ağrı. Ertesi gün biraz daha iyiydim. Algım biraz daha düzeldi, yine de söyleneni anlayamadığım zamanlar oldu.

kıslarrr bu arada anneler gunu yaklaşıyo... ılk anneler gunumuz olcak ıns... eşlerımız hedıye alırmıkı:):)

Bana anneler günü demeyin... mafoldumben

benim kociş kesin alır ve heyecanla bekliyorum ilk gerçek anneler günü hediyem geçen sene ben üzülmeyeyim diye almıştı şimdi gerçekten anne adayıyım çok heyecanlı

Canımm hoşgeldiinn... çook ama çok geçmiş olsun... Bir daha tekrarlanmasın inş.
Maşallah daha iyi olursun tez zamanda umarım... bizler de bildiğin gibiyiz gün sayıyoruz kendi adıma konuşayım bir değişiklik yok...

hoşgeldin cnm çook geçmiş olsun şimdi iyi olamana sevindim
kendine çok dikkat et

gecmıs olsun canım.... hamılelıkte hastalık zor gecıyo zaten senı cok ıyı anlayabılıyorum... ınsallah tamamen ıyılesırsınde bıdaha olmazsın hasta falan... bebiş nasıl ya ?

ben kocamdan beklemiyorum canım açıkçası :))) bir çiçek alıp getirse kafi zaten bana :)

oyle ya bı cıcekte yeter hatırlasında

ben daha aşılara başlayamadım ama olduğum progestan iğnesi yüzünden benim popo delşk deşik ve mosmor

hımm ben 21. haftanın ıcınde basladım asıya.. sen nezman baslıcan canım

canım benım olsun sende annene dua edıp gununu kutlarsın bıtanem... emınım cok sevınır...senağlama

günaydın kızlar...o kadar canım sıkkınki anlatamam..dün izinliydim banka işlerim falan vardı onları halledip eve geçtim. kayınvalidem geldi. evde ve bende karışmadığı hiçbişey kalmadı..bebeğime aldığım kıyafetlerin renginden tutunda benim aldığım kilolalara kadar herşeye burnunu soktu.deli oldum sinirden resmen ya..akşam eşime anlattım gündüz yaşadıklarımı annesinin sokuşturduğu lafları.. o da bana herşeye takılıyosun o bizim annemiz bukadar karışmaya hakkı var tabiiki demezmi..tüm akşam ağlama krizine girdim..annemin yanına gitmek istiyorum ya..zaten yeterince zor bir durum bide insanlar neden üzerime gelip iyice çileden çıkarmaya çalışıyoprlar yaamafoldumben

Hoşgeldin canım, benim gripim de çok azaldı ama geçmedi. Öksürük krizlerini çok iyi biliyorum. O amcacık gibi benim de ciğerlerim fırlayacak böyle giderse kaydirigubbakcemile3

bu geri sayma olayı beni çok heyecanlandırıyor

günaydın cnm...üzülme bak içindeki bebişte seninle beraber üzülüyo o da..
boşver takamıycaksın böyle kendini bilemez insanları ...alsanaalsanasmile
bebek senin değilmi istediğini alırsın istediğini giydirirsin
hem şimdi kilo almıycazda ne zaman alcaz acaba
en iyisi söylediklerini duymamazlıktan gel

Canım Allah sabır versin... bilirim böle herşeye karışılmasının ne olduğunu... benim de yediğime içtiğime karışıyorlar... ben de duymamazlıktan geliyorum... ne yapiimm mafoldumben

canım benım olsun sende annene dua edıp gununu kutlarsın bıtanem... emınım cok sevınır...senağlama

İşte işim perşembeye kalırsa babaanneyle gidemem. Bit kadar aşı dokundu, üstüne glukoz yükleyecekler, bana beni kaldıracak sağlam biri lazım o yüzden. Kocama söyledim, perşembeye sarkar diye bakalım bakalım...
Derdim sadece anneler günü değil, mayısın 2'si annemin doğumgünü. Yaşasaydı 62 yaşında olacaktı. İki pazar üstüste perişan olacağım, onu düşünüyorum.

günaydın şekerler sağlık ocağına açıklama getireyim hastanede alınan topuk kanı hemen doğar doğmaz alındığı için değerler yüksek çıkabiliyor ama sağlık ocağında doğumdan 10 gün sonra alınıyor o zaman zarfında bebek anne sütü almış oluyor değerler düzeliyor hepetit falan değil fenilketonörü yani zekan tsh guatr hormonlarına bakılıyor yaptırmak şart

ama sen iki hafta ağlarsan bebeğin cok üzülmezmiz annen yaşasa senin bebeğiniz üzmeni istemzdi emin ol sen üzülünce iki kişiyi de üzeceksin hem anneni hemde bebğini tamam insan ister istemez üzülür ama kendini cok yıpratma olurmu bir tanem

ayyy günaydın günaydın yaz annelerii...

benim kızım gece baya bi tepikledi beni ara ara hissettim :):)
sağlık ocağının takiplerine de gidiyormusunuz.beni bu hafta çağırdılar detaylı ultrason için yarın giderim sanırım.

canım benım... mekaı cennet olsun ıns... alahım sızlere bebişne hayırlı uzun omurler versın henekadar uzulme desemde bos bılıyorum bıtanem benım

herkese günaydın arkadaşlaar .bi kaçgündür giremedim ben yine. umarım iyidir herkesler....

hosgeldın canım...

hiç kafana takmayacaksın cnm.kayınvalide mi hepsi aynı vallahi...
ben artık öle yapıyorum.rahat ol duymamazlıktan gel bence.
sıkıntı yaptığına bile değmez. bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…