kıslarrr bu arada anneler gunu yaklaşıyo... ılk anneler gunumuz olcak ıns... eşlerımız hedıye alırmıkı:):)
kıs hayırdır dokundumu aşı neden fenalık gecırdın kı allah korusun
kıslarrr bu arada anneler gunu yaklaşıyo... ılk anneler gunumuz olcak ıns... eşlerımız hedıye alırmıkı:):)
selam arkadaşlar bir haftalık bir aradan sonra nihayet buralara gelebildim inanılmaz bir grip geçirdim ağzım burnum uçuk, öksürmemem lazımken öksürük krizleri ardından ağlama nöbetleri derken şimdi daha iyiyim sizlerden naber nasılsınız var mı bir değişiklik?
selam arkadaşlar bir haftalık bir aradan sonra nihayet buralara gelebildim inanılmaz bir grip geçirdim ağzım burnum uçuk, öksürmemem lazımken öksürük krizleri ardından ağlama nöbetleri derken şimdi daha iyiyim sizlerden naber nasılsınız var mı bir değişiklik?
ben kocamdan beklemiyorum canım açıkçası :))) bir çiçek alıp getirse kafi zaten bana :)
ben daha aşılara başlayamadım ama olduğum progestan iğnesi yüzünden benim popo delşk deşik ve mosmor
Ağır geldi herhalde aşı. İlk 10dk da bulanık görmeye başladım. Yarım saat sonra başım dönmeye başladı. Bilincimi çok az olsa da kaybettim. Yani bayılma diyemem ama etrafımda olanları yeterince algılayamamaya başladım. Ağrım olmadı fazla. Ya da ben hissetmedim o durumda ağrı. Ertesi gün biraz daha iyiydim. Algım biraz daha düzeldi, yine de söyleneni anlayamadığım zamanlar oldu.
oyyy canım benım ınsallah olmz ıkıncısınde bısey allah korusun...
Bana anneler günü demeyin... mafoldumben
Canımm hoşgeldiinn... çook ama çok geçmiş olsun... Bir daha tekrarlanmasın inş.
Maşallah daha iyi olursun tez zamanda umarım... bizler de bildiğin gibiyiz gün sayıyoruz kendi adıma konuşayım bir değişiklik yok...
günaydın kızlar...o kadar canım sıkkınki anlatamam..dün izinliydim banka işlerim falan vardı onları halledip eve geçtim. kayınvalidem geldi. evde ve bende karışmadığı hiçbişey kalmadı..bebeğime aldığım kıyafetlerin renginden tutunda benim aldığım kilolalara kadar herşeye burnunu soktu.deli oldum sinirden resmen ya..akşam eşime anlattım gündüz yaşadıklarımı annesinin sokuşturduğu lafları.. o da bana herşeye takılıyosun o bizim annemiz bukadar karışmaya hakkı var tabiiki demezmi..tüm akşam ağlama krizine girdim..annemin yanına gitmek istiyorum ya..zaten yeterince zor bir durum bide insanlar neden üzerime gelip iyice çileden çıkarmaya çalışıyoprlar yaamafoldumben
günaydın kızlar...o kadar canım sıkkınki anlatamam..dün izinliydim banka işlerim falan vardı onları halledip eve geçtim. kayınvalidem geldi. evde ve bende karışmadığı hiçbişey kalmadı..bebeğime aldığım kıyafetlerin renginden tutunda benim aldığım kilolalara kadar herşeye burnunu soktu.deli oldum sinirden resmen ya..akşam eşime anlattım gündüz yaşadıklarımı annesinin sokuşturduğu lafları.. o da bana herşeye takılıyosun o bizim annemiz bukadar karışmaya hakkı var tabiiki demezmi..tüm akşam ağlama krizine girdim..annemin yanına gitmek istiyorum ya..zaten yeterince zor bir durum bide insanlar neden üzerime gelip iyice çileden çıkarmaya çalışıyoprlar yaamafoldumben
canım benım olsun sende annene dua edıp gununu kutlarsın bıtanem... emınım cok sevınır...senağlama
günaydın şekerımmm aman ttalım vurulda kurtul bıtsın....benım kı 10 mayısta sımdıden dusunuyorum naısl olcak dıye... benım kolum cok agrıdı... kan konsundada aynen hıc bu sene kan verdıgım kadar hıcbızamn vermedım... kızlar saglık ocagındakı ebe dedıkı hastanede dogunca kan alıyolar ya bebegın topugundan saglık ocagındada alcaklarmıs topugundan ne gerek varkı bıde saglık ocagında alınmasından...
İşte işim perşembeye kalırsa babaanneyle gidemem. Bit kadar aşı dokundu, üstüne glukoz yükleyecekler, bana beni kaldıracak sağlam biri lazım o yüzden. Kocama söyledim, perşembeye sarkar diye bakalım bakalım...
Derdim sadece anneler günü değil, mayısın 2'si annemin doğumgünü. Yaşasaydı 62 yaşında olacaktı. İki pazar üstüste perişan olacağım, onu düşünüyorum.
bu geri sayma olayı beni çok heyecanlandırıyor
İşte işim perşembeye kalırsa babaanneyle gidemem. Bit kadar aşı dokundu, üstüne glukoz yükleyecekler, bana beni kaldıracak sağlam biri lazım o yüzden. Kocama söyledim, perşembeye sarkar diye bakalım bakalım...
Derdim sadece anneler günü değil, mayısın 2'si annemin doğumgünü. Yaşasaydı 62 yaşında olacaktı. İki pazar üstüste perişan olacağım, onu düşünüyorum.
herkese günaydın arkadaşlaar .bi kaçgündür giremedim ben yine. umarım iyidir herkesler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?