çok sağol canım öksürmüyorum ya artık keyfim yerindehoşgeldin cnm çook geçmiş olsun şimdi iyi olamana sevindim
kendine çok dikkat et
gecmıs olsun canım.... hamılelıkte hastalık zor gecıyo zaten senı cok ıyı anlayabılıyorum... ınsallah tamamen ıyılesırsınde bıdaha olmazsın hasta falan... bebiş nasıl ya ?
hala grip gibiyim ama sorun değil çok şükür öksürmediğim için bebiş daha rahat
oyle ya bı cıcekte yeter hatırlasında
o zaman ben çiçek istemiyorum TEMA ya bir fidan bağışlasın bebeğim ve benim için
hımm ben 21. haftanın ıcınde basladım asıya.. sen nezman baslıcan canım
walla cumartesi gittiğimde sorcam ben bu erken doğum stersiyle unuttum sormayı önceki doktorum ol demişti ama o adama güvenmiyorum artık
canım benım olsun sende annene dua edıp gununu kutlarsın bıtanem... emınım cok sevınır...senağlama
günaydın kızlar...o kadar canım sıkkınki anlatamam..dün izinliydim banka işlerim falan vardı onları halledip eve geçtim. kayınvalidem geldi. evde ve bende karışmadığı hiçbişey kalmadı..bebeğime aldığım kıyafetlerin renginden tutunda benim aldığım kilolalara kadar herşeye burnunu soktu.deli oldum sinirden resmen ya..akşam eşime anlattım gündüz yaşadıklarımı annesinin sokuşturduğu lafları.. o da bana herşeye takılıyosun o bizim annemiz bukadar karışmaya hakkı var tabiiki demezmi..tüm akşam ağlama krizine girdim..annemin yanına gitmek istiyorum ya..zaten yeterince zor bir durum bide insanlar neden üzerime gelip iyice çileden çıkarmaya çalışıyoprlar yaamafoldumben
benim de grip hala devam bakalım geçer yakında umarımHoşgeldin canım, benim gripim de çok azaldı ama geçmedi. Öksürük krizlerini çok iyi biliyorum. O amcacık gibi benim de ciğerlerim fırlayacak böyle giderse kaydirigubbakcemile3
günaydın cnm...üzülme bak içindeki bebişte seninle beraber üzülüyo o da..
boşver takamıycaksın böyle kendini bilemez insanları ...alsanaalsanasmile
bebek senin değilmi istediğini alırsın istediğini giydirirsin
hem şimdi kilo almıycazda ne zaman alcaz acaba
en iyisi söylediklerini duymamazlıktan gel
canım benım... mekaı cennet olsun ıns... alahım sızlere bebişne hayırlı uzun omurler versın henekadar uzulme desemde bos bılıyorum bıtanem benım
hosgeldın canım...
günaydın kızlar...o kadar canım sıkkınki anlatamam..dün izinliydim banka işlerim falan vardı onları halledip eve geçtim. kayınvalidem geldi. evde ve bende karışmadığı hiçbişey kalmadı..bebeğime aldığım kıyafetlerin renginden tutunda benim aldığım kilolalara kadar herşeye burnunu soktu.deli oldum sinirden resmen ya..akşam eşime anlattım gündüz yaşadıklarımı annesinin sokuşturduğu lafları.. o da bana herşeye takılıyosun o bizim annemiz bukadar karışmaya hakkı var tabiiki demezmi..tüm akşam ağlama krizine girdim..annemin yanına gitmek istiyorum ya..zaten yeterince zor bir durum bide insanlar neden üzerime gelip iyice çileden çıkarmaya çalışıyoprlar yaamafoldumben
banada dün kendini bilmez biri
sen hamilemisin diye sordu bende evet dedim ne kadarlık falan dedi bende söyledim
daha sonra ayyy çok sevindim hamile olmana çocuğun olmuyomuş yaa bak şimdi hamilesin dedi
bende bu söz üzerine çok kızdım siz nerden biliyosun benim çocuğum olup olamdığını dedim böyle bişey yok biz istemediğimz için olmadı dedim
kadın tabi özür dilerim ben öyle demek istememiştim falan dedi
ne kadar mereklı insanlar varyaa illaki hemen evlenincemi bebek sahibi oluncakklava:
canım bizim aramızda yaklaşık 3 hafta senin ticker nasıl 171 gün dio yaa :S benim ki 117 gün bir hata mı var...
yok canım öldürme sakat bırak bizde bizimkilere örnek gösterelim bak başına bu gelir diyeya ben bu kadını öldürücem sonunda ya
ama sen iki hafta ağlarsan bebeğin cok üzülmezmiz annen yaşasa senin bebeğiniz üzmeni istemzdi emin ol sen üzülünce iki kişiyi de üzeceksin hem anneni hemde bebğini tamam insan ister istemez üzülür ama kendini cok yıpratma olurmu bir tanem
canım benım... mekaı cennet olsun ıns... alahım sızlere bebişne hayırlı uzun omurler versın henekadar uzulme desemde bos bılıyorum bıtanem benım
ayy herkes herşeye burun sokmaya çok meraklı hayret bişey ya
bende "ay ne çok şişmişin kalçaların çok büyümüş vs " demiyolarmı işfrit oluytorum.ya size ne kalça benim bebek benim alırım almam size ne dert kiklava:
evet öyle yapmak lazım ama inan o kadar zorki..
hiç bir tane bile destekçim yok ya..eşim bile bu durumda annesine hak veriyor..
bütün gün zaten annesini çektim akşamda benle dalga geçip sende bukadar kilo almasaydın kadın konuşmazdı falan diyor..artık beni beğenmiyor, sevmiyor öyle deyince hiç açıklama bile yapmıyor..gönlümü almaya bile çalışmadı bu kadar lafın üstüne.. bıktım gerçekten artık ya..iş ayrı dert,eş ayrı,ev ayrı..gücüm kalmadı artık uğraşacak..:sinifsinif:
sen hamilemisin diye sordu bende evet dedim ne kadarlık falan dedi bende söyledim
daha sonra ayyy çok sevindim hamile olmana çocuğun olmuyomuş yaa bak şimdi hamilesin dedi
bende bu söz üzerine çok kızdım siz nerden biliyosun benim çocuğum olup olamdığını dedim böyle bişey yok biz istemediğimz için olmadı dedim
ne kadar mereklı insanlar varyaa illaki hemen evlenincemi bebek sahibi oluncakklava:
bence eşin ortalığı yumuşatmak için espri yapmış.seni beğenmez sewmez olur mu hiç.
sen; onun ve senin bir parçası olan bebeğiniz için kilo aldın sonuçta,zevkinden değil.
sanırım eşin biraz anne düşkünü.seni sewmiyor anlamına gelmez bu
bu kdr sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün cnm.
evet öyle yapmak lazım ama inan o kadar zorki..
hiç bir tane bile destekçim yok ya..eşim bile bu durumda annesine hak veriyor..
bütün gün zaten annesini çektim akşamda benle dalga geçip sende bukadar kilo almasaydın kadın konuşmazdı falan diyor..artık beni beğenmiyor, sevmiyor öyle deyince hiç açıklama bile yapmıyor..gönlümü almaya bile çalışmadı bu kadar lafın üstüne.. bıktım gerçekten artık ya..iş ayrı dert,eş ayrı,ev ayrı..gücüm kalmadı artık uğraşacak..:sinifsinif:
Günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım?
Ben çok kötü bir rüya gördüm:gitme:
eşime anlattım hemen o da sağolsun teselli etti
kendincekaydirigubbakcemile3eşimi biriyle elele
gördüm rüyamda gerçek gibi ve çok kötüydü
ama tatlım benim öyle şey yapmayacağına eminim
kendime güvenmem ona güvenirim ama işte...
kızlar kuzenimin bebeği için hediyeler hazırlıyorum.inşallah bitsinde resimlerini ekleyeyim.ayakklabı kutusu kaplıyorum içine aldığım hediyeleri koyacağım.birde lastikli fırfırlı kurdela aldım lohusa şerbeti bardaklarına süs yapacağım.umarım becerebilirim de güzel olur:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?