2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm çook geçmiş olsun şimdi iyi olamana sevindim
kendine çok dikkat et
çok sağol canım öksürmüyorum ya artık keyfim yerinde

haftasonu benim kayınvalidem de beni çıldırttı. o nedenle kayın validesini öldürmek isteyenler diye topik açalım anlatıp içimizi rahatlatırız en azından ama malesef ben de kayınvalide adayıyım eyvahedigeldismile
Hoşgeldin canım, benim gripim de çok azaldı ama geçmedi. Öksürük krizlerini çok iyi biliyorum. O amcacık gibi benim de ciğerlerim fırlayacak böyle giderse kaydirigubbakcemile3
benim de grip hala devam bakalım geçer yakında umarım

banada dün kendini bilmez biri
sen hamilemisin diye sordu bende evet dedim ne kadarlık falan dedi bende söyledim
daha sonra ayyy çok sevindim hamile olmana çocuğun olmuyomuş yaa bak şimdi hamilesin dedi
bende bu söz üzerine çok kızdım siz nerden biliyosun benim çocuğum olup olamdığını dedim böyle bişey yok biz istemediğimz için olmadı dedim
kadın tabi özür dilerim ben öyle demek istememiştim falan dedi
ne kadar mereklı insanlar varyaa illaki hemen evlenincemi bebek sahibi oluncak klava:

evet öyle yapmak lazım ama inan o kadar zorki..
hiç bir tane bile destekçim yok ya..eşim bile bu durumda annesine hak veriyor..
bütün gün zaten annesini çektim akşamda benle dalga geçip sende bukadar kilo almasaydın kadın konuşmazdı falan diyor..artık beni beğenmiyor, sevmiyor öyle deyince hiç açıklama bile yapmıyor..gönlümü almaya bile çalışmadı bu kadar lafın üstüne.. bıktım gerçekten artık ya..iş ayrı dert,eş ayrı,ev ayrı..gücüm kalmadı artık uğraşacak..:sinifsinif:

Kıyamam canım yaa... Benim k.validem de herşeye karışıyor. Bazen öyle birşey söylüyor ki, ölmek istiyorum o an. İstemeden, düşünmeden konuşuyor, karşısındaki kırılır mı aklına bile gelmiyor. Hani kırmak için de yapmıyor, onu bildiğim için ses etmiyorum. Kocana şikayet etmemeni tavsiye ederim. Çünkü bunun sonucu 2 şekilde de sana döner:
1) Kocan annesine daha düşkünse, annesini arka alır; yine senin sinirin bozulur (tıpkı senin olayındaki gibi).
2) Kocan daha çok sana düşkünse, annesine kıyameti koparır. Bu kısa vadede sana zafer getirse de, uzun vadede annesinin sana düşman kesilip elindekini ardına koymamasına neden olur. Kırılan yine de sen olursun.
Gel bize anlat canım benim. İçini bize boşalt. Biz seni her zaman dinleriz. Bizim k.validelerimiz bizi ne kadar severse sevsin az da olsa kıskanıyorlar; şartlarımız, kocalarımız daha iyi. Onların çektiklerini çekmiyoruz. Bu tabi ki bizim hatamız değil; hata bile değil. Ama insanoğlu böyle işte. Dikkat kesilirsen büyükler hep şöyle der: "şimdiki kadınlar tembel, bizim zamanımızda makina mı vardı, hepsini elde yıkardık" vs vs. Kafana takma, gelir geçer böyle şeyler...

ayy herkes herşeye burun sokmaya çok meraklı hayret bişey ya

bende "ay ne çok şişmişin kalçaların çok büyümüş vs " demiyolarmı işfrit oluytorum.ya size ne kalça benim bebek benim alırım almam size ne dert kiklava:

canım bizim aramızda yaklaşık 3 hafta senin ticker nasıl 171 gün dio yaa :S benim ki 117 gün bir hata mı var...

benim ticker kafasına göre takılıyor sen boşver onu

ya ben bu kadını öldürücem sonunda ya
yok canım öldürme sakat bırak bizde bizimkilere örnek gösterelim bak başına bu gelir diye

Dil "tamam üzülmemeye çalışacağım" der, yürek hep ağlar... Bu durumu en az üzüntüyle atlatmaya çalışacağım o kadar.

canım benım... mekaı cennet olsun ıns... alahım sızlere bebişne hayırlı uzun omurler versın henekadar uzulme desemde bos bılıyorum bıtanem benım

Her yara bir gün kabuk bağlar... Benimki de bağlayacak. Yaşamak zorundayım, yaşaması yaşamama bağlı olan biri var çünkü...

evet cnm insanlarımız herşeye karışmayı çok severler alsanaalsanasmile

bence eşin ortalığı yumuşatmak için espri yapmış.seni beğenmez sewmez olur mu hiç.
sen; onun ve senin bir parçası olan bebeğiniz için kilo aldın sonuçta,zevkinden değil.
sanırım eşin biraz anne düşkünü.seni sewmiyor anlamına gelmez bu
bu kdr sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün cnm.

Günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım?
Ben çok kötü bir rüya gördüm:gitme:
eşime anlattım hemen o da sağolsun teselli etti
kendincekaydirigubbakcemile3eşimi biriyle elele
gördüm rüyamda gerçek gibi ve çok kötüydü
ama tatlım benim öyle şey yapmayacağına eminim
kendime güvenmem ona güvenirim ama işte...

kızlar kuzenimin bebeği için hediyeler hazırlıyorum.inşallah bitsinde resimlerini ekleyeyim.ayakklabı kutusu kaplıyorum içine aldığım hediyeleri koyacağım.birde lastikli fırfırlı kurdela aldım lohusa şerbeti bardaklarına süs yapacağım.umarım becerebilirim de güzel olur:):)

aaa terbiyesizee bakk yaaa!!!!! klava: istersem hemen istersem 10 sene sonra doğururum sananeee beaaaaaa aaa çıldırtmasınlarrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok:

ya aslında öyle çok fazla anneci değildir sanıyodum ben düne kadar ama yanılıyomuşum..onunlada annesiylede uzun bir süre konuşmayı düşünmüyorum..keşke akşam gidecek bir yerim olsada kimsenin yüzünü görmesem..ama el mahkum..elimden hiiçbişey gelmiyo ne yazıkki..

Doğumdan sonra bebeğini emzirirsin, bu senin kalorilerini daha hızlı yakmana sebep olur, güzelce bir zayıflarsın. Seninle dalga geçenler yarın ağızları açık kalır.
Benim k.validem de bana takılır: şaka olsun diye, göbeğime dokunur hani "maşallah, maşallah" der misali. 53 kilo olmuşum diye gülmüştü. Benim kim çıktı tahmin edemezsiniz: Kayınpederim... kaydirigubbakcemile3 "sen hamileyken 70 kiloya çıktın, ne laf ediyorsun kızın kilosuna?" dedi. kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım, akide şekerim... Böyle rüyalar tersine çıkar, yorma kafanı. Bilinçaltına ittiğin, senin bile haberinin olmadığı korkuların rüyalarında patlak vermiş, üzülme sen...

ayyy ne sinir yaaa gerikafalılar daha evliliğin ilk gününden hamile kalmamızı bekliyorlar bana da öyle birkaç kişi imada bulundu nasıl sinir oldum hemen diorm ben de istanbula yeni geldiğim için alışana kadar eve ortama herkese istemedik diorum ama söyleyen yine söylüyor ne gıcık yaaa.

Bir de eşimin uzak akrabalarından falan sık sık şunu duyuyorum oooo buldun yakışıklı mis gibi oğlumuzu kaçırmadın hemen geldin bak falan diyorlar şakayla karışık ama yakın birileri söylese kırılmam da tanımıyorum etmiyorum bana bunu söylüyorlar nasıl gıcık oluyorum anlatamam.

Bir kaç defa da yine uzak akrabalardan geldiler evi falan geziyorlar bizim yeni yapılınca eşya falan da yeni olunca gezilirmiş öyleÇok üzgünüm çoookevi mutfağı falan gördüler aaa bilseydik bizim oğlumuza birini yapardık yakınlardan falan dediler böyle duyunca başımdan aşağı kaynar sular indi sanki ben eşimin parası evi için evlenmişim de benimle evlendiği için boşa gitmiş hepsi milletin gözünü para mal bürümüş ben eşimle nişanlıydım daha maaşını bile bilmiyordum soramazdım da zaten nekadar parası var hiç bir fikrim yoktu ben hiçbirini düşünerek gelmedim ama işte milletin gözüne batıyor bir de söyleyip sinir ediyorlar...

İnşallah şekercim. Bu kadar hünerli olmanın bedelini ödetmezler inşallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…