2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ne kdr maharetlisin canım,kolay gelsin..bende kaç haftadır ark.ımın çocuğuna nazar boncuklu bi bilezik yapamadım iyice pufg.t oldum çıktım haa.yemek yapmaya bile üşeniyorum dün bi giriştim 3ten 7ye kdr deli gibi ama sonunda belim karnım her yerim ağrıdı..vur değince öldürdüm sanırım kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada ben mozartı filan bıraktım uykum gelio iki dakkada ibo ajda takılıyoruz bebişimlee oynaya oynaya doğurucam sanırım kaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt

Günaydın canım, akide şekerim... Böyle rüyalar tersine çıkar, yorma kafanı. Bilinçaltına ittiğin, senin bile haberinin olmadığı korkuların rüyalarında patlak vermiş, üzülme sen...

evet bitanem muhtemelen öyle hatta eşim yarın büyük ihtimalle Dubai ye gidiyor bunun da etkisi var sanırım sanki ne yapacaksa orada 2 gündekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bana deseler "çocuğun olmuyormuş, bak şimdi hamilesin" diye, cevabı yapıştırırdım "yaa Allah'ın bir hikmeti işte, bak senin kafanda akıl yok ama insan yaratılmışsın" derdim. Yaw ben kendimle ne yapacağım, akrep gibi dilim var, kafam bozuldu mu sokuveriyorum lafı :kedi:

kızlar ben çıkıyorum şimdi..öğleden sona gelirim yine..biras kafamı toplamam lazım..hiç konsantre olmanıyorum.

canım üzme kendini arada saçmalıyorlar işte beterin beteri var canım olsun düzelir kayınvaliden gidince baş bşa klınca çözersniz canım değmeyecek insanlar için bebeğini ve kendini üzme lütfen tatlım

evet bitanem muhtemelen öyle hatta eşim yarın büyük ihtimalle Dubai ye gidiyor bunun da etkisi var sanırım sanki ne yapacaksa orada 2 gündekaydirigubbakcemile3

Dubai'de ne yapacak, karaçarşaflı herkes. Hayırlısı ile gitsin dönsün; boşver karılarrrıı (kaydirigubbakcemile3) karı dedim kusura bakmayın, bazıları kadın değil, karı olabiliyor bu hayatta ancak...

efsanuuur battaniyeyi ördünüz mü ben mavi boncuk ve kurdalelerle işliyorum ama uzun sürüyor:))))bitince saten fırfır geçicek kenarlarına sonra foto çekip koyarm buraya ama harika duruyor söyliym:))))

:roflol::roflol:evet karaçarşaflı da bi okadar da turist var orada bide zengin ülke ya zengin bi karı bulursa :roflol::roflol:

ayy çiğidemcim gerçektende öyle

:roflol::roflol:evet karaçarşaflı da bi okadar da turist var orada bide zengin ülke ya zengin bi karı bulursa :roflol::roflol:

Araplarla ilgili söylemek istemediğim ama çok duyduğum bir şey vardır, bunu hemen herkes bilir, doğruysa ilk füzeye -evet füzeye, uçağın uçma hızı düşük gelebilir çünkü- binip yanına gelecektir (tabi rotayı tutturabilirse, tutturamazsa NASA'yı ararsınız, birisi onu ay'dan almaya gider artık) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım Çiğdemcim hoşgeldiin... Angel ın bugün doktor kontrolü vardı... bugün gelmez sanırım ama yarın güzel haberlerini alırız inş.

ayy çiğidemcim gerçektende öyle

Bu huyumu hiç sevmiyorum ama refleks olmuş laf sokma işi bende. Kedinin kuuuukuuuna kasınca nasıl cırmıklar, aynı öyle. Sanki hazır bekliyor laflar, olayın üzerine fırlatıp atıyorum. kaydirigubbakcemile3

Bu huyumu hiç sevmiyorum ama refleks olmuş laf sokma işi bende. Kedinin kuuuukuuuna kasınca nasıl cırmıklar, aynı öyle. Sanki hazır bekliyor laflar, olayın üzerine fırlatıp atıyorum. kaydirigubbakcemile3

Çiğdemcim sen çok değişik bi insansın farkında mısın?anladığım kadarıyla bir arkadaşın senden öğreneceği herzaman birşeyleri vardır yani buradan tanıdığım kadarıyla ben böyle
görüyorumkaydirigubbakcemile3İstanbul içinde olsaydık senle yüzyüze tanışmayı çok isterdim doğrusu:)))

canım sen anlatınca kendı ılk gelın oldugum gunler geldı aklıma.... eşimin dayısının kızı evlenıyodu bız 1 aylık evlıyız ankaraya gıttık... yengesı okadar kişinin içinde dondu bana ne dedı bılıyomsun aslında ben gamzeye nurıyı alcaktım sen gırdın araya kaptın cocugu... kızı o gun evlenıyo ve bana soyledgı laf bu... bıde herkezın ıcınde hıc beklemıyodum sok oldum kadına bakıp kalmısım boyle... nasıp boyleymıs dedım gectım ama hıc unutmuyorum bu soyledıgını

dur bende bakayım dınleeteyım kızıma prensesıme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…