kızlar kuzenimin bebeği için hediyeler hazırlıyorum.inşallah bitsinde resimlerini ekleyeyim.ayakklabı kutusu kaplıyorum içine aldığım hediyeleri koyacağım.birde lastikli fırfırlı kurdela aldım lohusa şerbeti bardaklarına süs yapacağım.umarım becerebilirim de güzel olur:):)
Günaydın canım, akide şekerim... Böyle rüyalar tersine çıkar, yorma kafanı. Bilinçaltına ittiğin, senin bile haberinin olmadığı korkuların rüyalarında patlak vermiş, üzülme sen...
banada dün kendini bilmez biri
sen hamilemisin diye sordu bende evet dedim ne kadarlık falan dedi bende söyledim
daha sonra ayyy çok sevindim hamile olmana çocuğun olmuyomuş yaa bak şimdi hamilesin dedi
bende bu söz üzerine çok kızdım siz nerden biliyosun benim çocuğum olup olamdığını dedim böyle bişey yok biz istemediğimz için olmadı dedim
kadın tabi özür dilerim ben öyle demek istememiştim falan dedi
ne kadar mereklı insanlar varyaa illaki hemen evlenincemi bebek sahibi oluncakklava:
evet öyle yapmak lazım ama inan o kadar zorki..
hiç bir tane bile destekçim yok ya..eşim bile bu durumda annesine hak veriyor..
bütün gün zaten annesini çektim akşamda benle dalga geçip sende bukadar kilo almasaydın kadın konuşmazdı falan diyor..artık beni beğenmiyor, sevmiyor öyle deyince hiç açıklama bile yapmıyor..gönlümü almaya bile çalışmadı bu kadar lafın üstüne.. bıktım gerçekten artık ya..iş ayrı dert,eş ayrı,ev ayrı..gücüm kalmadı artık uğraşacak..:sinifsinif:
evet bitanem muhtemelen öyle hatta eşim yarın büyük ihtimalle Dubai ye gidiyor bunun da etkisi var sanırım sanki ne yapacaksa orada 2 gündekaydirigubbakcemile3
Dubai'de ne yapacak, karaçarşaflı herkes. Hayırlısı ile gitsin dönsün; boşver karılarrrıı (kaydirigubbakcemile3) karı dedim kusura bakmayın, bazıları kadın değil, karı olabiliyor bu hayatta ancak...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bana deseler "çocuğun olmuyormuş, bak şimdi hamilesin" diye, cevabı yapıştırırdım "yaa Allah'ın bir hikmeti işte, bak senin kafanda akıl yok ama insan yaratılmışsın" derdim. Yaw ben kendimle ne yapacağım, akrep gibi dilim var, kafam bozuldu mu sokuveriyorum lafı :kedi:
:roflol::roflol:evet karaçarşaflı da bi okadar da turist var orada bide zengin ülke ya zengin bi karı bulursa :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy çiğidemcim gerçektende öyle
kızlar akşam toxidaisy bişi yazmış buraya öyle baktım çıktım sonra girdim yazdığı siteye süppperrr bişeyy buu çok güzel bir ninni bakın sizde dinleyin ben Doruk ismini seçtim ve dinledim neredeyse ağlayacaktım dinlerken
http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
Bu huyumu hiç sevmiyorum ama refleks olmuş laf sokma işi bende. Kedinin kuuuukuuuna kasınca nasıl cırmıklar, aynı öyle. Sanki hazır bekliyor laflar, olayın üzerine fırlatıp atıyorum. kaydirigubbakcemile3
ayyy ne sinir yaaa gerikafalılar daha evliliğin ilk gününden hamile kalmamızı bekliyorlar bana da öyle birkaç kişi imada bulundu nasıl sinir oldum hemen diorm ben de istanbula yeni geldiğim için alışana kadar eve ortama herkese istemedik diorum ama söyleyen yine söylüyor ne gıcık yaaa.
Bir de eşimin uzak akrabalarından falan sık sık şunu duyuyorum oooo buldun yakışıklı mis gibi oğlumuzu kaçırmadın hemen geldin bak falan diyorlar şakayla karışık ama yakın birileri söylese kırılmam da tanımıyorum etmiyorum bana bunu söylüyorlar nasıl gıcık oluyorum anlatamam.
Bir kaç defa da yine uzak akrabalardan geldiler evi falan geziyorlar bizim yeni yapılınca eşya falan da yeni olunca gezilirmiş öyleÇok üzgünüm çoookevi mutfağı falan gördüler aaa bilseydik bizim oğlumuza birini yapardık yakınlardan falan dediler böyle duyunca başımdan aşağı kaynar sular indi sanki ben eşimin parası evi için evlenmişim de benimle evlendiği için boşa gitmiş hepsi milletin gözünü para mal bürümüş ben eşimle nişanlıydım daha maaşını bile bilmiyordum soramazdım da zaten nekadar parası var hiç bir fikrim yoktu ben hiçbirini düşünerek gelmedim ama işte milletin gözüne batıyor bir de söyleyip sinir ediyorlar...
kızlar akşam toxidaisy bişi yazmış buraya öyle baktım çıktım sonra girdim yazdığı siteye süppperrr bişeyy buu çok güzel bir ninni bakın sizde dinleyin ben Doruk ismini seçtim ve dinledim neredeyse ağlayacaktım dinlerken
kızlar akşam toxidaisy bişi yazmış buraya öyle baktım çıktım sonra girdim yazdığı siteye süppperrr bişeyy buu çok güzel bir ninni bakın sizde dinleyin ben doruk ismini seçtim ve dinledim neredeyse ağlayacaktım dinlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?