canım sen anlatınca kendı ılk gelın oldugum gunler geldı aklıma.... eşimin dayısının kızı evlenıyodu bız 1 aylık evlıyız ankaraya gıttık... yengesı okadar kişinin içinde dondu bana ne dedı bılıyomsun aslında ben gamzeye nurıyı alcaktım sen gırdın araya kaptın cocugu... kızı o gun evlenıyo ve bana soyledgı laf bu... bıde herkezın ıcınde hıc beklemıyodum sok oldum kadına bakıp kalmısım boyle... nasıp boyleymıs dedım gectım ama hıc unutmuyorum bu soyledıgını
ayyy ne gıcık yaaa kötükedihüso
dur bende bakayım dınleeteyım kızıma prensesıme:)
çok güzel kızlar bir deneyin, gözlerim doldu
Çiğdemcim sen çok değişik bi insansın farkında mısın?anladığım kadarıyla bir arkadaşın senden öğreneceği herzaman birşeyleri vardır yani buradan tanıdığım kadarıyla ben böyle
görüyorumkaydirigubbakcemile3İstanbul içinde olsaydık senle yüzyüze tanışmayı çok isterdim doğrusu:)))
epic arkadaşım alıntı yapmadan yazıyorum anlaşılmasın diye allah yardımcın olsun bitanem...
Canım Çiğdemcim hoşgeldiin... Angel ın bugün doktor kontrolü vardı... bugün gelmez sanırım ama yarın güzel haberlerini alırız inş.
Tek bildiğim biraz fazla renkli biriyim... Hem bir cadıyla tanışmanın neresi cezbedici olabilir ki?? Yine de katıla katıla güleceğin garanti olurdu. Ay aklıma ne geldi gülmek deyince; geçen pazar k.pederimi tek hamlede buzdolabına soktum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 . Nasıl mı??
Şimdi bizim mutfakta buzdolabı balkonun orada duruyor. Balkon da kapısı sürgülüler var ya boydan boya, ahan da öyle. K.pederim buzdolabını açıp (ay gülmekten yazamıyorum kaydirigubbakcemile3 ) içinde birşeylere bakıyordu, ben de sofra bezini silkelemek için balkona çıkacatım, kapıyı bir ittim, kapıdan "Allah" diye bir ses geldi. Meğer k.pederim dayamış arkasını, ben kapıyı itince kapıyla yallah buzdolabına dahil olmuş :roflol: :roflol: . Bir saat özür diledim, ama nasıl babamla gülmekten krizlere girdik. "Deli kuvveti varmış kızda" diyor babam. Akşam kocam geldi, konuşuyorum bıcır bıcır; ona da anlattık. Ben konuşurken bana ne dese beğenirsiniz? "sen yine formundasın" . Ben de "buzdolabının kapağını aç, içeri doğru bak, görürsün formumda mıyım değil miyim" dedim, herkes gülmekten öldü. Pazardan beri aklımıza geldikçe gülüyoruz. Bir saattir yazamadım bir şeyi gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
Ben de üzüleceğim ama hiçbirşey anlamadım, yazdığını bozmuş?? Birisi bana da anlatabilir mi??
daha önce yazmıştı canım buraya ama dur ben sana özelden yazıym
Bitanem hoşbulduuum ya özlemcim biz senin verdiğin linkten bi takım beğendik akvaryum modelini ama herşeyiyle birlikte yaaa birde o duvardaki balık sticker ları varya onlara bayıldım hani şu mavi yunus gibi büyük balık taktım ben kafama onları bir de şu
gamanın mavisinde ayaklı abajur gibi bişiler var ay ve yıldız onlarada taktım kesinlikle istiyorum bunları inşallah takımı oradan alsakta almasakta bu istediklerimi oradan temin edebilirim...Bir de işin komik yanı biz bu bebishroom a girmişiz ben hatırlamıyorum da eşim hatırlıyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?