2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel ağustos anneleri.Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz kahvaltımızı ettik. Birazdan ev işlerimize bakacağız. Tatsız durumalr mı oldu şimdi geçmişi okuyayım bir bakalım.

Günaydın güzel ağustos anneleri.Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz kahvaltımızı ettik. Birazdan ev işlerimize bakacağız. Tatsız durumalr mı oldu şimdi geçmişi okuyayım bir bakalım.

Hoşgeldin Demetcim. Ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz.
Tatsız durumlardan benim haberim yok nedense... Hala bekliyorum öğrenmek için :1closedeyes:

kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 14te kuaförde randevum var
ancak hazırlanır çıkarım
daha sonra uğrabilirsem uğrarım yine
kendinize iyi bakın zemuszemus

günaydın canııım hoşgeldiiin...

Hoşbulduk canımm

Hoşgeldin Demetcim. Ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz.
Tatsız durumlardan benim haberim yok nedense... Hala bekliyorum öğrenmek için :1closedeyes:
Allah allah geçmişe baktım da biraz. O arada 3 sayfa geçmişsiniz. Valla okumaya kalksam bütüm günüm geçmiş okumakla geçecek maşallah ya..

kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 14te kuaförde randevum var
ancak hazırlanır çıkarım
daha sonra uğrabilirsem uğrarım yine
kendinize iyi bakın zemuszemus

Güle güle meralim.

Günaydın anneler!Nasılsınız?Biz kızımla çok iyiyiz, sabahları çok aç kalkıp kendimizi mutfağa nasıl atıyoruz görmeniz lazım kahvaltıda yarım ekmek bitiyor:)
Geçmişi okudum da ninni'yi bende dinleyemedim hopörleri çıkartıp uzak bir yere kaldırmıştım üşendim çıkartmaya akşam kocişe yaptırırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…