2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba tatlım. Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? Meleğimiz nasıl iyi mi?:asigim:

Bizde çok iyiyiz çok hareketliyiz ama çok sırt bel ağrısı çekiyorum ben
Gece yatakta bile uyanıyorum sürekli ve hep soluma yatmaktan sol tarafım çürüdü sanki:) oğluşum asla sağıma yatırmıyo beni

Ay canım ya dikkat et. Bizimki sağa sola yatırıyor çok şükür ama sırt üstü yatamıyorum.En sevdiğim pozisyon ama sağdan sola dönerken ok zorlanıyorum bende. Ih'layıp duruyorum eşim tepemde dikiliyor korkuyor bişrey olacak diye. Onlar iyi olsun da bizde iyi oluruz canım ya..

Hoşgeldin canım... Çok şükür yaşayıp gidiyoruz, sen nasılsın??

Hoş bulduk canım iyiz siz nasılsınız?
Dün bir babyhope diye bir mağazaya girdim ayyyyy neler var nelerrrr...Hepsini almak istedim yaa hepsinii.Kızlar Chicco da bir bebek arabası vardı sizin parayla 2000 TLkaydirigubbakcemile3.Hakkını yemeyim güzeldi ama .Hem yazlıktıhem kışlık hem de oto koltuk ...

demet ben gordum cıcılerınızı cok tatlılar ya saglıklı guzel gunlerde gıysın ınsallah:)

Saol tatlım evet gördüm.

Cicişleri çok tatlıymış Demirhan bebişin :asigim: güle güle giysin annesi...

İyiyiz çok şükür ne olsun. Biz de bakmıştık chicconun arabalarına. Ne bileyim oradakiler bebek arabası değildi, ya bastondu ya da puset hem de tek yönlü. Hoşlanmadım ben pierre cardin aldık, ama biliyorum ki chicco acayip sağlam olur.

Evet canım pierre cardin de vardı orda onlar da güzel bence kalitesine göre hiç de chicco dan geri kalmıyo ..

Çok teşekkürler kızlar. daha iyisi sizin bebişlerin olsun inşallah. Cümlesi salıkla giysin cicilerini. Bu arada ninni çok güzelmiş ya. Gerçi demirhan yoktu ama demiri indirdim bende. Çok duygusal. Müsadenizle biraz evimizi süpürelim. Dün rahatsızdık yapamadık kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.Kenidnize meleklerimizi çok ii bakın. byee..muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…