2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım pierre cardin de vardı orda onlar da güzel bence kalitesine göre hiç de chicco dan geri kalmıyo ..

Bazı konularda güvenilir markalara yönelmek lazım. Piyasada ucuz şeyler de var, ama bir kırılırsa, yenisini almak gerekiyor. Sonra çok pahalı diye alınmayan arabanın ya da her ne ise ondan bile pahalıya geliyor o eşya...

Evet haklısın canım.Ama mesela ben ikiz arabalarını sevmiyorum ayrı ayrı almayı düşünüyorum.O yüzden 2000 tl lik araba alırsam 2 tanesi 4000 ooo bana çok pahalı gelir...Bir tek araba olursa almak olur da bunun başka şeyleri de var hem de her birinden 2 taneee ..

birbirinden ayrılabilen ikiz arabaları varmış sanırım görmedim nasıl olduğunu ama kayınvalidem komşusunun ikizlerinin arabasının öyle olduğunu söylüyor.
bu arada yemek yedim iyi güzel uykum geldi

Senin ikizlerin var, durumun farklı. Herşeyden 2tane almak zorundasın. Aman sağlık versin Allah, gerisi yapılır bir şekilde zaten...

ohhh evımı temızledım yemegımı yaptım bulasıklarımı yıkadım şimdi hazırlanıp kızıma cicişler almaya gıdıcez:):)

araba konusunda tavsıyede bulunmak ıstedım ıkıncı cocuguma hamıleyım..ılkınde maxı cosı ve Quınny uclu set almıstım ıkı sene once yaklasık 2200 tl verdım..hıc memnun kalmadım sadece ana kucagını kullandım arabamda..dıgerlerı sırf kulfet geldı..katkaması tasıması agırlıgı hep dert oldu.. kızım 5 aylık olunca maclaren aldım hayatımda gordugum en kullanıslı en pratık en rahat bebek arabası dıyebılırım..sımdı set yerıne sadece 1 tane araba aldım tabıkı yıne macleren..dıgerlerıne bakmadım bıle yenı bı model cıkarmıslar dogdugu gunden ıtıbaren kullanılabılıyo..mutlaka bakın derım..semsıyesı yagmurlugu herseyı var..yaz kıs cok rahat ettım ben..bılgınıze

Ya ben de oğluşuma ciciş almak istiyorummm :sinifsinif:

Ben henüz bişey almadı kızıma biliyo musunuz ?Aslında can atıyorum almak için ama kendimi tutuyorum 7 aylık olunca alıcam...

kızlar hanı fermuarlı kadıfe battanıyeler varya alan oldumu ondan hıc??

Hmm araba için ben de taşıma koltuğu almak istiyorum. Rahatlık elbette ki önemli. Tek yönlü arabalara tahammül edemiyorum nedense kıl mıyım neyim

kızlar hanı fermuarlı kadıfe battanıyeler varya alan oldumu ondan hıc??

Yok canım bende almadım daha... Annem izin vermiyor ona düşermiş almak onları 6. ayın sonunda çıkıcaz alışverişe...Ben sadece ufak tefek ciciler alıyorum işte... Bu aydan sonra eşimle ikea'ya gidip bebek odası için birşeyler alıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…