Ben henüz bişey almadı kızıma biliyo musunuz ?Aslında can atıyorum almak için ama kendimi tutuyorum 7 aylık olunca alıcam...
Kaynanam yine ya deli etti beni
Kaynanam yine ya deli etti beni
Yine, bebek için çok fazla mı alıyosun dedi sana canım...?
Görümcem ilk 6ay bizde kalmıştı okuyor diye yatağı filan bizdeydi tabi şimdi kızıma oda yaparken onu kaldıracağım eşim de dedi ki veririz birine ben dedim bak annen istemez o da kırık yatak ne yapıocak dedi benim 1 akrabam da ben alırım yatağı dedi. Şimdi bugün soruyor kaynanam ne yapıcan yatağı diye dedim böyle böyle oo olmazmış o dünya para vermiş ona kargo yapıcakmışız ya astarı yüzünden pahalıya çıkar dedim anlamıyor hep eşimin yüzünden ne kıymetli malı var ben onun kızının yatak odasına kadar alıcam o kırık yatağı birisine vermeye eriniyor. Bir de utanmadan ben parasını ödedim oğlum mu ödedi karar veriyormuş dedi
Ya ben aldım da ne oldu? Diğer evde -taşınacağımız ev- duruyor. Kimse düşünmüyor, bu kız bebeğinin tulumunu öpüp koklamak ister mi diye heeyy heeeeyyy alsanaalsanasmile
Neden diğer evde tutuyosun peki sende?Öpüp koklamak ister gönülaklinialirimsmile
Sen de onun dediğini yap, kargoyu gönderirken de faturayı ona kestir. Kaynanan ödesin parasını. Madem çok istiyor yatağını, kendi bilir.
Kızlar ancak gelebildim sakinleşip
Neden diğer evde tutuyosun peki sende?Öpüp koklamak ister gönülaklinialirimsmile
Onu da diyor merak etme ben cevap vermedim 1 kere eşime demiş biz kazanıp biz alıyoruz sakın dideme bir daha bir şey deme dedi eşim de ona.
3'e karşı 1'im. Nasılsa eşyalar oraya gidecek diye bu tarafa uğramıyor eşyalar; oyun parkı, hastane çıkışı, bebek arabası hepsi orada alsanaalsanasmile
Görümcem ilk 6ay bizde kalmıştı okuyor diye yatağı filan bizdeydi tabi şimdi kızıma oda yaparken onu kaldıracağım eşim de dedi ki veririz birine ben dedim bak annen istemez o da kırık yatak ne yapıocak dedi benim 1 akrabam da ben alırım yatağı dedi. Şimdi bugün soruyor kaynanam ne yapıcan yatağı diye dedim böyle böyle oo olmazmış o dünya para vermiş ona kargo yapıcakmışız ya astarı yüzünden pahalıya çıkar dedim anlamıyor hep eşimin yüzünden ne kıymetli malı var ben onun kızının yatak odasına kadar alıcam o kırık yatağı birisine vermeye eriniyor. Bir de utanmadan ben parasını ödedim oğlum mu ödedi karar veriyormuş dedi
Kız deli misin ödesede eşimi aar şu kadar ödedim yollayın der... Bana bile bebeğe şunu alıcam ama şu para benim de üstümde yok diyor ben de iyi alma o zaman dedim.
Kıslar selam , dÜn İzİnlİydİm , Şeker taraması yaptırdık oĞluŞumla hemde dopllere gİrdİk bİr problem ytok herŞeyİmİz yolunda Çok ŞÜkÜr , yalnız bende daha Önceden olan mİyomda bÜyÜme var doktorumda aynını sÖylemİŞtİ.
Ben hamİle kalmadan Önce gÖrdÜk doktorumla ultrasonda , hamİlelİĞe engel teŞkİl etmez , bebeĞe zarar vermez sadece adet dÖnemİ Öncesİnde sende sancı yapar bende oluyor demİŞtİm . GeÇen gİdİŞİmde sormuŞtum doktora bÜyÜdÜĞÜnÜ sÖylemİŞtİ , ve bebekle beraber bÜyÜr bebeĞe zarar verebİlecek bİr yerde deĞİl dedİ , doĞumdan sonra İlk ebatına dÖnmese bİle kÜÇÜlÜr demİŞtİ. Sadece problem olan dÜn bu oldu İ yeterkİ oĞluŞuma bİŞey olmasın ben sancıda olsa Çekerİm . SÜreklİ her a kotrole gİttİĞİmde mİyomu kontrol altına aldık sÜreklİ doktorum bÜyÜklÜĞÜne bakıyordu zaten , ekstra bİŞey Çıkmadı Çok ŞÜkÜr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?