2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Görümcem ilk 6ay bizde kalmıştı okuyor diye yatağı filan bizdeydi tabi şimdi kızıma oda yaparken onu kaldıracağım eşim de dedi ki veririz birine ben dedim bak annen istemez o da kırık yatak ne yapıocak dedi benim 1 akrabam da ben alırım yatağı dedi. Şimdi bugün soruyor kaynanam ne yapıcan yatağı diye dedim böyle böyle oo olmazmış o dünya para vermiş ona kargo yapıcakmışız ya astarı yüzünden pahalıya çıkar dedim anlamıyor hep eşimin yüzünden ne kıymetli malı var ben onun kızının yatak odasına kadar alıcam o kırık yatağı birisine vermeye eriniyor. Bir de utanmadan ben parasını ödedim oğlum mu ödedi karar veriyormuş dedi

Ben henüz bişey almadı kızıma biliyo musunuz ?Aslında can atıyorum almak için ama kendimi tutuyorum 7 aylık olunca alıcam...

Ya ben aldım da ne oldu? Diğer evde -taşınacağımız ev- duruyor. Kimse düşünmüyor, bu kız bebeğinin tulumunu öpüp koklamak ister mi diye heeyy heeeeyyy alsanaalsanasmile

Kaynanam yine ya deli etti beni

Ah bu kaynanalar!! Ne yaptı sana kuşum benimmmm....

bende quınny istiyorum ama eşim çok büyük diye istemiyor tabi kullananlardan duymak daha önemli. şimdi kraftın twist modeline takmış durumdayım
serdem hayırdır çok mu karıştı bazen yapıyorlar

Ben de eşimi aradım başkasının malı için başkasına söz verme beni de muhatap etme kendin açıklama yap yatağı da kimseye vermiyoruz annene kargo et ya da gelince ne yaparsa yapsın dedim o da çok sinirlendi ben arar konuşurum dedi aman dedim bak karnım kasılıyor sabah beri sinirden 1 daha beni arar filan konu kapanmıştır bir daha açma dedim ama sabahtan beri masal 5 dk durmadı çok sinirlendim sanırım o da üzüldü

Sen de onun dediğini yap, kargoyu gönderirken de faturayı ona kestir. Kaynanan ödesin parasını. Madem çok istiyor yatağını, kendi bilir.

Ya valla kızlar aradım eşimi ilk duyunca sinirden ağladım ağladım bağırdım çağırdım bu ona yeter bir daha kimseye söz etmez bana da annesini savunmaz

Sen de onun dediğini yap, kargoyu gönderirken de faturayı ona kestir. Kaynanan ödesin parasını. Madem çok istiyor yatağını, kendi bilir.

Kız deli misin ödesede eşimi aar şu kadar ödedim yollayın der... Bana bile bebeğe şunu alıcam ama şu para benim de üstümde yok diyor ben de iyi alma o zaman dedim.

serdem takma kafana sen ilk duyduğunda vericektin hemen kargoya parayıda karşı taraf ödemeli yapıcaktın

Neden diğer evde tutuyosun peki sende?Öpüp koklamak ister gönülaklinialirimsmile

3'e karşı 1'im. Nasılsa eşyalar oraya gidecek diye bu tarafa uğramıyor eşyalar; oyun parkı, hastane çıkışı, bebek arabası hepsi orada alsanaalsanasmile

Onu da diyor merak etme ben cevap vermedim 1 kere eşime demiş biz kazanıp biz alıyoruz sakın dideme bir daha bir şey deme dedi eşim de ona.

Didemcim fazla kafaya takmamak lazım böyle şeyleri madem onlar almış onun için kıymetliymiş falan hiç düşünme bence bunları, dayımın bir sözü var hiç unutmam erkek tarafına kendini beğendirmek için hiç uğraşmayacaksın çünkü onlar senin iyiliğini görmezler, sonuçta sen gelinsin kızı değilsin ki aı ama gerçek bu....

Kıslar selam , dÜn ızınlıydım , Şeker taraması yaptırdık oĞluŞumla hemde dopllere gırdık bır problem ytok herşeyimiz yolunda Çok şükür , yalnız bende daha Önceden olan mıyomda büyüme var doktorumda aynını söylemişt.

Ben hamıle kalmadan Önce gördük doktorumla ultrasonda , hamılelıĞe engel teŞkıl etmez , bebeĞe zarar vermez sadece adet dÖnemı Öncesınde sende sancı yapar bende oluyor demıŞtım . GeÇen gıdıŞımde sormuŞtum doktora büyüdğünü söylemişti , ve bebekle beraber büyür bebeĞe zarar verebılecek bır yerde deĞıl dedı , doĞumdan sonra ılk ebatına dÖnmese bıle kÜÇÜlÜr demıŞtı. Sadece problem olan dÜn bu oldu ı yeterkı oĞluŞuma bıŞey olmasın ben sancıda olsa Çekerım . SÜreklı her a kotrole gıttıĞımde mıyomu kontrol altına aldık sÜreklı doktorum bÜyÜklÜĞÜne bakıyordu zaten , ekstra bıŞey Çıkmadı Çok şükür

Son düzenleme:

senin kayınvaliden hatırladığım kadarıyla uzaktaydı değil mi cnm:)
ama uzaklardan da sana yetmeyi beceriyor desene.. daha öncede yazmıştım ben artık tak-mı-yo-rum.
konuşmaya bile tahammül edemiyorum sinirleniyorum((
sende takma kafana herşeyden önce bebeğini düşün,lanet olsun de. yap kargo ücret alıcıdan gönder de görsünler bakalım bir yatak kaç paraya gidiyormuş :S

Kız deli misin ödesede eşimi aar şu kadar ödedim yollayın der... Bana bile bebeğe şunu alıcam ama şu para benim de üstümde yok diyor ben de iyi alma o zaman dedim.

Sen de iki seçenekten birine mecbur et. Kargoya vermek isterim ama o kadar param yok de. O diyor ya işine gelmeyince, sen de söyle. Bak o zaman mecbur kalmıyor mu diğerini tercih etmeye??

Geçmiş olsun canım bebeğin ve sen iyi olda önemli olan bu sonuçta sana da zararı yok sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…