2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi oyun parkını falan anladım da, hastane çıkışı senin insiyatifinde olmalı böyle şeylere müdahale ediyorlar mı kaynanan falan?

Müdahale etmek denemez pek. Ben hiç "eve götürelim" demiyorum. Ben birşey diyeceğim, sonra o birşey diyecek; sonra bit kadar mesele yoktan uzayıp gidecek, aynı evdeyiz; geçinmek zorundayım. Zorunda olmasam da kalp kırmayı sevmem, bu kadarcık şey için de değmez. Ondan şimdilik elimden geldiğince susuyorum.

ahh ahh bizimkilerde bi ara böyleydi ev almadan önce paramız var diye her detleri bizdeydi yok kaynımın tel fat yok eşimin dayısının kredi kartı borcu yok kuzenin yurt parası daha aklıma gelmeyen bi sürü şey allahtan hemen ev aldırdım bizde para bitti dert bitti

kıslar bu arada ben hala hareketlerini oğlumun hissetmiyorum doktoruma gittiğimde söyledim geçen hafta cumagünü , hisetmemen normal ama karnıjnda kığpır kıpır dedi. mayıs ayında6. ayını bitirecek 7 ye girecek ozmana başlayacaksın kesin hissetmeye dedi

Çığdemcim 2 kişi çalışıyorsunuz dünya para kazanıyorsunuz diycek ay bilsen altaltta sokar lafları bus efer eşim üzülüyoır ya ona kıymam ki ben. Çatıya koyucam gelince ne yaparsa yapsın valla.

Ay sağolun kızlar insan konuşunca rahatlıyor bu arada benim cefakar annem de bize gitmiş bugün kornişler takılacaktı her yer batmış temizlik yapıyor kıyamam ya o da anne bu da anne işte. Ay ne olur özellikle erkek bekleyen annişler ileride böyle olmayın ya o da evlat o da evlat niye hep erkek anneleri böyle

Geçmiş olsun canım, hoşgeldinn... Allahın izniyle herşey yoluna girecek...

Geçmiş olsun canım bebeğin ve sen iyi olda önemli olan bu sonuçta sana da zararı yok sanırım..

evet canım , ama doğumdan sonra belli peryodlarla kontrole geleceksin dedi doktorum büyüyüp büyümediğine bakacağız sürekli, ilaçla geçmez cerrahi operasyonla olur dedi. almak taraftarı değilim büyümediği müddetçe dedi, tek sıkıntı sana adet dönemi başında sancı verir demiti bende sancılanıyorumama vahim bir sancı değil dedim.

Hııım anladım canım aynı evde oturuyosan iyi yapıyosun.. eeee madem taşınıp ayrı evede çıkıyomuşsun biraz daha alttan almak akıllıca huzurun için:))

İlaçla geçmezse cerrahi müdahaleden önce başka bir doktora da görünmeyi ihmal etme canım bazen doktorlarında verdiği tedavi yöntemleri değişebiliyor ilaçla geçmesi için çaba göster bence..

bende pek hissetmiyorum arada bi şeyler oluyor ama çok kuvvetli değil.
kızlar 2 gündür öyle çok uykum varki anlatamam ilk üç ay olan uyku hali geri geldi resmen

O da olabilir. Maksat kargo parasını sizin ödememeniz. Yatak sizin mi? Hayır. Kim istiyorsa verir parasını alır. Ben olsam kargo meselesini söyledikten sonra, ne söylerse söylesin susar beklerim, çenesi kapansın diye. Sonra sorarım "karar verdin mi, aldırıyor musun yoksa vereyim mi başkasına?" diye. Böylelerine istediğin kadar sus yaranamazsın. Onlar iyi insan olmakla enayi insan olmayı birbirine karıştırıyorlar. alsanaalsanasmile

Seni kıskanıyor işte oğluşundan:) Herşeyin altında kıskançlık var canım bizimde öyle... Bu zamana kadar annesi herşeyini önüne getirmiş kocamın el bebek büyütmüş ama şimdi bize geldiklerinde eşim bana yardımcı olunca rengi değişiyor kadının... ezildiklerini düşünüyorlar oğullarının..

Hııım anladım canım aynı evde oturuyosan iyi yapıyosun.. eeee madem taşınıp ayrı evede çıkıyomuşsun biraz daha alttan almak akıllıca huzurun için:))

Yok ciddi birşey olsa altta kalmam hiç. Ama basit şeyler bunlar. Bu kadarcık şeye kafayı takarsam oooo işim var benim...

Valla doğum sırasında ne olacak bilmiyorum 1-2 ay gelicek bize bakalım ne filmler kopacak

1-2 ay mı aman Tanrım akannehir . Neyse bir şey olacağını sanmam. Sonuçta eşin senin tarafında. Birşey demeye kalkarsa alır ağzının payını.

Sen kontrolü elinden bırakmazsın ama bebeği sevmesine de kesinlikle izin ver sonradan bunu da sana pahalıya ödetir çünkü anladığım kadarıyla pasif bir kaynana değil...

Aslında bana sorarsan hiçbir şey yapamaz. Çok konuşan insandan bir cacık olmaz. Hani derler ya boş tenekeden çok ses çıkar. Abarttığı yerde ses çıkarmak lazım, haddini aşabilir.
Hem böyle car car konuşandan değil, kavga anında susandan korkacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…