Hadi oyun parkını falan anladım da, hastane çıkışı senin insiyatifinde olmalı böyle şeylere müdahale ediyorlar mı kaynanan falan?
Kıslar selam , dÜn İzİnlİydİm , Şeker taraması yaptırdık oĞluŞumla hemde dopllere gİrdİk bİr problem ytok herşeyimiz yolunda Çok şükür , yalnız bende daha Önceden olan mİyomda büyüme var doktorumda aynını söylemişt.
Ben hamİle kalmadan Önce gördük doktorumla ultrasonda , hamİlelİĞe engel teŞkİl etmez , bebeĞe zarar vermez sadece adet dÖnemİ Öncesİnde sende sancı yapar bende oluyor demİŞtİm . GeÇen gİdİŞİmde sormuŞtum doktora büyüdğünü söylemişti , ve bebekle beraber büyür bebeĞe zarar verebİlecek bİr yerde deĞİl dedİ , doĞumdan sonra İlk ebatına dÖnmese bİle kÜÇÜlÜr demİŞtİ. Sadece problem olan dÜn bu oldu İ yeterkİ oĞluŞuma bİŞey olmasın ben sancıda olsa Çekerİm . SÜreklİ her a kotrole gİttİĞİmde mİyomu kontrol altına aldık sÜreklİ doktorum bÜyÜklÜĞÜne bakıyordu zaten , ekstra bİŞey Çıkmadı Çok şükür
Geçmiş olsun canım bebeğin ve sen iyi olda önemli olan bu sonuçta sana da zararı yok sanırım..
Müdahale etmek denemez pek. Ben hiç "eve götürelim" demiyorum. Ben birşey diyeceğim, sonra o birşey diyecek; sonra bit kadar mesele yoktan uzayıp gidecek, aynı evdeyiz; geçinmek zorundayım. Zorunda olmasam da kalp kırmayı sevmem, bu kadarcık şey için de değmez. Ondan şimdilik elimden geldiğince susuyorum.
duygu gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim
Geçmiş olsun canım, hoşgeldinn... Allahın izniyle herşey yoluna girecek...
evet canım , ama doğumdan sonra belli peryodlarla kontrole geleceksin dedi doktorum büyüyüp büyümediğine bakacağız sürekli, ilaçla geçmez cerrahi operasyonla olur dedi. almak taraftarı değilim büyümediği müddetçe dedi, tek sıkıntı sana adet dönemi başında sancı verir demiti bende sancılanıyorumama vahim bir sancı değil dedim.
Çİğdemcim 2 kişi çalışıyorsunuz dünya para kazanıyorsunuz diycek ay bilsen altaltta sokar lafları bus efer eşim üzülüyoır ya ona kıymam ki ben. Çatıya koyucam gelince ne yaparsa yapsın valla.
Ay sağolun kızlar insan konuşunca rahatlıyor bu arada benim cefakar annem de bize gitmiş bugün kornişler takılacaktı her yer batmış temizlik yapıyor kıyamam ya o da anne bu da anne işte. Ay ne olur özellikle erkek bekleyen annişler ileride böyle olmayın ya o da evlat o da evlat niye hep erkek anneleri böyle
Çİğdemcim 2 kişi çalışıyorsunuz dünya para kazanıyorsunuz diycek ay bilsen altaltta sokar lafları bus efer eşim üzülüyoır ya ona kıymam ki ben. Çatıya koyucam gelince ne yaparsa yapsın valla.
Ay sağolun kızlar insan konuşunca rahatlıyor bu arada benim cefakar annem de bize gitmiş bugün kornişler takılacaktı her yer batmış temizlik yapıyor kıyamam ya o da anne bu da anne işte. Ay ne olur özellikle erkek bekleyen annişler ileride böyle olmayın ya o da evlat o da evlat niye hep erkek anneleri böyle
Hııım anladım canım aynı evde oturuyosan iyi yapıyosun.. eeee madem taşınıp ayrı evede çıkıyomuşsun biraz daha alttan almak akıllıca huzurun için:))
Valla doğum sırasında ne olacak bilmiyorum 1-2 ay gelicek bize bakalım ne filmler kopacak
Valla doğum sırasında ne olacak bilmiyorum 1-2 ay gelicek bize bakalım ne filmler kopacak
Sen kontrolü elinden bırakmazsın ama bebeği sevmesine de kesinlikle izin ver sonradan bunu da sana pahalıya ödetir çünkü anladığım kadarıyla pasif bir kaynana değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?