selam bayanlar ve tatlı bebişler...
Her yeri aktif olsa ne olur onun. Eşimin üzülmesini göze alsam ben onu kapıdan sokmam da kıyamıyorum o bana da aileme de çok iyi davranıyor çünkü
Aslında bana sorarsan hiçbir şey yapamaz. Çok konuşan insandan bir cacık olmaz. Hani derler ya boş tenekeden çok ses çıkar. Abarttığı yerde ses çıkarmak lazım, haddini aşabilir.
Hem böyle car car konuşandan değil, kavga anında susandan korkacaksın.
Görümcem ilk 6ay bizde kalmıştı okuyor diye yatağı filan bizdeydi tabi şimdi kızıma oda yaparken onu kaldıracağım eşim de dedi ki veririz birine ben dedim bak annen istemez o da kırık yatak ne yapıocak dedi benim 1 akrabam da ben alırım yatağı dedi. Şimdi bugün soruyor kaynanam ne yapıcan yatağı diye dedim böyle böyle oo olmazmış o dünya para vermiş ona kargo yapıcakmışız ya astarı yüzünden pahalıya çıkar dedim anlamıyor hep eşimin yüzünden ne kıymetli malı var ben onun kızının yatak odasına kadar alıcam o kırık yatağı birisine vermeye eriniyor. Bir de utanmadan ben parasını ödedim oğlum mu ödedi karar veriyormuş dedi
Belki de haklısın söylediklerim benim kaynanam için daha geçerli sanırım... Çünkü doğumda ben izin vermezsem çok pirpiriklenirsem bebeği severlerken o buna hiç evap vermez karışmaz işime ama sonradan da bunun aısını bir şekiklde çıkartır benden...Ne yapar mesela ihtiyacım olduğunda bana gelmez mesela...Zor bir kadın dimi
amaaaaaaaaaaaaan korktum vallahi,neymiş bu kaynana çilesi bende eşim annesiz büyümüş diye üzülüyorum ama olmadığına sevinmeli miyim ne:))kaydirigubbakcemile3
ayy kötü gelinlik yapmayayım rahmetli kayınvalideciğimin arkasından allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:
Benim ara tepkim pek yoktur ya ne varsa dökerim ya susarım o yğzden genelde susuyorum bebeğim valla dövsek mi lşunları el birliğiyle
Biraz bana benziyor. Ben konuşurken çok tartarım öyle söylerim. Ağır söylesem de o, söyleyeceklerimin 10kez sudan geçmiş halidir. Yazarım hep... İyiliğini de kötülüğünü de. İşi düştü mü (ki düşer kesin), bakarım iyiliği kötülüğünden fazla ise yardım ederim. Adil olmaya çalışırım, Allah yarın hesabını sorar yoksa.
Ben de k.validen gibiyimdir, çok kızarsam kinlenirsem -ki kinlendiğim pek vaki değildir- yapacağım bir iyilik varsa yapmayıveririm, ödeşiriz. Yalnız beni tehlikeli yapan şey, çok şakacı ve dışa dönük olmam. Çok güldüğüm için insanlar beni ciddiye almıyorlar sanırım. Ciddiye alacakları gün de biraz geç oluyor maalesef. Dışarıdan çok duygusal görünsem de içim elmasla kaplı (temiz kalplilikle ilgili değil, en sağlam element elmastır ya o anlamda). Savaşçıyım yani. Gülmem, espiri yapmam içimdeki sert kişiliği örtmenin tek yolu.
İlaçla geçmezse cerrahi müdahaleden önce başka bir doktora da görünmeyi ihmal etme canım bazen doktorlarında verdiği tedavi yöntemleri değişebiliyor ilaçla geçmesi için çaba göster bence..
iyiyim canım sağol..olaya vakıf olabilmek için biraz geçmiş okuyordum...malum kaynana mevzu , yarası olmayan yok gibi..
Merhaba hoşgeldin, nasılsın bakalım??
bebiş iyi teyzesi ama bende sen gibi hareket hissetmiyorum...o yüzden telaşlanıyorum..kızımda dört aydan sonra hissetmiştim ama bunda tık yok..cuma günü ayrıntılı usg var ..sen nasılsın , sen girdinmi ayrıntılıya..hoşgeldin hoppidicik nasılsın bebeğin nasıl ?
Bende tam tersi birşeye kızmışsam iyi bir dille bunu kendisine dile getiririm çünkü annem böyledir ondan hep hoşgörüyü bir insanın derdini çabuk anlamıyı ve kendini ifade edebilmeyi öğrendim kin namına hiç birşey yoktur.. Ama kayınvalidem hata yaptığımı ne söyler ne de belli eder, o yüzden çok zorlanıyorum herşeyi içine atıyor açılamıyor kimseye bu da kendisiyle vakit geçirmek istediğimde isteksizliğe dönüşüyor bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?