Valla işyerindekiler bile anladılar sinirimi bana çikolata ısmarladılar:)
iyiyim canım sağol..olaya vakıf olabilmek için biraz geçmiş okuyordum...malum kaynana mevzu , yarası olmayan yok gibi..
bebiş iyi teyzesi ama bende sen gibi hareket hissetmiyorum...o yüzden telaşlanıyorum..kızımda dört aydan sonra hissetmiştim ama bunda tık yok..cuma günü ayrıntılı usg var ..sen nasılsın , sen girdinmi ayrıntılıya..
Sağol canım yolllıyım mı sana da ? :)
Konuşurken bir diyeceğini 5 kez tartıyorsan, kendini gerçekten ifade ettiğini düşünüyorsan; kayınvaliden seni ya tanımıyor yeterince, ya da zalim. Adaletle hükmetmiyor olaylara. Beni ondan ayıran fark, ben birisi bir hata yaptı mı küsmem. Bir sürü ama bir sürü hata yapmış olması lazım. O kadar hassas değilim. Benim k.validem düşünmeden konuşur, kırar ama kırdığını düşünmez, kötü niyetli değildir. Çok da iyidir. Kadıncık bu yaşında bizi mutlu etmek için çırpınır durur. Çok yaralamıştır beni diliyle, anlatsam hayret edersiniz. Ama ben onun iyi insan olduğuna; çocuk gibi dilinde var kalbinde yok mantığı ile yaşadığını bilirim. O yüzden ne yaparsa yapsın ses çıkarmam, kin gütmem. Ağlarım belki, kızarım ama cevap vermem. Çünkü bana iyiliği, üzmesinden 1000 kat fazladır. Ayrıca beni üzenlere de sanki öz annemmiş gibi nefretle yaklaşır. Kendi anneme nasıl katlandıysam, ona 1 kat fazla susarım. Çünkü bir tanesi zaten özdü, yani içgüdüsel olarak beni koruyordu. Diğeri eşimin annesi, buna rağmen beni koruyor; korumak zorunda olmadığı halde...
Pişirdik yedik doyduk geldikkk.....
aspirincim bugün 1 yerde okudum bebiş küçükse beslenmenin yanı sıra bol istirahat su ve bir de sol tarafa yatmak iyi geliyormuş açığı kapatıyorlarmış
Kendimi övmüş gibi olmayayım ama her zaman insanlardan iltifat almışımdır bu konularda sakin sakin konuşup karşımdakini de dinlerim ama kendi isteklerimide açık açık söylerim Kaynanama gelince senin de dediğin gibi ya kendini ifade edemiyor ya da zalim...Mesela geçenlerde şöyle bir olay başımıza geldi
Bir hafta sonu eşime ailenide al hep beraber alışveriş merkezine gidelim dedim... Arabaya doluştuk yola çıktık... Kayınvalidem İzmir'e gideceklerdi orada giyinmek için kendisine mont almak istedi.. Kayınpederimde üstündekini genç işi buldu kendine yakışanı almıyosun deyip üste çıktı... Bizde karşı çıktık eltim, eşim kaynım falan çok yakıştığını söyledik ama peder küstü almıyorum dedi bu sefer kayınvalidem üzülünce biz alırız merak etme sen dedim bu sefer gurur yaptı hiçbirşey istemiyorum dedi ağlamaklı oldu kadın.. Eve geldik o kadar üzüldüm ki etesi gün kaynanam bana geldi babamla barıştın mı dedim o hep öyle yapıyor dedi başaka da bir laf etmedi benim sorunum bu noktada neden dertleşmiyor benimle...?canım çok sıktım seni ama ne bileyim anlatasım geldi işte...
hadi ya yaa ben sol tarafımım yatıyorum ama uyanıyorum sırt üstüyüm off ya iyice sinir oldum bak şimdi kendime tv seyrederkende yatmıyayım bari sırt üstü . zaten evde sürekli ayaklarımı uzatıyorum pek iş yaptığım yok
kocamda bana keçiboynuzu pekmezi etirmiş bunu yersen bebek kilo alır diyo doğrumudur ki ???
girdim ayrıntılıya 19+1 ken babamız sabredemedi aslında erken oldu ama napalım :)) kızımız iyi şükür sadece zayıf ona üzüldüm o yüzden sürekli et ve yumurta yiyorum işte azcık büyüse iyice hissediricek hareketlerini.
Pişirdik yedik doyduk geldikkk.....
Ay afiyetler olsun sizeeeeeŞeniz
kocamda bana keçiboynuzu pekmezi etirmiş bunu yersen bebek kilo alır diyo doğrumudur ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?