2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hepsi aynı olmuyor benimkinin bir tek kanatları eksik melek gibi eşime kızar bei üzdüğü zaman 6 yıllık evliyiz bir kere şunu yap dememiştir sen bilirsin ben karar veririrm onlarada uyarlar kendi ile ilgili konuları bile bana danışır bana sormadn birşey almaz beğenmem etmem diye allahım ondan razı olsun 4 aydır hiç kalkmaksızın yatıyorum ve evimin işini yapıyor beni giydirp soyuyor vc ye bile kalkmıyorum lazımlık tutuyor hergün 3 öğün farklı yemek yapıyor önüme getiriyor valla ben hakkını nasıl öederim bilmiyorum

wild benim sorunum sanırım öğün atlamam hafta sonu 2 hafta içide 3 öğün yemek yiyorum ilk başlarda daha dikkatliydim ama bozdum düzeni

Kuzucum yemeğini ye topla tv karşısnda bile sola doğru yat yanına da al bir sürahi su iç dur

Ya benim de var evde ama içmiyorum içsem mi

kızlar merhaba,,

dün detaylımız vardı ama oğluşum yüzünü göstermedi,doktorumuz 10 dakika dolanın sonra tekrar bakayım dedii yokk bizim oğlan tembell uyanmadı o yüzden perşembe tekrar gidicez,ama bi sıkıntı yok içiniz rahat olsun dedi:)
pekmez de için mutlaka ben geçen gün tv de izledim her sabah aç karnına içilen yarım fincan pekmez yeni doğan bebeklerdeki sarılık riskini çok azaltıyormuş..

canzi maşallah şanslısın allah bozmasın huzurunuzu benim kayınvalidem de izin versem yapar ama anamm annem varya artık kıskançlıktan ölür:))

Canzi kız sen onun ayağını yıka suyunu iç valla kıskandım maşallah benim yerime de elini öp

wild benim sorunum sanırım öğün atlamam hafta sonu 2 hafta içide 3 öğün yemek yiyorum ilk başlarda daha dikkatliydim ama bozdum düzeni

lmaz: lmaz: lmaz: bebeğinin hakkına girmişsin lmaz: . Allah bunu diğer tarafta sana sorar. Öğün atlama, herşeyden az da olsa ye ve bana çiğdem de lütfen...

Şekerli bir şeyler ye, iç girmeden önce. Bana girmeden öyle demişlerdi.

kızlar bu arada bende bebiş için ilk alış-verişimi yaptım..wenice de bebk kıyafetleri halen %50 indirimde.. üç tane tulum, üç body, iki tane çıtıçıtlı t-şörtü 50 liraya aldım..

çiğdem teyzemiz kızdı valla ama haklısın ya artık daha dikkatli olmam lazım. neyse kendime bi öğün tablosu hazırlıyayım bari başka türlü olmayacak bu sürekli sallıyorum

çiğdem teyzemiz kızdı valla ama haklısın ya artık daha dikkatli olmam lazım. neyse kendime bi öğün tablosu hazırlıyayım bari başka türlü olmayacak bu sürekli sallıyorum

Kızmadım canım, niye kızayım :kedi: . Anneyiz ya hassas oluyoruz işte. Tablo mablo hak getire, tıkın gitsin kaydirigubbakcemile3

canım yaa allah ondan razı olsun gerçekten okurken tüylerim diken diken oldu.....maşaallah

canım senin sorunun ne ki o kadar yatmak zorundasın,bende hiç bi iş yapamıyorum ama lavaboya kalkıyorum,ne biliyim arada kalkıp oturuyorum.........çok üzüldüm şimdi yaaa,aqrkadaş çevren felan var mı bari inş. çok yalnız kalmıyosundur.allahım korusun meleğini ve sana da yardım etsin :Saruboceq:

biraz daha biriktireyimde , hepsini birden çekerim inşallah ...zaten bir aya kadar bütün alış-verişimi bitirmek istiyorum aspirincim....neden dersen....kilolu bir şekilde hamile kaldım , şu an bile yolda kaplumbağa hızıyla yürüyorum...son aylarda kimbilir ne olurum...birde son aylarımız malum sıcakların en fazla olduğu zamana denk gelicek...şimdiden alış- verişi bitirirsem o zamana ense yapar yatarım diyorum..

Herkesin içinde, toplumda anlatma nazar değer Allah muhafaza. Şeytan kulağına kurşun, Allah aranızı bozmasın canım...

seninki kökten çözüm olmuş...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…