Teşekkür ederim teyzeee..Sen de sakın kendini üzüp de kuzenimizi üzme küseriz ona göreee
amaaaaaaaaaaaaan korktum vallahi,neymiş bu kaynana çilesi bende eşim annesiz büyümüş diye üzülüyorum ama olmadığına sevinmeli miyim ne:))kaydirigubbakcemile3
ayy kötü gelinlik yapmayayım rahmetli kayınvalideciğimin arkasından allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:
Kuzucum yemeğini ye topla tv karşısnda bile sola doğru yat yanına da al bir sürahi su iç dur
Ya benim de var evde ama içmiyorum içsem mi
Ay derdin bu mu benimki mümkünse dertleşmesin ya dertleri bitmiyorhihoyyyt
wild benim sorunum sanırım öğün atlamam hafta sonu 2 hafta içide 3 öğün yemek yiyorum ilk başlarda daha dikkatliydim ama bozdum düzeni
kızlar merhaba,,
dün detaylımız vardı ama oğluşum yüzünü göstermedi,doktorumuz 10 dakika dolanın sonra tekrar bakayım dedii yokk bizim oğlan tembell uyanmadı o yüzden perşembe tekrar gidicez,ama bi sıkıntı yok içiniz rahat olsun dedi:)
pekmez de için mutlaka ben geçen gün tv de izledim her sabah aç karnına içilen yarım fincan pekmez yeni doğan bebeklerdeki sarılık riskini çok azaltıyormuş..
çiğdem teyzemiz kızdı valla ama haklısın ya artık daha dikkatli olmam lazım. neyse kendime bi öğün tablosu hazırlıyayım bari başka türlü olmayacak bu sürekli sallıyorum
Şekerli bir şeyler ye, iç girmeden önce. Bana girmeden öyle demişlerdi.
canım hepsi aynı olmuyor benimkinin bir tek kanatları eksik melek gibi eşime kızar bei üzdüğü zaman 6 yıllık evliyiz bir kere şunu yap dememiştir sen bilirsin ben karar veririrm onlarada uyarlar kendi ile ilgili konuları bile bana danışır bana sormadn birşey almaz beğenmem etmem diye allahım ondan razı olsun 4 aydır hiç kalkmaksızın yatıyorum ve evimin işini yapıyor beni giydirp soyuyor vc ye bile kalkmıyorum lazımlık tutuyor hergün 3 öğün farklı yemek yapıyor önüme getiriyor valla ben hakkını nasıl öederim bilmiyorum
canım hepsi aynı olmuyor benimkinin bir tek kanatları eksik melek gibi eşime kızar bei üzdüğü zaman 6 yıllık evliyiz bir kere şunu yap dememiştir sen bilirsin ben karar veririrm onlarada uyarlar kendi ile ilgili konuları bile bana danışır bana sormadn birşey almaz beğenmem etmem diye allahım ondan razı olsun 4 aydır hiç kalkmaksızın yatıyorum ve evimin işini yapıyor beni giydirp soyuyor vc ye bile kalkmıyorum lazımlık tutuyor hergün 3 öğün farklı yemek yapıyor önüme getiriyor valla ben hakkını nasıl öederim bilmiyorum
seninki kökten çözüm olmuş...:jeyyar:perşembeye öyle yapıcam artık..
bu arada k.valide konusu açılınca hiç bitmiyor herkes ne kadar muzdarip valla Allah hepinizin yardımcısı olsun ben 3 senelik evliyim 2,5 sene önce küstük de çok şükür rahatım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?