seninki kökten çözüm olmuş...:jeyyar:
seninki kökten çözüm olmuş...:jeyyar:
biz bi türlü alışverişe gidemedik bu hafta sonuda kaldı izmire gtmek istiyorum ama kayınvalidemler takılır diye sürekli erteliyoruz çünkü onlarında gitmesi lazım eşim ilk önce onları götürüp işlerini halledicek artık biz sonra gidicez çünkü ben peşlerinde dolanamam hemen yorulup acıkıyorum bide insan çekiniyor yanlarında sürekli acıktım ,canım şunu istedi demeye. kendimi bi atsam izmire ama bu seferde eşim aldırmaz erken diye :))
benim kayınvalidem de benimle samimi olmak ister ama ben hep mesafeyi korurum.
geçen gün doğumdan açıldı konu annem kesin girmesin yanıma korkuyor doğumdan dedim kayınvalidemde hemen herkes derki gelinler kayınvalidelerinde çekinir ama sen çekinmezsen ben gelirim sana yardımcı olurum dedi gözleri ışıdı valla üzüldüm ama ben anneleri istemiyorum sadece eşim girsin istiyorum dedim napiyim anneme girme diyip kayınvalideme gir desem annem beni tefe kor valla :)))
bakalım canım..keyifli , sağlıklı günlerde giydirirsin inşallah..Cicişlerr bölümüne bakınnnn ben de koydum bir şeylerrr....
Günaycım cicilerine bayıldım:) güle güle kullansın bebişin diğerine de nasip etsin Allah böyle güzel şeyler. Ben de doğuma yanlız giricem sezeryan olucak zaten belki eşim ameliyathaneye kadar gelir sonra çıkar
Ben eşimin girmesini hiç istemiyorum. Göreceği şeyler ona ağır gelebilir. akannehir Zaten çaktırmasa da duygusal adam, tiksinir falan benden. Bunalıma girer, yaklaşmaz bir daha bana...
bakalım canım..keyifli , sağlıklı günlerde giydirirsin inşallah..
Teşekkür ederiz teyzelerii...opuyorumnanaktan
aminnn canım benim ailem hepsi manisada kimse yok yanımda eşimin ailesi birkaç arkadaşım var işte annem kendi olmadığı için emin ellerdeolduğumu duydukça gördükçe çok daha memnun oluyorcanzi maşallah şanslısın allah bozmasın huzurunuzu benim kayınvalidem de izin versem yapar ama anamm annem varya artık kıskançlıktan ölür:))
Canzi kız sen onun ayağını yıka suyunu iç valla kıskandım maşallah benim yerime de elini öp
dataylıya giren arkadaşlar, usg cd ye çekiliyormu acaba..?
canım yaa allah ondan razı olsun gerçekten okurken tüylerim diken diken oldu.....maşaallah
canım senin sorunun ne ki o kadar yatmak zorundasın,bende hiç bi iş yapamıyorum ama lavaboya kalkıyorum,ne biliyim arada kalkıp oturuyorum.........çok üzüldüm şimdi yaaa,aqrkadaş çevren felan var mı bari inş. çok yalnız kalmıyosundur.allahım korusun meleğini ve sana da yardım etsin :Saruboceq:
Herkesin içinde, toplumda anlatma nazar değer Allah muhafaza. Şeytan kulağına kurşun, Allah aranızı bozmasın canım...
Walla başta bende kocam gelsin istedim sonra simdi benle birlikte olamayan adam doğumdan sonra o halden sonra hiç olmaz kocamı kaybetmek istemiyorum diye içeriye kimseyi istemiyorum ben kızımla girip cıkıcaz inşallah
bebeğin güle güle giysin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?