2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz bi türlü alışverişe gidemedik bu hafta sonuda kaldı izmire gtmek istiyorum ama kayınvalidemler takılır diye sürekli erteliyoruz çünkü onlarında gitmesi lazım eşim ilk önce onları götürüp işlerini halledicek artık biz sonra gidicez çünkü ben peşlerinde dolanamam hemen yorulup acıkıyorum bide insan çekiniyor yanlarında sürekli acıktım ,canım şunu istedi demeye. kendimi bi atsam izmire ama bu seferde eşim aldırmaz erken diye :))

Biz de yeni yeni almaya başladık. 2-2,5 haftadır birşeyler alıyoruz.

benim kayınvalidem de benimle samimi olmak ister ama ben hep mesafeyi korurum.
geçen gün doğumdan açıldı konu annem kesin girmesin yanıma korkuyor doğumdan dedim kayınvalidemde hemen herkes derki gelinler kayınvalidelerinde çekinir ama sen çekinmezsen ben gelirim sana yardımcı olurum dedi gözleri ışıdı valla üzüldüm ama ben anneleri istemiyorum sadece eşim girsin istiyorum dedim napiyim anneme girme diyip kayınvalideme gir desem annem beni tefe kor valla :)))

Ben eşimin girmesini hiç istemiyorum. Göreceği şeyler ona ağır gelebilir. akannehir Zaten çaktırmasa da duygusal adam, tiksinir falan benden. Bunalıma girer, yaklaşmaz bir daha bana...

Ne güzel valla bizim burada doğuran kadın dışında kimseyi doğumhaneye almıyorlar..Eğer istek varsa bazı özel hastanelerde eşler gire bilir ama anne kaynana ne bileyim başka kimseye izin yokk

benim ilk doğumum olmayacağı için ben biraz daha rahatım...ama isterse beşinci olsun yinede hiç kimseyi doğuma sokmak istemem..heleki eşimi....kesinlikle...lmaz:zaten kendisininde pek bir gönüllü olduğu söylenemez..

Günaycım cicilerine bayıldım:) güle güle kullansın bebişin diğerine de nasip etsin Allah böyle güzel şeyler. Ben de doğuma yanlız giricem sezeryan olucak zaten belki eşim ameliyathaneye kadar gelir sonra çıkar

Teşekkür ederim tatlımmmmopuyorumnanaktan

Ben eşimin girmesini hiç istemiyorum. Göreceği şeyler ona ağır gelebilir. akannehir Zaten çaktırmasa da duygusal adam, tiksinir falan benden. Bunalıma girer, yaklaşmaz bir daha bana...

Walla başta bende kocam gelsin istedim sonra simdi benle birlikte olamayan adam doğumdan sonra o halden sonra hiç olmaz kocamı kaybetmek istemiyorum diye içeriye kimseyi istemiyorum ben kızımla girip cıkıcaz inşallah

canzi maşallah şanslısın allah bozmasın huzurunuzu benim kayınvalidem de izin versem yapar ama anamm annem varya artık kıskançlıktan ölür:))
aminnn canım benim ailem hepsi manisada kimse yok yanımda eşimin ailesi birkaç arkadaşım var işte annem kendi olmadığı için emin ellerdeolduğumu duydukça gördükçe çok daha memnun oluyor

Canzi kız sen onun ayağını yıka suyunu iç valla kıskandım maşallah benim yerime de elini öp

evet canım haklısın allahım bnada fırsat verir inşllah onun hakkını ödemeyi öperim canım

dataylıya giren arkadaşlar, usg cd ye çekiliyormu acaba..?

bana verdi doktorum her yer vermiyor sanırım canım ama çoğu veriyor

canım bende rahim ağzı yetmezliği vardı ilk gebeliğim 20 haftalıkk doğdu bunda rahim ağzı dikildi ve yatak isttarahati verildi ve bundada 20. haftada ufak bir kanama geçirince doktorum herşeyi yasakladı sadece büyük vc için kalkıyorum işte bilgisayar tv ve dua okuyarak vakit geçiriyorum hafta sonu gelen giden oluyor ama hafta içi yanlıızım ailem hepsi manisada onlarında düğün telaşı var ablam 23 mayısta evleniyor gelip gidemiyorlar fazla vakitleri olmuyor ama allahım büyük hiç sıkılmadan yatıyorum vakit geçiyor sabır veriyor rabbim yeterki meleğime sağlıcakla kavuşayım

Herkesin içinde, toplumda anlatma nazar değer Allah muhafaza. Şeytan kulağına kurşun, Allah aranızı bozmasın canım...

evet aman canım nazar değmesin valla çocuğumada o bakacak emin ellerde olacak yavrum allahım ondn binlerce defa razı olun

Ben de kızımla girip çıkıcam ama eşime yemin verdirdim kızımı görünce beni unutup yukarı çıkmıycak ben çıkana kadar kapıda bekliycek zaten çıkamam ki bırakamam seni dedi. Kızlar bana ne alıcakmış biliyormusunuz süpriz yapıcakmış ama sonra beğenmem kızarım diye sordu fikrimi ben de mutlu oldum ağladım. Hani isim yazan altın kolyeler var ya masal yazdırıcakmış bana doğum hediyesi takıcakmış çok güzel 1 düşünce bence istermisin yoksa neden masal yazıyor diye kızar mısın didem mi yazdırıyım dedi ben de olur u tabii ki masal yazsın çok özel bir hediye olur dedim ne dersiniz güzel düşünmüş di mi? Doğumda takıcakmış

Walla başta bende kocam gelsin istedim sonra simdi benle birlikte olamayan adam doğumdan sonra o halden sonra hiç olmaz kocamı kaybetmek istemiyorum diye içeriye kimseyi istemiyorum ben kızımla girip cıkıcaz inşallah

Yani her an bir yerlerimizi kesebilirler, bebeğin çıkmasını tamamen geç, plasentanın çıkması baştan başa olay olur zaten. Adam şoka girer akannehir bayılır, tiksinir, herşey olabilir. Karnım büyümeye başladığından beri onun için yalnızca "anneyim" . Beni o halde gördükten sonra, diyetimin, sporumun manası kalmaz. Kadın olarak görmezse ne yaparım, bunca şeyin ne anlamı kalır ki??

Günaycım bayıldım ayıcıklara. Bebeğimin odasını yerleştirmeye başlayalım ben de resimler koyacağım...

Oleyyy sözlüğe yazar oldum sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt ; kendimle gurur duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…