Walla başta bende kocam gelsin istedim sonra simdi benle birlikte olamayan adam doğumdan sonra o halden sonra hiç olmaz kocamı kaybetmek istemiyorum diye içeriye kimseyi istemiyorum ben kızımla girip cıkıcaz inşallah
Ben de kızımla girip çıkıcam ama eşime yemin verdirdim kızımı görünce beni unutup yukarı çıkmıycak ben çıkana kadar kapıda bekliycek zaten çıkamam ki bırakamam seni dedi. Kızlar bana ne alıcakmış biliyormusunuz süpriz yapıcakmış ama sonra beğenmem kızarım diye sordu fikrimi ben de mutlu oldum ağladım. Hani isim yazan altın kolyeler var ya masal yazdırıcakmış bana doğum hediyesi takıcakmış çok güzel 1 düşünce bence istermisin yoksa neden masal yazıyor diye kızar mısın didem mi yazdırıyım dedi ben de olur u tabii ki masal yazsın çok özel bir hediye olur dedim ne dersiniz güzel düşünmüş di mi? Doğumda takıcakmış
kızlar ben eksiklerimi bir liste yapıp ona göre çıkıcam alış-verişe..sizede nacizane tavsiyem 7 aylık olmadan bütün eksiklerinizi tamamlamanız....malum bebişler 7 aydan sonra gelmeye falan kalkarlarsa panik olmayız....bu arada bebek arabası alan varmı aramızda..?veya tavsiyesi olan..
Ben eşimin girmesini hiç istemiyorum. Göreceği şeyler ona ağır gelebilir. akannehir Zaten çaktırmasa da duygusal adam, tiksinir falan benden. Bunalıma girer, yaklaşmaz bir daha bana...
çok güzel canım maşallah kocişine ne güzel düşünce benim eşiminde bir planı vardır eminim ama doğum anında veremeyebilir masraf çok olduğu için biraz zaman geçince illa birşeyler yapar
Bende aynı fikirdeyim, bünyesi kaldırmaz benimkininde
efsanuuur battaniyeyi ördünüz mü ben mavi boncuk ve kurdalelerle işliyorum ama uzun sürüyor:))))bitince saten fırfır geçicek kenarlarına sonra foto çekip koyarm buraya ama harika duruyor söyliym:))))
Günaycım kocan battı gitti
harika...ben kızkardeşimi söylüyordum ama siz onlarıda geçmişsiniz..benim kızkardeşiminde üç çocuğu var...en büyüğü babasının doğumgününde doğdu...diğer iki çocuk annesinin doğumgününde...tabii üç çocukda sezeryan ve bilinçli olarak aynı güne denk getirildi...Ayyy ne güzel düşünmüş kocişin canımmm..Bizimkinden henüz bir ses yok ne alıcam ne edicem diye.Aklıma geldi bir ara bana 2 hediye alıcan demem gerek 2 hediye veriyorum ya ona..Hem bizde çok tatlı bir olay var.Temmuz ayının 20 sinde eşimle benim doğum günüm bir de düğün günümüz..Doktorum büyük ihtimal bebeklerin doğumu o zamana denk gelicek dedi.Eşimin 30 yaşı olucak.Bebişleri ona doğum günü hediyesi edicem.Aaa hatta hediyem 4 oldu ya 2 tane bebekler için 1 tane doğum günüm için 1 tane de düğün günümüz için.:
Neyseki galiba biz ''20 temmuz'' ailesi oluyoruzzz hahahaa...Hem ekonomik hem romantik
güzel günlerde kullan canım..10 kg mış puset...benim arkadaşımda yurtdışından getirdi bir puset ..ama zavallı kızcağız puseti taşımaktan bebeği taşıyamıyordu...dışarı çıktığımızda puseti o sürüyordu , bebeği ben alıyorum..sonra buradan chicco nun daha hafif bir modelini aldıda rahat etti...bende oradan tecrübeyle biraz daha hafif bir model düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?