2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Walla başta bende kocam gelsin istedim sonra simdi benle birlikte olamayan adam doğumdan sonra o halden sonra hiç olmaz kocamı kaybetmek istemiyorum diye içeriye kimseyi istemiyorum ben kızımla girip cıkıcaz inşallah

benim eşimde girmek istiyor ama bebeği öyle kanlı falan görmeye dayanamam flan dedi ben sezeryan olucam zaten beni öyle görmeyecek ama bebeğin ilk anı çok çirkin oluyor buruşuk kanlı falan oda vazgeçti onları görünce ama bir ebe arkadaşım var o girecek benimle

kızlar ben eksiklerimi bir liste yapıp ona göre çıkıcam alış-verişe..sizede nacizane tavsiyem 7 aylık olmadan bütün eksiklerinizi tamamlamanız....malum bebişler 7 aydan sonra gelmeye falan kalkarlarsa panik olmayız....bu arada bebek arabası alan varmı aramızda..?veya tavsiyesi olan..

yok ben doğumdan bahsetmiyorum sancı odasından bahsediyorum ben oraya annemin girmesini istemem. doğum konusunda eşime gir yada girme demedim ama girmek istediğini söyledi sonra drmuz pek hoş karşılamadı bence girirmemeli diyince eşimde vazgeçer gibi oldu ama bende bebeğimi doğduğu anda görmek istiyorum diyince kesinlikle girmemezsin diyemedim diyememde kendi bilir

çok güzel canım maşallah kocişine ne güzel düşünce benim eşiminde bir planı vardır eminim ama doğum anında veremeyebilir masraf çok olduğu için biraz zaman geçince illa birşeyler yapar

Ben aldım canım chicconun 2li setini aldım ana kucağı ve bebek arabası ana kucağı araba koltuğu da oluyor zaten 500tlye aldım chicco bakım çantası da hediye ettiler ben çok beğenerek aldım tavsiye ederim tek eksiği 2 yönlü kullanılmıyor onu da ilk 6 ay zaten ana kucağını içine oturtup kendine döndürüyorsun sonra da bebek dışarıyı görsün daha iyi zaten. Kraftta da beğendiğim vardı ama chicconunkine daha güvenli dediler onu aldım bende

çok güzel canım maşallah kocişine ne güzel düşünce benim eşiminde bir planı vardır eminim ama doğum anında veremeyebilir masraf çok olduğu için biraz zaman geçince illa birşeyler yapar

Canım kesinlikle yapar zaten çok pahalı 1 şey olsa ben de aldırtmazdım pırlanta takarım sana doğumda düğünde takamadım filan derdi baktım şimdi kolye diyor eee o da bebişi düşünür oldu tabi masraf olması diye ama pırlanta da istemezdim kızımın olsun en güzel şeyler

efsanuuur battaniyeyi ördünüz mü ben mavi boncuk ve kurdalelerle işliyorum ama uzun sürüyor:))))bitince saten fırfır geçicek kenarlarına sonra foto çekip koyarm buraya ama harika duruyor söyliym:))))

ay yaa biz vazgeçtik battaniye örmekten.

2 örme battaniye , 1 peluş, 2 pazen benim bebeklikten
1 örme battaniye eşimin bebekliğinden

2 tanede halam almış yani sürüyle battaniye oldu.bizde vazgeçtik örmekten.
ama eminim seninkide çok şık olmuştur bitince paylaşırmısın bizimle?

Ayyy ne güzel düşünmüş kocişin canımmm..Bizimkinden henüz bir ses yok ne alıcam ne edicem diye.Aklıma geldi bir ara bana 2 hediye alıcan demem gerek 2 hediye veriyorum ya ona ..Hem bizde çok tatlı bir olay var.Temmuz ayının 20 sinde eşimle benim doğum günüm bir de düğün günümüz..Doktorum büyük ihtimal bebeklerin doğumu o zamana denk gelicek dedi.Eşimin 30 yaşı olucak.Bebişleri ona doğum günü hediyesi edicem.Aaa hatta hediyem 4 oldu ya 2 tane bebekler için 1 tane doğum günüm için 1 tane de düğün günümüz için.:
Neyseki galiba biz ''20 temmuz'' ailesi oluyoruzzz hahahaa...Hem ekonomik hem romantik

benim eşim unutucakmış beni öyle diyor :)) hatta biyolajik anne diye sever oldu beni sarılıcakmış gibi gelip ah canım kızım diye sarılıryor bana sırf kıskanayım diye eşim kıskandırmayı pek sever ama bende hiç takmıyorum aksine hoşuma gidiyor onun bebeğini sevmesi.
bu arada doğum hediyesine gelince ben sürekli laf sokuyorum ne alıcaksın diye ama bizimkinde tık yok

harika...ben kızkardeşimi söylüyordum ama siz onlarıda geçmişsiniz..benim kızkardeşiminde üç çocuğu var...en büyüğü babasının doğumgününde doğdu...diğer iki çocuk annesinin doğumgününde...tabii üç çocukda sezeryan ve bilinçli olarak aynı güne denk getirildi...

Hoppicik Allah bağışlasın canım.Sağ salim büyüsün her birimizinki.
Serdemim sorması ayıp ama bu senin beğendiğin araba benim de çok hoşuma gitti bunlar kaça orada?Chicco dan olan..

güzel günlerde kullan canım..10 kg mış puset...benim arkadaşımda yurtdışından getirdi bir puset ..ama zavallı kızcağız puseti taşımaktan bebeği taşıyamıyordu...dışarı çıktığımızda puseti o sürüyordu , bebeği ben alıyorum..sonra buradan chicco nun daha hafif bir modelini aldıda rahat etti...bende oradan tecrübeyle biraz daha hafif bir model düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…