2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaycım ben 500tlye aldım tek çekim di ama chicconun bebek bakım çantası(ki değeri 50tl) hediye verdiler. Neden sorması ayıp olsun tatlım telaşlarımız aynı hedef aynı bütçe farklı ama bütçelerde açılan delikler hep aynı

Valla canım hafif değil bize de öyle dediler hafif al diye ama onlar da gözüme dandik gibi geldi çoğu yere zaten arabayla gidiyoruz dedik yine onu aldık

Çok güzel model hayatım.Çok beyendim.Ben dün burada birine bakmıştım chiccodan 2000 tlye.Bir az buna benziyordu ama bir sürü şeyi vardı.Bu çok daha uygun.Nisan sonu İstanbuldayım.Gelince oradan alırım ben de..Ama düşünüyorum da 2 tanesini uçakla getire bilirmiyiz...Birine kırmızı diğerine de koyu renkli bir şey alırız..

Uçakla götürürsün herhalde ya bilmiyorum da burada da 2000tlye de vardı ama bana o kadar para gereksiz geldi açıkçası

Bir tanem ben çıktım kocişime yemek yapayım.Görüşürüzz...Sen de her şeyi kafana takma.Salla gitsinn..

biz geldiiiiiik....
ohh anneanemiz bize harika bişiler yapmıştı söylemek istiyorum aslında ama canınız çeker şimdi aklinialirimsmile çok mu kaçırdık ne şiştik yafff :CüvCüv:

Aspirincim görüntü güzel ama fiyat daha da güzel bence çok para bir de bunlarda kılıf çıkarılıp yıkanamıyor siliniyor onu da göze al derim

Aspirincim görüntü güzel ama fiyat daha da güzel bence çok para bir de bunlarda kılıf çıkarılıp yıkanamıyor siliniyor onu da göze al derim

benimki komle çıkarıp yıkanabiliyo

bu arada senin bebişinde arabasını iyi günlerde kullansın

kızlar bebiş kıyafetlerini ne yaptınız tamamladınızmı

bencede fiyat çok ama imaknın varsa gözünde kalmasın tabi...

didemcim sizin arabanızda gerçekten çok güzel tatlım,güle güle kulalanın emi :ecrin_bebek:

ben bebek arabası almıyorum eşimin halasının bar onun kide chico yani cok fazla gezdirmedi cocugu bence boşuna masraf yapmayalım onun yerine kızıma bisiklet alırım diyorum :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…