Günaycım ben 500tlye aldım tek çekim di ama chicconun bebek bakım çantası(ki değeri 50tl) hediye verdiler. Neden sorması ayıp olsun tatlım telaşlarımız aynı hedef aynı bütçe farklı ama bütçelerde açılan delikler hep aynı
güzel günlerde kullan canım..10 kg mış puset...benim arkadaşımda yurtdışından getirdi bir puset ..ama zavallı kızcağız puseti taşımaktan bebeği taşıyamıyordu...dışarı çıktığımızda puseti o sürüyordu , bebeği ben alıyorum..sonra buradan chicco nun daha hafif bir modelini aldıda rahat etti...bende oradan tecrübeyle biraz daha hafif bir model düşünüyorum..
Valla canım hafif değil bize de öyle dediler hafif al diye ama onlar da gözüme dandik gibi geldi çoğu yere zaten arabayla gidiyoruz dedik yine onu aldık
Günaycım ben 500tlye aldım tek çekim di ama chicconun bebek bakım çantası(ki değeri 50tl) hediye verdiler. Neden sorması ayıp olsun tatlım telaşlarımız aynı hedef aynı bütçe farklı ama bütçelerde açılan delikler hep aynı
Çok güzel model hayatım.Çok beyendim.Ben dün burada birine bakmıştım chiccodan 2000 tlye.Bir az buna benziyordu ama bir sürü şeyi vardı.Bu çok daha uygun.Nisan sonu İstanbuldayım.Gelince oradan alırım ben de..Ama düşünüyorum da 2 tanesini uçakla getire bilirmiyiz...Birine kırmızı diğerine de koyu renkli bir şey alırız..
biz geldiiiiiik....
ohh anneanemiz bize harika bişiler yapmıştı söylemek istiyorum aslında ama canınız çeker şimdi aklinialirimsmile çok mu kaçırdık ne şiştik yafff :CüvCüv:
900 tl bebek arabası için çok değilmi ama durumun müsaitse al hevesin varsa ben pierre cardin 801 aldım 370 tl chico ve kraftta güzel hafif olmasıda önemli benimki 8 kğ
ben bebek arabası almıyorum eşimin halasının bar onun kide chico yani cok fazla gezdirmedi cocugu bence boşuna masraf yapmayalım onun yerine kızıma bisiklet alırım diyorum :))))))))