kızlar ben yine kaçıyorummmmm offff birgün rahat yok zaten bana
sıkma canını defne idare etmeye çalış bebekle zaten gezdiremez seni yaza rahatlarsın
kızlar bende çıkıyorum
dışarı çıkıcaz kızımla biraz gezinelim bakalım
kendinize iyi bakın
eşim bana az tuzlu ye duba gibi olcan dedi dünparmaklarım şişio benimde
öyle söyleyince de içim bi tuhaf oldu ama bişi demedim
yaaa bişi yazarkende isim soyisim aynı olunca olmuo kullanıcı adımı nie böle almışsam ben
yaaaa benimki de nickimi bilio okuyodurda yazdıklarımı ben eminim yani okuduğuna ama hiiiç umrumda değil napayım kimselere gidip kafasını şişirmiyorum ona da demiyorum artıkk hem moralini bozmayayım diyorum hem de bu konularda beni pek haklı bulmuyor o yüzden herşeyi anlatmıyorum eşime ama gelip buraya yazıyorum napiiiymmm....
ben Eyüp te Balat or-ahaym hastanesine gidiorum ilk ayımdan beri. hatta burası musevi hastanesi.
çok temiz biryer. çalışanları da çok ilgili. Dr.umu çok seviyorum zaten.
ilk başta Bilge Hast. gitmiştim ben memnun kalmayınca da burada Meltem Hnm.a başladım ve devam ediyoruz.
fahat bu hastaneden saat 5ten sonra ve h.sonları jinekolog yok!
yani çalışma saatleri dışında nöbete kalan yok
Ebe var o da acil doğumlar için
Dr.um ben telefon nöbetçisiyim hemen beni arıyorlar telefonla gerekli müdahale için bilgi veriyorum dedi. gerekirse geliyorum dedi
aklıma takılan şu acil bir şey olsa doğum öncesi ve gitsem bana bakacak kimse yok. ebe yada diğer dr.lar ne kadar müdahale edebilir kiherkes kendi işini yapabilir sonuçta doktorumun gelmesi ya geç olursa off karıştı işte kafam sonuçta gece insanın başına herşey gelebilir. diğer dr.lar ultrasondan bile ne kadar anlayabilir mesela kararsızım çok ve istemeden tedirgin edio bu durum beni.
çok şükür herşey yolunda şu ana kadar hiç riskli bir durum yaşamadım ben. ama ne olacağını da kimse bilemez.
ee değiştirmek istesem şimdi başka dr. başka hast. arasonuçta herşeyimi bilen meltem hnm ve ben dr.umdan çok memnunum
uff yine mi gitti herkeskimse konuşmuo benimle :/
Canım bence hiç canını sıkma sonuçta başka hastenedeki doktorunun acil bir durumda yanında olacağının yüzde yüz garantisi yok doktorundan memnunsan kal bence ama sonuçta çok dert ediyorsanda araştır başka hasteneleri.
Birde artık normal doğumlar bile günlü gibi birşey iki tane arkadaşım normal doğum yaptı doktor pazartesi gel suni sancı vereceğiz demiş yani sezeryen gibi günlü gidip suni sancı ile normal doğum yaptılar çok nadir duyuyorum artık gece sancım geldi hastaneye gittim diyenleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?