2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde göbek deliğim düzleşmeye başladı dün eşimle bakarken dur daha dışarı fırlıyıcak dedim yüzünü buruşturdu ya sinir oldum

kızlar ben yine kaçıyorummmmm offff birgün rahat yok zaten bana

görüşürüz canım ahh şu kaynanalar nie böyle yapio
ben böyle olmam dimi diyorum kendime bazen :)
çok şükür benm kaynanam annem gibidir çok rahatım o yüzden
ama etrafımda böle sorunluları görünce çok üzülüorm

ahh canım ahh bizimkilerde öyleydi bi rest çektim o oldu şimdi 2 hafta başbaşayız 1 hafta onların istediğini yapıyoruz

Güzel anneler hepinize merhabalar
ben uzun zamandır giremiyordum maşallah çoğunuzun şeker yüklemesi zamanı gelmiş bende 4 hafta sonra gittiğimde yaptıracağım inşallah 100 gerek kalmaz
Bebişlere kıyafetlerde alınmış tecrübeli biri olarak fazla kıyafet tarzı şey almamanızı öneririm o kadar çabuk büyüyorlarki ben aldıklarımın çoğunu giydiremedim... ama yinede insan görünce dayanamıyor değilmi :)

yaaaa benimki de nickimi bilio okuyodurda yazdıklarımı ben eminim yani okuduğuna ama hiiiç umrumda değil napayım kimselere gidip kafasını şişirmiyorum ona da demiyorum artıkk hem moralini bozmayayım diyorum hem de bu konularda beni pek haklı bulmuyor o yüzden herşeyi anlatmıyorum eşime ama gelip buraya yazıyorum napiiiymmm....

ben Eyüp te Balat or-ahaym hastanesine gidiorum ilk ayımdan beri. hatta burası musevi hastanesi.
çok temiz biryer. çalışanları da çok ilgili. Dr.umu çok seviyorum zaten.
ilk başta Bilge Hast. gitmiştim ben memnun kalmayınca da burada Meltem Hnm.a başladım ve devam ediyoruz.
fahat bu hastaneden saat 5ten sonra ve h.sonları jinekolog yok!
yani çalışma saatleri dışında nöbete kalan yok
Ebe var o da acil doğumlar için
Dr.um ben telefon nöbetçisiyim hemen beni arıyorlar telefonla gerekli müdahale için bilgi veriyorum dedi. gerekirse geliyorum dedi
aklıma takılan şu acil bir şey olsa doğum öncesi ve gitsem bana bakacak kimse yok. ebe yada diğer dr.lar ne kadar müdahale edebilir ki herkes kendi işini yapabilir sonuçta doktorumun gelmesi ya geç olursa off karıştı işte kafam sonuçta gece insanın başına herşey gelebilir. diğer dr.lar ultrasondan bile ne kadar anlayabilir mesela kararsızım çok ve istemeden tedirgin edio bu durum beni.
çok şükür herşey yolunda şu ana kadar hiç riskli bir durum yaşamadım ben. ama ne olacağını da kimse bilemez.
ee değiştirmek istesem şimdi başka dr. başka hast. ara sonuçta herşeyimi bilen meltem hnm ve ben dr.umdan çok memnunum

senin yine nick :) ve eşin bilio sadece :)
beni burda biri görse hemen tanır :) doğum tarihimden de kesin bu bizim pelin der
kullanıcı adı değişikliği mi yapsam ne :)

Canım bence hiç canını sıkma sonuçta başka hastenedeki doktorunun acil bir durumda yanında olacağının yüzde yüz garantisi yok doktorundan memnunsan kal bence ama sonuçta çok dert ediyorsanda araştır başka hasteneleri.
Birde artık normal doğumlar bile günlü gibi birşey iki tane arkadaşım normal doğum yaptı doktor pazartesi gel suni sancı vereceğiz demiş yani sezeryen gibi günlü gidip suni sancı ile normal doğum yaptılar çok nadir duyuyorum artık gece sancım geldi hastaneye gittim diyenleri....

uff yine mi gitti herkes kimse konuşmuo benimle :/

niye konusmayalım kız konusuyoruzda ben yazdıklarını okuyordum
bende aynı durumdayım benim hem özel hastahane olmasına ragmen ik doktor var ikiside nöbetçi klamıyorlaracil birşey olursa biz geliriz diyorlar benimde içim rahat eger acil birşey olursa cepten ulaşırım kendisine ben hastahane ye gidene kadar o gelir
eger evham yaparsam olmayacak seyler gelir basına onun için düşünme eskiden herkes ebe yaptırıyormus doğumu onun için rahat ol
millet kendi doğuruyo ve mola da doğuruyo göbek bagını kesip bebeği cöpe atıp yola devam edenler var demek o kadar da zor değil sadece rahat olmak lazım tabiki rahatlıkta ki amacım bebeği çöpe atmak değil doğum sandıgımız kadar zor birşey değil

birde söyle düşün evlenmeden önceki korkularımızı nasılolucak cok acır filan diyorduk simdi cocuklarımızoluyo bu doğanın kanunu

haklısın tatlım bende böle düşünüorum ama bir taraftanda haftasonu mesela acil bişi olsa doğuma daha zaman varken gitsem hastaneye jinekolog yok, orda ne kadar müdahale edebilirler yada dr.umun gelmesi çok gel olursa felan die düşünüp huzursuz oluorum işte

sadece söyle düşün ben bu cocuğu istiyorum ne olursa olsun ne kadar acı cekersem cekeyim onu doğurup bir kerecik bile olsa yüzünü görmek istiyorum boşuna cennet annelerin ayaklarının altında değil

valla druma özellikle sordum merak etme nerde olsam bulurlar beni dedi zaten şehir dışına çıkmam doğumlarım yaklaştığı zaman dedi o yüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…