Ya gögüs ucu kremi olmadan hastaneye gitmeyin yara oluyormuş
canım özel hastanelerde bebekler yıkanıyor...doğumdan çıkar çıkmaz annenin yanına gelmeden yıkıyorlar bebeği.....gazlı bezli pamukda hiiç kullanışlı olmaz..bence ped götürülmeli...bunlarda benden nacizane öneri..Naçizene bir kaç önerim olarak. Defnecim senin listeni baz alarak söylüyorum. Hastaneye bebek için şampuan vs. götürme. Göbeği düşene kadar bebek yıknamıyor. bebişleri silip giydiriyorlar. Ped de götürme steril edilmiş gazlı bezli pamuk veriyorlar kanama için. altınıza aynı alt açma gibi hasta örtüsü seriyorlar. sadece yastık kılıfı yeterli olabilir.
Ya gögüs ucu kremi olmadan hastaneye gitmeyin yara oluyormuş
merhabalar
bugün usg'miz vardı oğluşum yine inat etti yüzünü göstermedi 2 çikolata,3 meyve suyundan sonra yüzünü gösterdi,:))çok şükür sağlıklı,doktorumuzda çok rahatlattı beni,uzun zamandır ilk defa bugün çok iyiyim yani..
22+4 günlüğüz kilomuzda 559 teyzeleri.
Darısı gidecek olanların başına,iyi haberlerle dönersiniz inşalalh.....
merhabalar
bugün usg'miz vardı oğluşum yine inat etti yüzünü göstermedi 2 çikolata,3 meyve suyundan sonra yüzünü gösterdi,:))çok şükür sağlıklı,doktorumuzda çok rahatlattı beni,uzun zamandır ilk defa bugün çok iyiyim yani..
22+4 günlüğüz kilomuzda 559 teyzeleri.
darısı gidecek olanların başına,iyi haberlerle dönersiniz inşalalh.....
maşallah biraz rüşvetçi galiba çikolata yemeden göstermiyo :)))))))))))))
canım özel hastanelerde bebekler yıkanıyor...doğumdan çıkar çıkmaz annenin yanına gelmeden yıkıyorlar bebeği.....gazlı bezli pamukda hiiç kullanışlı olmaz..bence ped götürülmeli...bunlarda benden nacizane öneri..
Merhaba hoşgeldin.oğlun içinde maşallahhkilosuda çok iyiymiş :)) güzel haberler almanıza sevindim..
Nasıl ya şimdiden başlayalım o zaman göğüs ucu kremine bu arada ben göbişe bebe yapı sürüyorum ya göğüslerime de sürüytorum onlar da kuruyup soyulmaya başladı uç kısımları aynı sorunu yaşıyan var mı?Bebe yağı süsünce rehatlıyor
belki hastaneden hastaneye değişiyor olabilir.....benimde 9 aylık bir yeğenim var...giydirmeden önce bebek hemşiresi onu bir güzel yıkadı...camekandan biz seyrettik , hatta kameraya bile kaydettik...ondan sonra odaya getirdi...dediğim gibi belki her hastene farklı olabilir...Canım ben 26 ay önce özel hastanede doğum yaptım, 5 ay önce eltim, dün de yakın bi arkadaşım doğum yaptı. hepimizinki özel hast ve bebekler yıkanmadı. pedi onlar kullandırmadılar. ben götürmüştüm ama
Nasıl ya şimdiden başlayalım o zaman göğüs ucu kremine bu arada ben göbişe bebe yapı sürüyorum ya göğüslerime de sürüytorum onlar da kuruyup soyulmaya başladı uç kısımları aynı sorunu yaşıyan var mı?Bebe yağı süsünce rehatlıyor
göğüs koruyucuları buradan bakın kızlar....nasıl birşey olduğu hakkında fikriniz olsun...çok akıllıca düşünülmüş birşey..göğüs ucu tahriş olmuyor..http://www.bebekceyiz.com/search.aspx?lngCategoryID=41
hoşbuldukkk,ee artık bahanem oldu aldığım 6 kilo oğluma yaramış diyebileceğim:)):sm_cool:
bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu yazıyı siz de okuyun l ütfen...
1-anne, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır ...
2-karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmü ş halidir !
3-ne kadar üzsen de 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur,
4- yağlı bile olsa tiksinmeden saç ını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,
5-meleğin sut verebilenidir.
6-yarasın diye muhallebinin i çine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
7-yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir,
8-kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir,
9-bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, anne ne diyosun dediğinizde 'sen kendi isine bak, bi de senle uğraşmayayım' seklinde asortik cevaplar verendir,
10- "ulen eve bi saat geç gelsek v ır vır vır" seklinde kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir,
11-yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir,
12- yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir,
13- dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir,
14-sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir,
15-''oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladım.
16-şapkasız çıkma o karılarla.
17-kara börülcem benim öptüm annen'' seklinde mesajlar atabilen,teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına g öre yorumlayan bilişim d üşmanıdır,*** ama ... Ama dünyan ın en güzel kucağına sahip, en g üzel kokan,harikulade bir varlıktır ***olmadık yerlerde "iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,
18- evlatlarını asla ayırmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir
19-evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı ka çmış temizlik kaynağıdır,
20- mutfakta yasayan, evde herkesi idare eden bi tur canlıdır,
21-iyiliğin, merhametin, acayip bir şefkatin, sadakatin, sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !!
22-oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca,çocuğu askere gidince,asmalı kabağı seyredince,dolar yükselince velhasıl buna benzer bissuru şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
23-son kiiii üç dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, cani hep istenen,asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatlar ın varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru ama heeeep duygulu***en önemlisi; kolu başı oynamayan tek kadın modelidir...
Ay ağladımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?