Magneztum eksikliğinde oluyormu. geçen sefer muzu çok tüketiyordum. tüm hamileliğimde taş çatlasın 4 kere olmuştu. şimdi muzla aram yok pek, 1 gecede 3 sefer süper oldu.
ben de eşimi uyandırdım bağrış çağrış. adam uyku sersemi ne olduğunu şaşırdı.
KIZLAR BİŞİ SORUCAM, HAMİŞLİĞİNİZ BOYUNCA TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ? BENİM 9 KİLO OLMUŞİ DOKTORUM NORMAL DEDİ, ARKADAŞLARIM DA BELLİ OLMUYO O KADAR ALDIĞIN DİYO,SİZLER NE DURUMDASINIZ TATLIŞLARIM?? :uhm::uhm::uhm:
kramp için kuru incir ve muz yiyin kızlar. ben hergün saat 11de 3 tane yiyorum adet haline getirdim
hahaha benim bide gece yatmadan önce çarpıntım vardı, bağırarak kaldırınca eşimi, direk kalbime odaklandı, kalp masajı yapacaktı neredeyse, sonra ben diyince ayağımı ovdu, sabah katıla katıla güldüm o haline, yazık uyku sersemi napsın
KIZLAR BİŞİ SORUCAM, HAMİŞLİĞİNİZ BOYUNCA TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ? BENİM 9 KİLO OLMUŞİ DOKTORUM NORMAL DEDİ, ARKADAŞLARIM DA BELLİ OLMUYO O KADAR ALDIĞIN DİYO,SİZLER NE DURUMDASINIZ TATLIŞLARIM?? :uhm::uhm::uhm:
Vallahi evde bu kadarını tutabildim, başka zaman olsa bunlar da diğer eve giderdi. Odamız bitsin hepsini çekip koyacağım Allah'ın izniyle.
Çarşamba günü almıştık biz onları... Satıcıya "iç zıbın" dediğimde, bana "normal olanlar var (ikili oluyor, iç dış zıbın diye), bir de takım halinde var (işte benimki gibi, eldivenli başlıklı falan...)" demişti. Ben de takım halinde almıştım. Kutusunda "lüks bebe çeyizi" yazıyor başka da birşey yazmıyor. Dur resmini koyayım kutunun. Pahalı birşey de değildi. 5liraya aldık 1 tanesini.
Evet içeriği magnezyum ve potasyum olan şeyler fayda ediyor, muz, hurma çok faydalı. Ama ben bu hamileliğimde muzdan soğudum. hurma desen rahim kasılmalrını arttırıyo, doğuma yakın yemek lazım. incir hiç sevmem ağzıma sürmem. en iyisi ben muzla aramı düzelteyim :)
Teşekkür ederim canım. Telefondan çektiğim için soluk çıktılar nedense benneyaptımki . Bebeğin iç çamaşırına neden eldiven eklerler anlamış değilim ama neyseee:uhm:
hehehe olsun fazla mal göz çıkarmaz ister kullanırsın istersen kullanmazsın:)))Teşekkür ederim canım. Telefondan çektiğim için soluk çıktılar nedense benneyaptımki . Bebeğin iç çamaşırına neden eldiven eklerler anlamış değilim ama neyseee:uhm:
canım devlette olsam inan dediğin gibi yaparım ama eminim burcu da böledir özel firma olduğu için iş garantimiz yok... daha şimdiden bu kadar izin alır kullanırsak arkamızdan ne dolaplar döner bir bilsen... sabretmeye çalışıyoruz işte ne yapalım.... şu paranın gözü kör olsun yaa....
hehehe olsun fazla mal göz çıkarmaz ister kullanırsın istersen kullanmazsın:)))
canım benim çalıştığım yerde işçisiyle personeliyle yaklaşık 2000 kişilik özel bir şirketti...her hamile kalan nedense hemen rapor alıveriyordu ama personeldekiler yapıyordu bunu yani içerde çalışan işçiler yapamıyorlardı şimdi aklıma geliyor insan ayırıyorlarmış demek ki...işçilerden olsa hemen çıkarıveriyorlardı bizim personelden olunca sesleri çıkmıyordu.ama bir gün personelden bir kız 3 aylık satın almacıydı yeni başlamıştı işe benim işim onunlaydı genelde daha işi öğrenmeden hamile kaldı ve rapor aldı sürekli doğurdu büyüttü hala yok kız ortada hiiççbirşeyyciikk yapamadılar ilk başta sonra bitince izinleri raporları çıkardılar kızı ama o da resmen hamile kalmak için girmiş işe yani...genelde diğer personele böyle bişi yapmıyorlardı bizim orada kimbilir kafalarına göre beki de ben de sırf hamile kalıcam diye iş aramadım bu yüzden..
ama şuna eminim rapoorluyken işten çıkaramıyorlar hiçbişekilde tabi siz sonradan da çalışmayı düşünüyorsanız aynı yerde mecbur kalıyorsunuz bir yerde aralar bozulmasın falan...allah yardımcınız olsun...
Benim 4 kilo oldu canım. ama ben zaten kilolu hamile kalmıştım. ilk doğumdan kalanlar daha duruyodu üstümde. bunda malesef tutuyorum kendimi. tamamını en fazla 10 kiloyla tamamlayacaksın dedi dr. son aylarda daha çok kilo alındığı için (vücut otomatik depoluyor doğum sonrasına) şimdi kasıyorum bende. Potansiyelim var çünkü almaya. egede 20 kilo fazlayla gittim doğuma.
hımmm canım kutusunuda gordum tamam ıns bende alayım... canım bu hastane cıkıslarının cınde oluyo ama bu daha sık en azından kenarında renklı nakıslar var... daha guzel bence... cok sagol tatlım
hehehe olsun fazla mal göz çıkarmaz ister kullanırsın istersen kullanmazsın:)))
canım benim çalıştığım yerde işçisiyle personeliyle yaklaşık 2000 kişilik özel bir şirketti...her hamile kalan nedense hemen rapor alıveriyordu ama personeldekiler yapıyordu bunu yani içerde çalışan işçiler yapamıyorlardı şimdi aklıma geliyor insan ayırıyorlarmış demek ki...işçilerden olsa hemen çıkarıveriyorlardı bizim personelden olunca sesleri çıkmıyordu.ama bir gün personelden bir kız 3 aylık satın almacıydı yeni başlamıştı işe benim işim onunlaydı genelde daha işi öğrenmeden hamile kaldı ve rapor aldı sürekli doğurdu büyüttü hala yok kız ortada hiiççbirşeyyciikk yapamadılar ilk başta sonra bitince izinleri raporları çıkardılar kızı ama o da resmen hamile kalmak için girmiş işe yani...genelde diğer personele böyle bişi yapmıyorlardı bizim orada kimbilir kafalarına göre beki de ben de sırf hamile kalıcam diye iş aramadım bu yüzden..
ama şuna eminim rapoorluyken işten çıkaramıyorlar hiçbişekilde tabi siz sonradan da çalışmayı düşünüyorsanız aynı yerde mecbur kalıyorsunuz bir yerde aralar bozulmasın falan...allah yardımcınız olsun...
canım bir sakıncası yoksa yaşını sorabilir miyim?merak ettim:))))
Canım hamile, yeni doğum yapmış işçiyi işten çıkaran personel kötü niyet tazminatı diye bir tazminat öder. ve işçinin işe iade davası hakkı vardır. bu davada da 4 maaş tazminat ve işe iade hakkı kazanır. işveren geri işe almazsa 8 maaş tazminat vardır. çalışnalar bu haklarını bilmeli. hamile iken akıllı işveren personeline dokunmaz bence
Kızlar ben çıkıyorum. Hadiyin kendinize iyi bakın...
Canım hamile, yeni doğum yapmış işçiyi işten çıkaran personel kötü niyet tazminatı diye bir tazminat öder. ve işçinin işe iade davası hakkı vardır. bu davada da 4 maaş tazminat ve işe iade hakkı kazanır. işveren geri işe almazsa 8 maaş tazminat vardır. çalışnalar bu haklarını bilmeli. hamile iken akıllı işveren personeline dokunmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?