Özlemcim gözlerimiz seni arar oldu nerelerdesin?
günaydın canımmm nasılsın
Günaydın lokumum, hoşgeldin...
annem küstü izmire gidicez dedim diye madem gidebiliyomuşum ankaraya neden gitmiyomuşum anneme anlat şimdi bunu izmir 3 saat otoban ankara 10 saat ooff allahım ya. küstü resmen ya sadece doğumdan bi kaç gün önce gelicekmiş bi dahada bize gelmiyicekmiş çünkü biz hiç gitmiyormuşuz. çalışıyoruz diyorum izin alırsınız diyor alamıyoruz diyorum ama anlatamıyorum
Bende öyle yapıcam, benim kızım sağlıklı, üzmiycem onu , salak doktorlar beni hasta etti, paranoya etti en sonunda, en güzeli doktora falan gitmemek, valla annemde kızıyo, durmadan doktora gidip içinizi sıkıyosunuz diye, onlarsızda olmuyo tabi insan merak ediyo ama benim şansımdan mıdır ki hep bi sorun var
günaydn burcumm... nasıl olayım iç güveysinden hallice :))) artık iyiyim denebilecek bir yanım kalmadıı... canım çok sıkkın.... insanın hiç mi güzel geçmez bir iş günü.. öfff neyse sizin de canınızı sıkmayayım...
günaydın tatlım... hoşbuldummm
Bende öyle yapıcam, benim kızım sağlıklı, üzmiycem onu , salak doktorlar beni hasta etti, paranoya etti en sonunda, en güzeli doktora falan gitmemek, valla annemde kızıyo, durmadan doktora gidip içinizi sıkıyosunuz diye, onlarsızda olmuyo tabi insan merak ediyo ama benim şansımdan mıdır ki hep bi sorun var
aynen zaten hafta sonu kayınvalidemlerle pikniğie gidicez dedikten sonra yaşandı bu hadiseler izmirede beraber gidersiniz falan dedi off off. biz napcaz bakalım kızlarımıza
en güzeli hiç bişey anlatmamak ama onu da ben yapamıyorumm.. saklayamıyorum annemden bişey... yalan diyemiyorum....
en güzeli hiç bişey anlatmamak ama onu da ben yapamıyorumm.. saklayamıyorum annemden bişey... yalan diyemiyorum....
Seymacım moralin düzeldi mi biraz?Eşinle konuştun mu?son karar ne ne zaman gidiyorsdun
kızlaarr günaydıııın Şeymacııım ben hiç koymadım ama bayat olmayan ekmeği ıslatıpta koyuyodu bizim bi komşumuz....oluyodu yani....ama ıslatıpta...
sEYMA BEN ISLATIP KOYUYORUM BENDE PEK BAYAT EKMEK OLMAZ:)
kızlar bu arada bişi dicem
biz kızımızın adını ADA koymaya karar verdik nasıl sizce:)
kocacım çok istiyor daha doğrusu önce ben istiyodum sonra vazgeçtim ama o ısrar ediyor kayınvalidemelerde pek beğeniyor ADA yı :)
bide ön isim koyucam da onu anlamlı isim istiyorum hemde mübarek:)) hani elif zeynep yada başka bişi karar veremedim:))
Gerçekten büyük bir sorun yok, olsa 5 aylık olmuş yani belli ederdi kendini. Ya doktorların çok pimpirikli ya da sen çok takıyorsun kafana. Üzülme sakın kuşum...
Aklıma ne geldi; dün haberlerde topuk kanı ile ilgili bir şey izledim. 6 yaşında kız, hastanede topuk kanı almamışlar doğduğundan sonra. Kızdaki hastalık farkedilemeyince, ilerlemiş maalesef. Aman dikkat edin, doğumdan 3gün sonra topuk kanı alıcak. Sakın unutmayın...
Kendi ailenle ilgili en iyisini sen bilirsin lokumum elbet. Sadece doğru olanı yapman gerekir diye düşünüyorum. Hepimiz bir terazinin tam ortasında duruyoruz. Kim hafif basarsa onu dengede tutmamız için ağırlığımızı koymamız gerekebiliyor...
Elektırıgım gıttı yıne yenıcık geldı deli oldum ya 3 gundur devamlı kesıyolar sonra bıde bı fatura geıyo 300 tl nası gelıyo anlamıyom bukadar kesıntıye gore...
tatlım dun aksam konustuk... eşim sen emre yuzunden gıtmek ıstemıyon bılıyom ben dedı emre kaynım olur... hayır dedım ben senden ayrılmak ıstemıyorum koskoca 1 ay dedım... napcam ben sensız dedım sonra aglamaya basladım eşimde dizimde yatıyodu bı baktım oda aglıyo... cok zor geldı ama mecburum gıtcem bebegım ıcın... cunku doktorum kesınlıkle hastanede dogum yapmalısın dedı kan uyusmazlıgımız oldugu ıcın.. 16 mayısta yolcuyum bakalım ıns... 15 gun annemlerde kalırım dedım ama eşimin gondermeye hıc nıyetı yok benı annemlere nednse...
ayyy evet hatta hem hastaned hemde kayıtlı oldugunuz saglık ocagında alınıyomus kızlar topuk kanı unutmayın ama cok aglıyolar ıcım gıdıyo benım dayanamıyom
ahh canım ahh o dengeyi bir bulabilsem zaten ben... hiç sorun kalmayacak ama bakalım ne zaman öğrenicem...
Kızlar ciciler bölümüne resim ekledim... Defnecim sormuştun ya iç zıbınla ilgili bir şey. İşte son iki takım iç zıbın takımı. Bir resimdeki kuşaklı, diğeri içe giyilen kuşaksız. Üstteki de başlığı ve içinde nedense eldivenleri var. Ben de anlamadım neden eldiven var...
Doktorunun tavsiyesini dinlemek zorundasın canım benim. Kıyamam yaa bazen kocamı boğasım geliyor ama geç kaldı mı saatten gözümü alamıyorum. Akşama kadar çok özlüyorum kocamı. İnşallah bu ilk ve son ayrılık olur canım :gitme:
Şeker testini yaptırdığım zaman sormuştum. Hemşire "topuk kanı alınsa da alınmasa da getirin bebeğinizi" demişti.
kızlaaar bu nevresim takımı nasıl bebiş için???
http://www.nevresimevi.com/index.ph...INNIE-THE-POOH-BEBEK-NEVRESIM-TAKIMI#pictures
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?