2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim gözlerimiz seni arar oldu nerelerdesin?

sorma canım... günlerdir başımı işlerden kaldıramıyorum.... iyice sıkıldım şuradan her gün öğleden sonra izin alıp alıp gidesim geliyor dayanamıyorum akşama kadar... hiç bu kadar zor gelmemişti çalışmak... biliyorsunuz dünkü olay da artık son damlaydı... yakında internet kayıtlarımı da inceletip... zaten çalışmıyorsunuz bütün gün nettesin demesinler diye çok sık giremiom ama aradada olsa takip etmeye çalışıyorum canım...

dün öğleden sonra izin aldım... sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşımı oldum... ilacımı aldım... bir ayda 1 kg almışım... toplamda 4. kilomu almış bulunuyorum...

böle yanii... ben de çok istiyorum sürekli burda olmak ama elimde olmayan sebeplerden dolayı cinnetlerdeyim....

günaydın canımmm nasılsın

günaydn burcumm... nasıl olayım iç güveysinden hallice :))) artık iyiyim denebilecek bir yanım kalmadıı... canım çok sıkkın.... insanın hiç mi güzel geçmez bir iş günü.. öfff neyse sizin de canınızı sıkmayayım...

Günaydın lokumum, hoşgeldin...

günaydın tatlım... hoşbuldummm

sen de üzülme canım... anne bu kıyamaz yine gelir benim annem de öle... kayınvalidemlere gidip kalınca bana küsüyor... yapacak bişey yok... çok alınganlar... şu halimizde bile bize naz yapıyorlar onları da anlayamıyorummm...

Bende öyle yapıcam, benim kızım sağlıklı, üzmiycem onu , salak doktorlar beni hasta etti, paranoya etti en sonunda, en güzeli doktora falan gitmemek, valla annemde kızıyo, durmadan doktora gidip içinizi sıkıyosunuz diye, onlarsızda olmuyo tabi insan merak ediyo ama benim şansımdan mıdır ki hep bi sorun var

aynen zaten hafta sonu kayınvalidemlerle pikniğie gidicez dedikten sonra yaşandı bu hadiseler izmirede beraber gidersiniz falan dedi off off. biz napcaz bakalım kızlarımıza

Gerçekten büyük bir sorun yok, olsa 5 aylık olmuş yani belli ederdi kendini. Ya doktorların çok pimpirikli ya da sen çok takıyorsun kafana. Üzülme sakın kuşum...

Aklıma ne geldi; dün haberlerde topuk kanı ile ilgili bir şey izledim. 6 yaşında kız, hastanede topuk kanı almamışlar doğduğundan sonra. Kızdaki hastalık farkedilemeyince, ilerlemiş maalesef. Aman dikkat edin, doğumdan 3gün sonra topuk kanı alıcak. Sakın unutmayın...

off al benden de o kadar
şu 2 ay bi geçse eve bi geçsem başka bişey istemiyorum
o zaman moralimde düzelicek sağlığımda:)

evet canım bilelim bebişlerimiz sağlıklı
bugün bende azcık kaygılıydım ama geçti Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
yavrularımız sağlıkla gelirler

ahh o topuk kanı.. 2 sene önce yiğenimde büyük acılar yaşattı bize hemşire fazla sıktığı için pozitif çıktı ve 2 haftamız kabus gibi geçti neyseki bi şey çıkmadı çok şükür sağlıklı. topuk fazla sıkıldığı zamanda farklı değerler çıkıyor o yüzden adam akıllı işini iyi bilen tecrübeli birinin yapmasında fayda var

aynen zaten hafta sonu kayınvalidemlerle pikniğie gidicez dedikten sonra yaşandı bu hadiseler izmirede beraber gidersiniz falan dedi off off. biz napcaz bakalım kızlarımıza

en güzeli hiç bişey anlatmamak ama onu da ben yapamıyorumm.. saklayamıyorum annemden bişey... yalan diyemiyorum....

en güzeli hiç bişey anlatmamak ama onu da ben yapamıyorumm.. saklayamıyorum annemden bişey... yalan diyemiyorum....

bende öyleyim saklayamıyorum aslında söylememek lazım ama olmuyor işte. valla daha çok strese girerim ben napıcam bilmiyorum mafoldumben

Kendi ailenle ilgili en iyisini sen bilirsin lokumum elbet. Sadece doğru olanı yapman gerekir diye düşünüyorum. Hepimiz bir terazinin tam ortasında duruyoruz. Kim hafif basarsa onu dengede tutmamız için ağırlığımızı koymamız gerekebiliyor...

Elektırıgım gıttı yıne yenıcık geldı deli oldum ya 3 gundur devamlı kesıyolar sonra bıde bı fatura geıyo 300 tl nası gelıyo anlamıyom bukadar kesıntıye gore...

Seymacım moralin düzeldi mi biraz?Eşinle konuştun mu?son karar ne ne zaman gidiyorsdun

tatlım dun aksam konustuk... eşim sen emre yuzunden gıtmek ıstemıyon bılıyom ben dedı emre kaynım olur... hayır dedım ben senden ayrılmak ıstemıyorum koskoca 1 ay dedım... napcam ben sensız dedım sonra aglamaya basladım eşimde dizimde yatıyodu bı baktım oda aglıyo... cok zor geldı ama mecburum gıtcem bebegım ıcın... cunku doktorum kesınlıkle hastanede dogum yapmalısın dedı kan uyusmazlıgımız oldugu ıcın.. 16 mayısta yolcuyum bakalım ıns... 15 gun annemlerde kalırım dedım ama eşimin gondermeye hıc nıyetı yok benı annemlere nednse...

kızlaarr günaydıııın Şeymacııım ben hiç koymadım ama bayat olmayan ekmeği ıslatıpta koyuyodu bizim bi komşumuz....oluyodu yani....ama ıslatıpta...

hımmm sagol tatlım

sEYMA BEN ISLATIP KOYUYORUM BENDE PEK BAYAT EKMEK OLMAZ:)

bendede olsada hemen arkada tavuklar ınekler falan var onlara verıyorum:):) evım çiftlık gıbı hehe:):) ekmegı bıldıgın ıslatcam mı uzerıne su dokcem yanı demı yoksa boyle cok hafıfmı ıslatcam

ayyy bence ada ısmı cok guzel elif ada falan gayet guzel olur bnce

ayyy evet hatta hem hastaned hemde kayıtlı oldugunuz saglık ocagında alınıyomus kızlar topuk kanı unutmayın ama cok aglıyolar ıcım gıdıyo benım dayanamıyom

Kızlar ciciler bölümüne resim ekledim... Defnecim sormuştun ya iç zıbınla ilgili bir şey. ışte son iki takım iç zıbın takımı. Bir resimdeki kuşaklı, diğeri içe giyilen kuşaksız. Üstteki de başlığı ve içinde nedense eldivenleri var. Ben de anlamadım neden eldiven var...

ahh canım ahh o dengeyi bir bulabilsem zaten ben... hiç sorun kalmayacak ama bakalım ne zaman öğrenicem...

Doktorunun tavsiyesini dinlemek zorundasın canım benim. Kıyamam yaa bazen kocamı boğasım geliyor ama geç kaldı mı saatten gözümü alamıyorum. Akşama kadar çok özlüyorum kocamı. İnşallah bu ilk ve son ayrılık olur canım :gitme:
Şeker testini yaptırdığım zaman sormuştum. Hemşire "topuk kanı alınsa da alınmasa da getirin bebeğinizi" demişti.

ahh canım ahh o dengeyi bir bulabilsem zaten ben... hiç sorun kalmayacak ama bakalım ne zaman öğrenicem...

Sanırım ben çok duygusal olmadığım için bana böyle konuşmak kolay geliyor benneyaptımki . Ben ne olursa olsun, özellikle aile huzuru söz konusu olduğunda saklamam gereken şeyi saklarım. Kimse kapris yapamaz o yüzden bana. Taş kalpli olduğum için, işlemez bana duygusallık. Lokumum sana tavsiyem, toplu halde çıkarları düşünmen olur. Herkesin çıkarına uygun ne oluyorsa öyle davranmalısın.

hımm bende hemen bakıyorum)

canım dusunmesı bıle zor gelıyo ınanya 18 gun askerlık yaptı eşim 18 gunu ayrı nası gecırdım ınana bana sor cok zor geldı... en kotu ayrılıgımız boyle olsun ıns...

tatlım cok tatlıymısben cok severım winnıe the rooh karakterlerını zaten bence cok şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…