2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemciiiiim hoşgeldiiin bitanem inanın burcuyla ikinize çok üzülüyorum kızlar yaaa.Benim anlamadığım bişiy var ben evlenmeden hemen önce çalışırken bizim şirkette millet bir hamile kalırdı bidaha göremezdik onları.izinleri vs.bişileri vardı ama onun dışında doktordan istedikleri kadar rapor alabiliyorlardı rapor parasını da sonradan alabiliyorlaardı yani öyle çok bir para kayıpları da olmuyordu kızlar hamilelerin böyle bir hakları var diye biliyorum kendimi iyi hissetmiyorm diyip istedikleri kadar rapor alabilirler.Düşünmeyin işleri kızlar bırakın sizin yerinize kim yaparsa yapsın onca ağrı sızı oluyor hamilelikte hiç rapor alıp biraz dinlenmeyi düşünmüyor musunuz?

çigdem cicileriniz cok guzelll... gule gule kullansın bebiş... o ıc zıbınlardan benımde almam lazım hıc almadım daha... bebe ceyızcılede mı satılıyo... bıde battanıyenız cok guzelll

Çok taatlıııı :asigim:

Biz 2 sene nişanlıydık, ayrı şehirlerde. Kolay kolay yüzyüze gelemiyorduk, nasıl dayandım hala anlamış değilim...

çiğdem çok şekerler bayıldım özellikle renkleri tatlı bir mavi.
hmmm iç dış eldivenli zıbın olayını çözdüm bakınca:))))

çigdem cicileriniz cok guzelll... gule gule kullansın bebiş... o ıc zıbınlardan benımde almam lazım hıc almadım daha... bebe ceyızcılede mı satılıyo... bıde battanıyenız cok guzelll

Vallahi evde bu kadarını tutabildim, başka zaman olsa bunlar da diğer eve giderdi. Odamız bitsin hepsini çekip koyacağım Allah'ın izniyle.
Çarşamba günü almıştık biz onları... Satıcıya "iç zıbın" dediğimde, bana "normal olanlar var (ikili oluyor, iç dış zıbın diye), bir de takım halinde var (işte benimki gibi, eldivenli başlıklı falan...)" demişti. Ben de takım halinde almıştım. Kutusunda "lüks bebe çeyizi" yazıyor başka da birşey yazmıyor. Dur resmini koyayım kutunun. Pahalı birşey de değildi. 5liraya aldık 1 tanesini.

KIZLAR BİŞİ SORUCAM, HAMİŞLİĞİNİZ BOYUNCA TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ? BENİM 9 KİLO OLMUŞİ DOKTORUM NORMAL DEDİ, ARKADAŞLARIM DA BELLİ OLMUYO O KADAR ALDIĞIN DİYO,SİZLER NE DURUMDASINIZ TATLIŞLARIM?? :uhm::uhm::uhm:

Merhaba arkadaşlar. Gece 3 kere kramp girdi bacağıma. hala ağrıyo

aaaaah dideeem sabahtan beri seni bekliodum şekerim yaaa ama ben gidiyorum şimdi soracağım çoook şeyler vardı listeyle ilgili dün verdiğin bilgiler içinde sağol cnm.Bir çok değişiklik yaptm listede yazdığın bazı şeyleri de not ettm.

Bu arada dün siz konuşuyodunuz ya kramp falan ben de dedim oh çok şükür böyle bişi olmuyor bana dedim daha önceerden oluyordu çok kötü bişi biliyorum sabah uyanırken yataktan nasıl kalkacağımı şaşırdımmm sol bacağıma bir kramp girdiki sormayın çok kötü bişey yaaa.

ahh o kramplar beni mahvediyo, gece iki kere girdi, çığlık kıyamet eşimi kaldırdım o ovduda geçti

Magneztum eksikliğinde oluyormu. geçen sefer muzu çok tüketiyordum. tüm hamileliğimde taş çatlasın 4 kere olmuştu. şimdi muzla aram yok pek, 1 gecede 3 sefer süper oldu.
ben de eşimi uyandırdım bağrış çağrış. adam uyku sersemi ne olduğunu şaşırdı.

canım benimki 3.5 kilo falan daha çok şükür...

Olsun yine sorarsın canım. daha vaktimiz var nasıl olsa :)

benim de 4.5 kilo oldu :)

Eklentiye bakın lütfen...

Eklentiler

• $DSC00137.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 30
çiğdem çok şekerler bayıldım özellikle renkleri tatlı bir mavi.
hmmm iç dış eldivenli zıbın olayını çözdüm bakınca:))))

Teşekkür ederim canım. Telefondan çektiğim için soluk çıktılar nedense benneyaptımki . Bebeğin iç çamaşırına neden eldiven eklerler anlamış değilim ama neyseee:uhm:

canım devlette olsam inan dediğin gibi yaparım ama eminim burcu da böledir özel firma olduğu için iş garantimiz yok... daha şimdiden bu kadar izin alır kullanırsak arkamızdan ne dolaplar döner bir bilsen... sabretmeye çalışıyoruz işte ne yapalım.... şu paranın gözü kör olsun yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…