Hoşgeldin canım benim... Günaydın sana da. Söylediklerine yürekten katılıyorum. Bencilliğin de gereksiz alınganlığın lüzumu yok. Bu arada sözüm kimseye değil, üzerine alınmasın kimse, hakim değiliz burada, yargılamak bize düşmez. Fikrimizi söyleriz o kadar...
a.s Bazı bebekler hareketli olur (benimki gibi, bir türlü durmaz, tekmeler yumruklar, uyutmaz vs), bazıları daha uysal olur. Seninki daha uysal sadece. Birgün öyle bir tekme yiyeceksin ki arka arkaya (benimki gibi yani) "ah" diyeceksin, sonra bir bakacaksın ki dışarıdan görünüyor...
kızlar bi şey sorucam inşallah canınız çekmez gerçi bulunamıyıcak bi şey değil:
mantarı çok haşlayınca sert mi olur yani ben fırında yapıyorum pişmemiş gibi sert oluyor haşlıyorum yine sert
Hoşgeldiiin bitaneeem ohhh ne güzell uyumuşsun yarasınn bebişe de sanada:)))))
Hoşgeldin canım benim... Günaydın sana da. Söylediklerine yürekten katılıyorum. Bencilliğin de gereksiz alınganlığın lüzumu yok. Bu arada sözüm kimseye değil, üzerine alınmasın kimse, hakim değiliz burada, yargılamak bize düşmez. Fikrimizi söyleriz o kadar...
Ben de birkaç hamilelik geçirmedim ama içimde hiç ama hiç durmayan taaa başından beri sürekli hoplayan zıplayan(şu anda bile)bir bebek varr nasıl mutlu oluyorum anlatamam bence benimki de acayip hareketli bir bebek:)))uysal olmadığına eminim çünkü haftalardır geceleri uyanıyorum tekmelerinden bazende iki taraftan da hareketini hissediyorum heralde uzanıp zıplıyor o zaman:))))
selam kızlar herkeslere tünaydın....
hosbulduk bebegımmm.. evet tatlım kımse alınması gercekten... hanı bende fıkrımı soyledık yoksa hanı canım arkadasım fahrıyeyi uzmek ıcın degıl ınan kı... bız burda neler paylaşıyoruz... kotu olan hıcbıseyı konusmayalım demek gıbı bı sansımız yok zaten:):)
bu arada kısssllllaaarrr bebegın gobegı nekdar surede dusuyo.... eşiminde benımde hıcbır fıkrımız yok bu konuda... cunku bu surede bebege cıtcıtlı badı gıydıremcez demı oyuzden bebge ıc zıbın almak gerekıyo kac gunde dusuyosa bılıyımde ona gore kac tane ıc zıbın alayım dıye dusunuyorum...
a.s Bazı bebekler hareketli olur (benimki gibi, bir türlü durmaz, tekmeler yumruklar, uyutmaz vs), bazıları daha uysal olur. Seninki daha uysal sadece. Birgün öyle bir tekme yiyeceksin ki arka arkaya (benimki gibi yani) "ah" diyeceksin, sonra bir bakacaksın ki dışarıdan görünüyor...
Ben de birkaç hamilelik geçirmedim ama içimde hiç ama hiç durmayan taaa başından beri sürekli hoplayan zıplayan(şu anda bile)bir bebek varr nasıl mutlu oluyorum anlatamam bence benimki de acayip hareketli bir bebek:)))uysal olmadığına eminim çünkü haftalardır geceleri uyanıyorum tekmelerinden bazende iki taraftan da hareketini hissediyorum heralde uzanıp zıplıyor o zaman:))))
selam kızlar herkeslere tünaydın....
Benimki de aynı seninki gibi, hem göbek deliğimin oradan hem de sağ tarafımın belime yakın kısmından vuruyor, ileride hayal ediyorum kapı çalışını. Tıpkı şimdiki gibi hem tekme hem yumrukla çalacak kapıyı, hatta diğer eliyle zile de basar artık kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiin:)))
Ayy ne güzel hissediyorsunuz bebeklerinizi, bende hissediyorum ama daha o kadar şiddetli değil, ben hissettiğim zaman eşimin de elini koyuyorum göbeğime ama o anlamıyor, çok istiyorum şöle beni zorlaya zorlaya tekmelese, neyse birkaç haftaya olur heralde,
Tünaydın, hoşgeldin arkadaşım...
:roflol: :roflol: Ay aklıma ne geldi, sen öyle deyince... Geçen yatarken bebek tekmeliyor, eşimin elini koydum, bebek kıpraşmadı. Ben de " dur bak şimdi nasıl huzurunu kaçırıyorum bu veletin" deyip, sırtımı ayran çalkalar gibi yukarı aşağı salladım. 10sn geçmedi "güm" diye vurdu. Ne kötüyüm yaa:roflol:
oh oh olmaz mıııı hem de nasıll gün içinde sürekli atıştırıyorum 3 öğünüm mutlaka var zatenn:)))henüz daha 4kg bile almadım:)))Teşşekkur ederım fıstıgım... ınsallah yarasında buyusun teyzesı ıns...:) aman tatlım ya ben cok acıkıyorum sendede var mı 3 saate bı oturup yemek yıyorum:):)
hosbulduk bebegımmm.. evet tatlım kımse alınması gercekten... hanı bende fıkrımı soyledık yoksa hanı canım arkadasım fahrıyeyi uzmek ıcın degıl ınan kı... bız burda neler paylaşıyoruz... kotu olan hıcbıseyı konusmayalım demek gıbı bı sansımız yok zaten:):)
bu arada kısssllllaaarrr bebegın gobegı nekdar surede dusuyo.... eşiminde benımde hıcbır fıkrımız yok bu konuda... cunku bu surede bebege cıtcıtlı badı gıydıremcez demı oyuzden bebge ıc zıbın almak gerekıyo kac gunde dusuyosa bılıyımde ona gore kac tane ıc zıbın alayım dıye dusunuyorum...
Benimki de aynı seninki gibi, hem göbek deliğimin oradan hem de sağ tarafımın belime yakın kısmından vuruyor, ileride hayal ediyorum kapı çalışını. Tıpkı şimdiki gibi hem tekme hem yumrukla çalacak kapıyı, hatta diğer eliyle zile de basar artık kaydirigubbakcemile3
delikafadulden bende dürtüyodum dün kocam kızdı yapma kızı rahatsız etme diye, aman zaten bizim kızda sallamadı , yine oynamadı ki
hehehe inşallah o günleri de görücezz hele bizimkiler erkek üstünü kirletip kirletip (top falan oynuyorlar ya erkekler)kapıyı iki eliyle dum dum dum vuracaklar ne biliym öyle hayal ettim ben de bir an:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?