saol cnm hoşbulduk
nasılsınız bugün bakalım :))
biz iyiyizdir heralde:S
bebeğim gayet hareketli ama çok sert değil iki sabahtır.endişelenmekte istemiyorum sonuçta hareketli ama değil mi???
Dünkü sonuçları yazayım:
BPD: 63.4mm - 25W4D (EDD tahmini doğum falan mı karşısında 29/07/2010 yazıyor)
HC: 236 mm- 25w5d (EDD 28/07/2010)
AC: 194 mm -24w0d (09/08/2010)
FL: 45.7 mm -25w2d (31/07/2010)
Kilosu: 727 gr
Biraz kilo vermişim, 53.5'tan 52,2'ye düşmüşüm. Bebek 10 günde 630gr'dan 727'ye çıkmış, sanırım boya gitmiş biraz...
Masallah canımm ne guzel haftasıından once gıdıyosunuz:):) Allahım ıns doktora gıdınce benımde boyle buyudugunu gormek nasıp olur... cok merak edıyorum benım kızım nekadar oldu...
KIzlar benım kızım babasını sevmıyo galıba veya utanıyo.... normalde tekmlerı cok ve sıddetlı ama ne zman babaı gelse elını karnıma koysa o anda tık kesıyo tekmelemeyı.. hayret edıyorum yaaa. acaba eşimin elinin sıcaklıgını hıssedıyoda ondan mı kesyokı o anda...
selam canlar nasılsınız
ben deli gibi yoğunum
Selam kızlarrrrr, nasılsınız ? Geçmişi okuyamadım. Ben de dün doktora gittim , annemler bendeyken bi bebişi göstereyim dedim. Kızımız 491 gram olmuş. Esneyip duruyodu , doktor gece uyutmadın mı bu kızı dedi. Ağzını bi açtı ki, kocaman. kaydirigubbakcemile3 Sonra bi de çişi gelmiş dedi. :roflol: hihoyyyt hihoyyyt
İnşallah kuşum... Ben eminim seninki de benim oğlan gibi kocaman olmuştur. Bizim babamız boylu epeyce, belki ondandır benimkinin bu kadar önden gitmesinin sebebi... Benim kafama takılan ben niye kilo veriyorum, sinir oluyorum kendime alsanaalsanasmile
Dünkü sonuçları yazayım:
BPD: 63.4mm - 25W4D (EDD tahmini doğum falan mı karşısında 29/07/2010 yazıyor)
HC: 236 mm- 25w5d (EDD 28/07/2010)
AC: 194 mm -24w0d (09/08/2010)
FL: 45.7 mm -25w2d (31/07/2010)
Kilosu: 727 gr
Biraz kilo vermişim, 53.5'tan 52,2'ye düşmüşüm. Bebek 10 günde 630gr'dan 727'ye çıkmış, sanırım boya gitmiş biraz...
ne guzel bebgının gelısımı yerınde senınkı galıba doymayıp senıde somuruyo:):):) ondan kılo alamıyosun herhalll:):):)
selam canlar nasılsınız
ben deli gibi yoğunum
Hiç böyle düşünmemiştim. Yememde bir sorun yok. Her acıktığımda tıkınıyorum. Belki de bünyem "ahanda bu her acıktığında yiyor, hamilelikten sonrası için biriktirmeme gerek yok, hepsini bebeğe vereyim bari" diyor kaydirigubbakcemile3 (konuşan bünyem var). Bilemiyorum ama senin dediğin kulağa çok mantıklı geliyor.
kıssss nirlerdesin sennn:):) ıyı olmus ne guzel gorsunller alıssınlar toruna... naptın gıttınmı emınonune canımmm
selam canlar nasılsınız
ben deli gibi yoğunum
Kimin kim olduğunu anlıyormuş sanırım. Öyle duymuştum hamile bir akrabamdan. Baba severken sen konuş, bir süre sonra tepki alırsın sanıyorum. Ben denedim, şimdi vuruyor.
Canım bence çok iyi bebeğin benimki gibi bir hafta da önden gidiyor...
Benim anlamadığım bişey var kızlar bebeğin gramı olması gerekenden yüksekse otomatik olarak doğum tarihi de erken mi gözüküyor anlayamıyorum bir türlü...
Şimdi bizim tah.doğ.tarihimiz 13 ağustos dr.bir hafta önden gidiyor dedi yani usg de tah.doğ.tarihi 13 ağustos değil de 6-7 ağustos falan mı görünüyor kafam karışıyor benim....
hımmm dur bı denıyelımmm:) sagol sekerım
Şeymanın dediği şey benim bünyem içinde geçerli sanırım ben de alamıyorum hiç ama maşallah bebeğim yiyo beni 1 hafta da önde bu yüzden:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?