canım sanırım sımdı oldu resmı yukledım bbebegım daha yakısıklıydı ultrasonu ızlerken tam doktor resmını cekecekken sıpa dudaklarını oynattı garıp cıkmıs o yuzden :)
dudakları babaya cenesınde gamze var o bana elmacık kemıklerı belırgın oda bana :):):) ama ben esıme benzettım ultrasonda gorunce koca yanaklıydı resımde cok gorunmuyor elını bı emısı var sıpanın oda babası bogazına duskun olcak heralde muhahaha:dance:
maşallah bebeğine tam erkek :) bizim kız poz vermedi dr dedi zaten bu sefer poz vermiyicek diye cidden habire baş parmağını ağzına götürmeye çalışıyordu
dudakları babaya cenesınde gamze var o bana elmacık kemıklerı belırgın oda bana :):):) ama ben esıme benzettım ultrasonda gorunce koca yanaklıydı resımde cok gorunmuyor elını bı emısı var sıpanın oda babası bogazına duskun olcak heralde muhahaha:dance:
maşallah bebeğine tam erkek :) bizim kız poz vermedi dr dedi zaten bu sefer poz vermiyicek diye cidden habire baş parmağını ağzına götürmeye çalışıyordu
benim eşimde şimdi kepçe değil yani kilo alınca kayboluyor kepçeleri zayıflayınca çıkıyor ortaya:) evet hava kötü gerçekten sabah eşimde yoktu yağmura yakalanmadan geldim allahtan bide asit yağmuru bilmem ne diye sabah sabah içimi kararttı haberler
Burada da hava nane molla. Sabaha karşı bir fırtına çıktı, arka arkaya şimşekler, gökgürültüleri... Bir de pikeyle yatıyoruz; donmuşum, kocama dedim "çok üşüyorum" diye, adam kaç gecedir uykudan kalkıp üstümü örtüyor, sevdim bu hamileliği; doğurmasam mı acaba sempatiksalakcinni . O yağmurda bir de kabus gördüm... Bir odadayım, yanımda arkadaşım var, oda kapkaranlık, aynı gerçekteki gibi yağmur, şimşek herşey var. Odanın kapısı çalınıyor, kendi kendine açılıyor kapı, ama kimse yok. Sonra içeri bir kadın girmiş, kendisi yıllar önce öldürülmüş genç bir kadın. Kovuyorum gitmiyor, sanki büyü yapıyormuş gibi yalnızca yüzüme üflüyor, soluğunu hissediyorum. Felak suresini okurken yarısında uyandım. Çok uğrarlar bana, o yüzden refleks gibi olmuş, rüyada Felak Nas okumak bana.