2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoş evinizemi alıcaksın? ama misafir için düşünüyorsan açıldığı zaman ki büyüklüğü ve rahatlığıda çok önemli. biz almıştık şimdi üzerine bi şey sermeden kimseyi yatıramıyorum çok rahatsız

guzelmiş,ne yapacaksın?

tatlım eve alcam mobılyada bakınıyorum oyle...

Allahım hayra karsı getırsın... ne guzel aklına gelmıs felak nas okumak:):):) bende ruyamda kurbaga gordum 3 tane nası korkarım bıde ruyamda nası korkuyodum:):)

bende kabus gördüm bütün gece hatta bi sürü süre okuyordum sonra rüyada kendime şaşırdım ben ne zaman ezberlemişim bu kadar süreyi diye :1shok:

Çok güzelmiş, oturma odası için mi?? Eşim de geçen ay Dynamic Kanepe modelini almıştı İstikbal'den.

evet tatlım... baya hosuma gıttı 2 kanepe 2 tanede teklısı var... bende cok begenmıstım istıkbalın dynamic kanepesı hatta o pembe gıbı olanını...

Allahım hayra karsı getırsın... ne guzel aklına gelmıs felak nas okumak:):):) bende ruyamda kurbaga gordum 3 tane nası korkarım bıde ruyamda nası korkuyodum:):)

Eğer bir kurbağa gördüyseniz, çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır.

Geveze dost, arkadaştır. Kurbağa sesi de dosttan gelecek haberdir.

Çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

Çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

kaydirigubbakcemile3 Ben hiç korkmam kurbişten. Hatta biz küçükken susam sokağında "kermit" vardı ya, kermit yakalamak için az uğraşmadım Yalova'da kaydirigubbakcemile3 . Yakalayamadım ama dirayetliyim, bir gün elime geçecek kurbağa.

bende kabus gördüm bütün gece hatta bi sürü süre okuyordum sonra rüyada kendime şaşırdım ben ne zaman ezberlemişim bu kadar süreyi diye :1shok:

Normalde hiç korkmam, çok sık gelirler öyle bana. Hem de küçüklükten beri. Ayrıca bir kaç tanesi gelir. Bu seferkinden biraz korktum nedense, tek geldi; hem de kadın. Belki de şü efsanevi Lillth uğradı bana. Efsaneye göre, hamilelere ve loğusalara; onların bebeklerine musallat olurmuş...

kızlar tesadüfmüdür bilmiyorum ama bende kötü kötü rüyalar gördüm dün gece, hayırlara vesile olsun

evet tatlım... baya hosuma gıttı 2 kanepe 2 tanede teklısı var... bende cok begenmıstım istıkbalın dynamic kanepesı hatta o pembe gıbı olanını...

İnternetten o pembe-kremine baktık; oraya gittiğimizde satıcı "pembe-krem dayanmaz, kirlenir" dedi. Biz de pembe-kahve aldık. Çok tatlı rengi. Oturma odasına zor sığdı, kocaman 2 kanepe. Bir de orada küçük görünüyordu sengözlerimebaksanab

kızlar ben cıkıyorum basım felaket agrıyo bıde mıde bulanttısı basladı tam oldu hepınızı kocamna opuyorum.... ogleden sonra gelırım ıns

Kızlar tünaydın,

Ancak uğrayabildim valla çok yoğunum eee biz iyiyiz Allah' şükür kızıma sizler nasılsınız?Şeymacım geçmiş olsun

Kızlar tünaydın,

Ancak uğrayabildim valla çok yoğunum eee biz iyiyiz Allah' şükür kızıma sizler nasılsınız?Şeymacım geçmiş olsun

Tünaydın canımcım, hoşgeldin, sefalar getirdin. Kendi adıma iyi sayılırım şükür. Senin de iyi olmana çok sevindim...

tedirgin oldum ne yalan söyliyim eyvahedigeldismile

Tedirgin olacak birşey yok, sadece efsane... Abdestli yatıp, dua ederek uyursak bir şey olmaz Allah'ın izniyle...
Aklıma gelmişken "Bu sebeple günümüzde bazı Museviler arasında bir adet olarak, Lohusa kadın akşamları evde yalnız bırakılmaz, ve akşamları çamaşır ipinde çocuk bezi bırakılmaz, çünkü bunları gören Lilith'in o evde çocuk olduğunu anlamasından endişe edilir." Bizde de aynısı geçerlidir. Hava kararmadan bebek çamaşırları ipten alınır. İsmine Lilith denmese de, nedeni aynı sebebe dayanır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…