guzelmiş,ne yapacaksın?
Burada da hava nane molla. Sabaha karşı bir fırtına çıktı, arka arkaya şimşekler, gökgürültüleri... Bir de pikeyle yatıyoruz; donmuşum, kocama dedim "çok üşüyorum" diye, adam kaç gecedir uykudan kalkıp üstümü örtüyor, sevdim bu hamileliği; doğurmasam mı acaba sempatiksalakcinni . O yağmurda bir de kabus gördüm... Bir odadayım, yanımda arkadaşım var, oda kapkaranlık, aynı gerçekteki gibi yağmur, şimşek herşey var. Odanın kapısı çalınıyor, kendi kendine açılıyor kapı, ama kimse yok. Sonra içeri bir kadın girmiş, kendisi yıllar önce öldürülmüş genç bir kadın. Kovuyorum gitmiyor, sanki büyü yapıyormuş gibi yalnızca yüzüme üflüyor, soluğunu hissediyorum. Felak suresini okurken yarısında uyandım. Çok uğrarlar bana, o yüzden refleks gibi olmuş, rüyada Felak Nas okumak bana.
Burada da hava nane molla. Sabaha karşı bir fırtına çıktı, arka arkaya şimşekler, gökgürültüleri... Bir de pikeyle yatıyoruz; donmuşum, kocama dedim "çok üşüyorum" diye, adam kaç gecedir uykudan kalkıp üstümü örtüyor, sevdim bu hamileliği; doğurmasam mı acaba sempatiksalakcinni . O yağmurda bir de kabus gördüm... Bir odadayım, yanımda arkadaşım var, oda kapkaranlık, aynı gerçekteki gibi yağmur, şimşek herşey var. Odanın kapısı çalınıyor, kendi kendine açılıyor kapı, ama kimse yok. Sonra içeri bir kadın girmiş, kendisi yıllar önce öldürülmüş genç bir kadın. Kovuyorum gitmiyor, sanki büyü yapıyormuş gibi yalnızca yüzüme üflüyor, soluğunu hissediyorum. Felak suresini okurken yarısında uyandım. Çok uğrarlar bana, o yüzden refleks gibi olmuş, rüyada Felak Nas okumak bana.
Çok güzelmiş, oturma odası için mi?? Eşim de geçen ay Dynamic Kanepe modelini almıştı İstikbal'den.
Allahım hayra karsı getırsın... ne guzel aklına gelmıs felak nas okumak:):):) bende ruyamda kurbaga gordum 3 tane nası korkarım bıde ruyamda nası korkuyodum:):)
bende kabus gördüm bütün gece hatta bi sürü süre okuyordum sonra rüyada kendime şaşırdım ben ne zaman ezberlemişim bu kadar süreyi diye :1shok:
evet tatlım... baya hosuma gıttı 2 kanepe 2 tanede teklısı var... bende cok begenmıstım istıkbalın dynamic kanepesı hatta o pembe gıbı olanını...
kızlar ben cıkıyorum basım felaket agrıyo bıde mıde bulanttısı basladı tam oldu hepınızı kocamna opuyorum.... ogleden sonra gelırım ıns
kızlar tesadüfmüdür bilmiyorum ama bende kötü kötü rüyalar gördüm dün gece, hayırlara vesile olsun
Kızlar tünaydın,
Ancak uğrayabildim valla çok yoğunum eee biz iyiyiz Allah' şükür kızıma sizler nasılsınız?Şeymacım geçmiş olsun
kızlar ben cıkıyorum basım felaket agrıyo bıde mıde bulanttısı basladı tam oldu hepınızı kocamna opuyorum.... ogleden sonra gelırım ıns
Kızlar tünaydın,
Ancak uğrayabildim valla çok yoğunum eee biz iyiyiz Allah' şükür kızıma sizler nasılsınız?Şeymacım geçmiş olsun
Amin...
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-...si-oldugu-dusunulen-kadin-quotlilithquot.html
İşte size Lilth efsanesi...
tedirgin oldum ne yalan söyliyim eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?