2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar nasıl okuyorsunuz öyle şeyler valla ben okumadım zaten acaip korkağım bide öyle efsane falan okusam gece acile kaldırırlar beni:)) şu kesin normalde de çok kabus görürdüm ama hamile kaldığımdan beri daha fazla görüyorum o yüzden yatağa mutlaka uykulu girmeye özen gösteriyorum çünkü uyumak için vakit harcarsam durum dahada kötü oluyor

evt doğru söylüyorsun, bizdede lohusa 40 gün yanlız bırakılmaz,

acayip tedirgin oldum bende.
çok etkilenirim zaten öle şelerden okumadım bile ama gözüm kayıypr.
düşünmeyelim böle şeleri bencelmaz:

günaydın kııızzlar bi geçmişe bakıp gelelim bakalım nelr kaynatmışsınız..
Yalnız ben çok kötüyüm o kadar yağ sürmeme ragmen sanki belimin yan tarafları küçük küçük beyaz olmaya balamış çatlakmı bana mı öyle gelyor anlamadım ve bacaklarım kıpkırmızı damar damar suratım hüpür hüpür :sinifsinif: offff

Tabi ki etkilenen kişi okumasın. Bana çocuk masalı gibi geliyor, küçüklükten beri rahat bırakmadılar beni, belki de ondan hiçbir şeyden etkilenmiyorum.

evt doğru söylüyorsun, bizdede lohusa 40 gün yanlız bırakılmaz,

Bana bir garip geliyor bu gelenek, ben musevi değilim ki, böyle inançlarım yok o yüzden. İşte büyüklerimiz inanıyor, o yüzden kırılmasınlar diye ses etmiyorum.

acayip tedirgin oldum bende.
çok etkilenirim zaten öle şelerden okumadım bile ama gözüm kayıypr.
düşünmeyelim böle şeleri bencelmaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıyamam canım benim..

herkese merhabalar...

Merhaba, hoşgeldin...

kızlarr cok kotuyum sabahtan berı hareket etmedı bebegım... yemedıgım cıkılata ttalı klmadı... ama hareket etmıyo...

kızlarr cok kotuyum sabahtan berı hareket etmedı bebegım... yemedıgım cıkılata ttalı klmadı... ama hareket etmıyo...

Cumartesi de benimki hareket etmemişti. Apar topar hastaneye götürüldüm. Sonuç: Herşey yolunda. Sabaha kadar bekle derim. İki kere aynı nedenle acile gittim, tecrübeliyim yani.

korkma canım benimkide dünden beri hareket etmedi bütün gece uyuyamadım doru düzgün ve sabah hep karnımı dürttüm hiç banamısın demedi 1 saat önce bi başladı vurmaya 10 dk hiç durmadı şimdi uyudu heralde

hala beklıyorum kızlar durun bırazcık daha yatayım... normalde panıklemem ama sabahtan berı hıc hareket etmedi... mıdem falanda bulanıyo krktum şimdi..

hala beklıyorum kızlar durun bırazcık daha yatayım... normalde panıklemem ama sabahtan berı hıc hareket etmedi... mıdem falanda bulanıyo krktum şimdi..

mide bulantın psikolojiktir kafana takıyosun ya... istersen sağlık ocağına git yada hastane yakınsa hastaneye git

Belki de hareket etti ama sen hissetmedin. Aynısı benim başıma da geldi ondan biliyorum. Mide bulantısı da reflüden ya da herhangi bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir.

canım korkma allahımın izniyle birşey yoktur.

ne güzel siz ama , ben hala hareketlerini algılayamıyorum net olarak

canım dün akşama kadar benim bebeğim de hareket etmedi akşam da yatağa yatınca coştu neredeyse. şöyle anlatayım günlerdir eşimde hissetmeye çalışıyordu ilk defa dün hissetti o derece yani ve bazı bebekler benimki mesela tatlıya tepki vermiyor sükünetini koru bence kesinlikle herşey yolunda

dısarda fırtına var kızlarrr cıkamıyorum dısarı... akşama kadar beklıyecem bakalım... ınsallah bısey yoktur...

evet benim ilk aylarda olmadığı kadar bulantım ve mide yanmam oluyor bu bir belirti olamaz sakin ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…