2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu resimdeki zaten 50-60 tl bişi yani bişi değil yoksa benim kide almas 2. ye o almassa ben alırım para biriktiririm oğlum için.Şimdi bebek telsizi konusunda kandırmaya çalışıoum bakalım kandırdııım gibi hemen aldırıcam ki vzgeçmesin aklinialirimsmile
günaydın kızlar...biz geldik dün renkli dopplerimiz vardı çok şükür herşey yolundaymış bebişimiz 430 gr olmuş...
Maşşallah canım...
Hehe o bakan tarafalrdan biri de benim :))
http://hizliresimyukle.com/showpic-3156/14042010052.jpg
sanırım sımdı oldu bıraz ozrluyumde ınternet konusunda :)
Oyyy maşşaalllah annesi ağzını da açıp uyurmuşşş :)

Aslında ilk kıpraştığında Bozayılar ve kurtlar diye bir belgesele bakıyordum. Bende bu talih varken artoya da benzeyebilir Allah muhafaza...
Ayy bende başlar da çok belgesel izledim national geographic'te ayy çağ öncesi yırtıcıları izliyordum kurt,kedigiller... bakalım ne olucak :))
ayyy kılzarrr hava kapalı olunca ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyo benım ya...
Aynen canım ben direkt depresyona griyorum yani
Allah hayırlara çevirsin
Tabi ki etkilenen kişi okumasın. Bana çocuk masalı gibi geliyor, küçüklükten beri rahat bırakmadılar beni, belki de ondan hiçbir şeyden etkilenmiyorum.
kaydirigubbakcemile3 canım sen profesyonel olmuşsun bi tanıdık bana anlatmıştı kaç sene önce albasma olmuş ona da hala aklıma ger hiç uyuyamam çook korkunçtu kafamçokkarıştı
kızlarr cok kotuyum sabahtan berı hareket etmedı bebegım... yemedıgım cıkılata ttalı klmadı... ama hareket etmıyo...
Bekle canım gelir benim sabah vardı şimdi tık yok ama sabah 5-6 gibi soltarafımdan çıkıcak gibiydi güldürdü beni oğlum yapmasana dedim hep ama şimdi göbeğim olmasa sanki haimle deilmişim gibi geliyor,şeker yüklemem olduu gün de bütün gün en fasal 1 kere hareket etti heralde aç bıraktık kızanı merak etme sen...

Son düzenleme:

Benim baba tarafında, 3 kuşak öncesine kadar Havas alimleri vardı. Her nesilde 1 atlar, bir rastlar. Büyük amcamda oldu (kendisi sadece Havas değil, imamdır ayrıca), sonra atladı babamları, bana geldi. 9 yaşından beri fıkıh, hadis, içtihat, dinler tarihi ve havas okuyorum (sağolsun amcamlar yapacaklarını yaptılar o konuda) olmaması garip olurdu. Ne rüyalar gördüm, anlatsam şaşar kalırsınız. Hatta psikiyatristlere götürdüler, hiçbir şey çıkmadı. Musallat oluyorlar işte. Sadece bir hoca demişti bana; "boş adama gelmezler bu kadar" diye. Alıştık artık, hatta o rüyalarda öyle bilinçli oluyorum ki, bir sürü geliyorlar "yine mi yaaa" diyorum, o kadar prof oldum kaydirigubbakcemile3

oyşş kaydirigubbakcemile3 heh ben boş adamım o zamn kaydirigubbakcemile3 aman benden uzak dursunlar.Normalde beki bi yere kadarda bebeğinle sınnanınca daha kötü olurr heralde bizim tanıdık azz daaa gidiomuş bebişin kılıına girmiş yaaa akannehir

Yaa kızlar buluşmaya gelicekler 12 kişimi yaa başka kimse gelimcek mi bakın ben taa lüleburgazdan gelicem

O anlamda değil, yanlış anlama sakın. Biraz karışık mevzular, anlatması çok meşakkatli, hem de kafalar karışsın istemem. Hani yılan deliği kurcalamak gibi. Sokulmak garantidir. Bu kadar söyleyeyim. Yalnızca öyle düşündüğün şeyler değil, fal büyü yada ona yakından uzaktan benzeyen herhangi bir şey değil. Tasavvuf ve onun derinleri. Okiş...??

yok canım espri yapıoum benim kocaya da el atsan o zaman yine depresyona girdi gerçi çıkmak üzere yine ugramalr geldi galiba kaydirigubbakcemile3 şaka yapıoum yanlış anlama biri okuyup üflese bi dua etse kovsa şu gelenleri bıktım valla her sene her sene

Fıkıh, konusu, helal, haram, mekruh ve vâcib olma yönünden insanların işlerine ait hükümler ve bunların dayandığı delilleri bilme.
İçtihat, din alimlerinin toplanarak dinin saklı meselelerine (Kur'anda değinilmemiş konulara) hep beraber karar vermesidir. Bildiğim kadarıyla 500 yıldır aynı içtihat kuralları kullanılıyor. Biz de onları öğrendik.
Neyse sen şakayı biraz abarttın sanıyorum. Kırılmamaya çalışıyorum ama insanın yıllarını verdiği bir şeyle dalga geçilmesi çok üzücü gerçekten. Ben sadece İslam'ı öğrendim, şaklabanlar da okuyup üflemeyi. Bundan sonra ben susayım, siz konuşun... Kendinize iyi bakın.

Yaa kızlar buluşmaya gelicekler 12 kişimi yaa başka kimse gelimcek mi bakın ben taa lüleburgazdan gelicem

keske bende gelebılseydım ama cok uzak 14 saat falan tokata benım yerımede gezersınız artık :) nasılsın canım benım bazen net gıdıp gelıyor cvp gec olursa kusura bakmayın

kızlarrr eşim 3 degelcek ozmana kadar hareket etmezse gıdeyım doktora demı???
eşimde telefonda 3 gun hareket etmezse oyle korkmak gerekıyomus dedı... tabı hamıle olan benım benım ne hıssettıgımı bılmıyo... bıde 3 gun demez mı 3 gun hareket etmezse kesın olmus olur zaten...

korkma canım hıc bıseyın yoktur bazen benım sıpada bayag hareket etmıyor ben aglıyorum bıseymı var dıye benım esım artık alıstı sallamıyor muzık acıyorum sesten bebekler etkılenıyor.bazen muzıge tepkı verıp dönüyor bazen yıne hıc hareket etmıyor korkma buyuduklerı ıcın cok fazla hareket etmelerını beklememek lazım hıc bısey yoktur.bıraz muzık acsana tepkı vercekmı?

şimdi nnnisini actım bıtanecık vurdu:):):):) ayyy ne guzel ıyı benı melek kızım... nası mutlu oldum:):)

İçini rahatlatacaksa git. Merakla beklemek daha kötü bir durum...

Neyse ben gidiyorum. Çok canım sıkıldı; sadece şunu demek istiyorum; Gazali, Erzurumlu İbrahim Hakkı, Aziz Mahmut Hüdayi, Mevlana okudum ben. Bu arkadaşımın "şaka" olarak tanımlayacağı hiçbir şeye bulaşmadım, böyle "şaka"ları da haketmedim. Çok da kırıldım, ama canı sağolsun. Birkaç zaman uğramayacağım foruma. En azından kırgınlığım geçsin. Siz de kendinize çok iyi bakın. Hepinizi çok özleyeceğim...
Hoşçakalın.

benim miniğimde sol tarafıma bi yaslandı dünden beri çıkıcak sanki ordan kızım git öte diyesim geliyor ama neyse o rahat ediyor demekki :))

benim miniğimde sol tarafıma bi yaslandı dünden beri çıkıcak sanki ordan kızım git öte diyesim geliyor ama neyse o rahat ediyor demekki :))

benım cucukte sagıma cok baskı yapıyor ve agrıtıyor orayı bazen hatta korkuyorum nıye agrıyorkı dıye doktor korkma bısey olmaz rahım buyuyor ondan belkı bagırsak hareketlerıdır falan dedı sendede agrı falan oluyormu?

dur ya nereye gidiyorsun e biz seni merak ederiz? arkadaşta yanlış anlamıştır bence özellikle yapacağını sanmıyorum mutlaka özür diler yanlış anlaşılma olduysa olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…