Canım bu resimdeki zaten 50-60 tl bişi yani bişi değil yoksa benim kide almas 2. ye o almassa ben alırım para biriktiririm oğlum için.Şimdi bebek telsizi konusunda kandırmaya çalışıoum bakalım kandırdııım gibi hemen aldırıcam ki vzgeçmesin aklinialirimsmiletoxicim kraftın arabası güzel aliminyum sanırım hafifmiş çünki 9 kg fiyatıda güzel bu yazlık arabada kullanışlı ama benim koca ikinci arabayı almaz biz aldık 370 milyona biraz pahalı diye başka almaz hem boş ver yer kaplar iyi aslındada bizim arabamızda 8 kg aslında o bile bana ağır geldi ama bundan hafiflride bastonlar oluyor
Maşşallah canım...günaydın kızlar...biz geldik dün renkli dopplerimiz vardı çok şükür herşey yolundaymış bebişimiz 430 gr olmuş...
Hehe o bakan tarafalrdan biri de benim :))
Belki vücudun su tutuyordur, hamilelikte olurmuş çünkü. Tuzu biraz azalt, bakalım fark var mı? Ben de vermişim; 53,5'tan 52,2'ye düşmüşüm :sinifsinif: . Bebek biraz almış 10 günde 100gr'a yakın. Boya gitmiş en çok. Utandım vallahi p.tesi günü hastanede. Hamileler önce kilo ve tansiyon ölçtürüyorlar, sonra muayeneye giriyorlar. Şimdi herkes çıkıyor tartıya; 70 gelen var, 80 gelen var, 96 geleni gördüm. Ben bir çıktım tartıya 52,2 geldi. Herkes bana bakıyor, ucubeymişim gibi :tomato: şaşırdım ne yapacağımı...
Yarın da 100gr şeker testim var, sabahın köründe gideceğiz, bakalım artık...
Oyyy maşşaalllah annesi ağzını da açıp uyurmuşşş :)http://hizliresimyukle.com/showpic-3156/14042010052.jpg
sanırım sımdı oldu bıraz ozrluyumde ınternet konusunda :)
Ayy bende başlar da çok belgesel izledim national geographic'te ayy çağ öncesi yırtıcıları izliyordum kurt,kedigiller... bakalım ne olucak :))
Aslında ilk kıpraştığında Bozayılar ve kurtlar diye bir belgesele bakıyordum. Bende bu talih varken artoya da benzeyebilir Allah muhafaza...
Aynen canım ben direkt depresyona griyorum yaniayyy kılzarrr hava kapalı olunca ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyo benım ya...
Allah hayırlara çevirsin
Burada da hava nane molla. Sabaha karşı bir fırtına çıktı, arka arkaya şimşekler, gökgürültüleri... Bir de pikeyle yatıyoruz; donmuşum, kocama dedim "çok üşüyorum" diye, adam kaç gecedir uykudan kalkıp üstümü örtüyor, sevdim bu hamileliği; doğurmasam mı acaba sempatiksalakcinni . O yağmurda bir de kabus gördüm... Bir odadayım, yanımda arkadaşım var, oda kapkaranlık, aynı gerçekteki gibi yağmur, şimşek herşey var. Odanın kapısı çalınıyor, kendi kendine açılıyor kapı, ama kimse yok. Sonra içeri bir kadın girmiş, kendisi yıllar önce öldürülmüş genç bir kadın. Kovuyorum gitmiyor, sanki büyü yapıyormuş gibi yalnızca yüzüme üflüyor, soluğunu hissediyorum. Felak suresini okurken yarısında uyandım. Çok uğrarlar bana, o yüzden refleks gibi olmuş, rüyada Felak Nas okumak bana.
kaydirigubbakcemile3 canım sen profesyonel olmuşsun bi tanıdık bana anlatmıştı kaç sene önce albasma olmuş ona da hala aklıma ger hiç uyuyamam çook korkunçtu kafamçokkarıştıTabi ki etkilenen kişi okumasın. Bana çocuk masalı gibi geliyor, küçüklükten beri rahat bırakmadılar beni, belki de ondan hiçbir şeyden etkilenmiyorum.
Bekle canım gelir benim sabah vardı şimdi tık yok ama sabah 5-6 gibi soltarafımdan çıkıcak gibiydi güldürdü beni oğlum yapmasana dedim hep ama şimdi göbeğim olmasa sanki haimle deilmişim gibi geliyor,şeker yüklemem olduu gün de bütün gün en fasal 1 kere hareket etti heralde aç bıraktık kızanı merak etme sen...kızlarr cok kotuyum sabahtan berı hareket etmedı bebegım... yemedıgım cıkılata ttalı klmadı... ama hareket etmıyo...
Son düzenleme: