2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağrı olmuyor yani çok hafif bir baskı ama o taraf sert ve karnım yamuk resmen şu anda kaydirigubbakcemile3
sağ tarafımda olduğunda anlıyorum çünkü kalçam çok ağrıyor sola geçtiğinde kalça ağrımda geçiyor çözdüm olayı

canım benım karısmak ıstemıyorum ama bosver emınım arkadas oyle demek ıstememstır... gel gıtme... senı cok ıyı anlıyorum ben tamam mı tatlım uzulme...bebişlerımızden konusalım....

şeyma gözün aydın sevindim :)

cok sagol canımmm... cadı bu zeynep kızım cadııı

cok sevındım cnm cunku bende oyle sarkı yada nınnı acınca tepkı verıyor :) :teytey:

sıpalara bak ya... nası korkuttu benı... bundan sonra bende hep bunu denıyecem canım:):) nası korktum ama

benim miniğimde sol tarafıma bi yaslandı dünden beri çıkıcak sanki ordan kızım git öte diyesim geliyor ama neyse o rahat ediyor demekki :))

ayyy cok acıyo benımde hep sagıma bazen bı bastırıyo canım nası acıyo:):) bıde kucuk hanımın sayesınde wcye zor yetısıyom

kızlarrrr hastane cantanıza kac pıjama koycaksınız... kac tane yeterlı olur sizce.???

Son düzenleme:
Canım kusura bakma anlatma uslubum biras tuhaf oldu okuyup üfleme derken falcılar anlamında değil ben de dersliyim ona bakarsan dergaha felan gidebldiğim kadar gitmeye çalışırım.dalga geçmek anlamında söylemedim gerçekten birinin okumasına felan çok ihtiyacım var gerçek anlamda böyle senin gibi bu şeyleri bilen insanalrla eşimi tanıştırıp konuşturmaya bakıyorum ki biraz ona da faydası olsun.uslubum konusunda özür dilerim.Benim eşim bulgaristan göçmeni aferdersin fatiha yı bile bilmez.Hatta geçen felak,nas,ayetel kürsi okudum suya dua ettim iyileşsin die (tabiki biryandan ilaç kullanıyor)
sanki biraz daha iyi gibi.Ahh keşke bi namaz kılıp böyle şeyleri öğrebilse çok isterim.Tekrar özür diliyorum...

kızlar bendede bu sabah kalktığımdan beri var ağrı , ya sağlı ya sollu , bebğimin bulunduğu yerlermi alakalı bu ağrı ozaman

Walla kırılcaın aklıma gelmedi demeseydim keşke hiç bişi biras odunum gaiba :kedi: hepimiz hamileyiz tabi konusurken daha dikkatli olmak gerek tekrar kusuruma bakma olur mu lütfen opuyorumnanaktan

Off canım yaaa nie gittin şimdi gününde kötü geçicek benim yüzümden caın sıkkın sıkkın :çok üzgünüm:

ben 2 tane koyayı düşünüyorum . max allahımın izniyle 1 gece kalarız hastanede normalde bir gece , prolem çıkmazsa tabiki

hımm ben gecen gun dogum hıkayelerını okuyodumnormla dogumda dusundugum ıcın genelde hep 2 gun kaldıklarını soyluyolar... mesela ılk gun gıdıyolarmıs rahmın acılmasını sancı falan beklıyolarmıs bu 14 saat falan suruyomus... buda bı gun eder... bebek dogduktan sonrada 1 gun daha kalmayı planlıyorum kı bende bebekte ıyıce toparlansın... o yuzden 2 pıjama takımı yeter herhalde...

Son düzenleme:
hastane çantasıyla ilgili hiç bi bilgim yok ama drun verdiği listeye göre bir tane yeter çünkü doğum öncesi önlüklü oluyorsundur herhalde sürekli muayene olduğu için belki doğum sonrası için bir tane yedek olabilir hani kanama falan olur ne olur ne olmaz diye

Ben 1 pijama takımı,gecelik ve sabhlık götürmeyi düşünüyorum yeter heralde ama özelde doum yapacaım Allah izin verirse oradan hastanenin kendi geceliini veriolar beki gerek bile kalmaz

bende ozelde dusunuyorum dogumu ama bakalım daha hstanem bellı degıl... her hastanede vermıyodur sonucta...

evet kanama olabılır 2 takım yeter herhalde...

bende ozelde dusunuyorum dogumu ama bakalım daha hstanem bellı degıl... her hastanede vermıyodur sonucta...

evet kanama olabılır 2 takım yeter herhalde...

Ben hasta bezi aldım kanama için olmadı rahar edemezsen keserim bel kısmını ped gibi kullanırım bakalım artık.Pişik kremi olarak nivea aldım aslında saf zeytin yaı pamua sür de diolar.Beyaz16 ark. anlattı gibi kayınvalidem bulgaristandan baykal die bi krem varmış ondan getircek inşallah yeter bunlar bize...

Arkadaşlar bepanten miydi öle demişlerdi (bebiş ihtiyaç listesi bölümünden.)
Gerçi komşuma hiç biri fayda etmemiş eczanede bize bi karışım yapmışlardı bu kremlerden mi ne öle demişti öle geçmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…