benım cucukte sagıma cok baskı yapıyor ve agrıtıyor orayı bazen hatta korkuyorum nıye agrıyorkı dıye doktor korkma bısey olmaz rahım buyuyor ondan belkı bagırsak hareketlerıdır falan dedı sendede agrı falan oluyormu?
İçini rahatlatacaksa git. Merakla beklemek daha kötü bir durum...
Neyse ben gidiyorum. Çok canım sıkıldı; sadece şunu demek istiyorum; Gazali, Erzurumlu İbrahim Hakkı, Aziz Mahmut Hüdayi, Mevlana okudum ben. Bu arkadaşımın "şaka" olarak tanımlayacağı hiçbir şeye bulaşmadım, böyle "şaka"ları da haketmedim. Çok da kırıldım, ama canı sağolsun. Birkaç zaman uğramayacağım foruma. En azından kırgınlığım geçsin. Siz de kendinize çok iyi bakın. Hepinizi çok özleyeceğim...
Hoşçakalın.
şeyma gözün aydın sevindim :)
cok sevındım cnm cunku bende oyle sarkı yada nınnı acınca tepkı verıyor :) :teytey:
benim miniğimde sol tarafıma bi yaslandı dünden beri çıkıcak sanki ordan kızım git öte diyesim geliyor ama neyse o rahat ediyor demekki :))
Canım kusura bakma anlatma uslubum biras tuhaf oldu okuyup üfleme derken falcılar anlamında değil ben de dersliyim ona bakarsan dergaha felan gidebldiğim kadar gitmeye çalışırım.dalga geçmek anlamında söylemedim gerçekten birinin okumasına felan çok ihtiyacım var gerçek anlamda böyle senin gibi bu şeyleri bilen insanalrla eşimi tanıştırıp konuşturmaya bakıyorum ki biraz ona da faydası olsun.uslubum konusunda özür dilerim.Benim eşim bulgaristan göçmeni aferdersin fatiha yı bile bilmez.Hatta geçen felak,nas,ayetel kürsi okudum suya dua ettim iyileşsin die (tabiki biryandan ilaç kullanıyor)Fıkıh, konusu, helal, haram, mekruh ve vâcib olma yönünden insanların işlerine ait hükümler ve bunların dayandığı delilleri bilme.
ıçtihat, din alimlerinin toplanarak dinin saklı meselelerine (Kur'anda değinilmemiş konulara) hep beraber karar vermesidir. Bildiğim kadarıyla 500 yıldır aynı içtihat kuralları kullanılıyor. Biz de onları öğrendik.
Neyse sen şakayı biraz abarttın sanıyorum. Kırılmamaya çalışıyorum ama insanın yıllarını verdiği bir şeyle dalga geçilmesi çok üzücü gerçekten. Ben sadece ıslam'ı öğrendim, şaklabanlar da okuyup üflemeyi. Bundan sonra ben susayım, siz konuşun... Kendinize iyi bakın.
kızlarrrr hastane cantanıza kac pıjama koycaksınız... kac tane yeterlı olur sizce.???
İçini rahatlatacaksa git. Merakla beklemek daha kötü bir durum...
Neyse ben gidiyorum. Çok canım sıkıldı; sadece şunu demek istiyorum; Gazali, Erzurumlu İbrahim Hakkı, Aziz Mahmut Hüdayi, Mevlana okudum ben. Bu arkadaşımın "şaka" olarak tanımlayacağı hiçbir şeye bulaşmadım, böyle "şaka"ları da haketmedim. Çok da kırıldım, ama canı sağolsun. Birkaç zaman uğramayacağım foruma. En azından kırgınlığım geçsin. Siz de kendinize çok iyi bakın. Hepinizi çok özleyeceğim...
Hoşçakalın.
ben 2 tane koyayı düşünüyorum . max allahımın izniyle 1 gece kalarız hastanede normalde bir gece , prolem çıkmazsa tabiki
bende ozelde dusunuyorum dogumu ama bakalım daha hstanem bellı degıl... her hastanede vermıyodur sonucta...
evet kanama olabılır 2 takım yeter herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?