cok tesekkurler ttalım izledım... ama bebegım hıc bukadr hareketsız kalmamıstı... o yuzden korkuyorum
kızlar pişik kremi, bez, ıslak mendil tüm bunlara en başından karar verip marka değiştirmemek gerekiyormuş kardeşime doktoru öyle tavsiye etmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorum
pişik kremine gelince ben chico`nun çantalı setini almıştım içinde krem, şampuan, duş jeli, ıslak mendil filan var ıslka mendili ordan başlamam ama onu da kardeşime sorar ona göre alırım diye düşünüyorum
kızlar pişik kremi, bez, ıslak mendil tüm bunlara en başından karar verip marka değiştirmemek gerekiyormuş kardeşime doktoru öyle tavsiye etmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorum
pişik kremine gelince ben chico`nun çantalı setini almıştım içinde krem, şampuan, duş jeli, ıslak mendil filan var ıslka mendili ordan başlamam ama onu da kardeşime sorar ona göre alırım diye düşünüyorum
bi sorum var:) hareketleri en çok ne zaman hissediyorsunuz?
Ben unibaby ıslak PAMUK mendil aldım ilk zamanlar için pamuk ılık su olayı için üşendim :kedi: ne bliim poposuna pamuk kaçar felan die 3 paket aldım ama daha fasla almam gerekicek galiba..kızlar pişik kremi, bez, ıslak mendil tüm bunlara en başından karar verip marka değiştirmemek gerekiyormuş kardeşime doktoru öyle tavsiye etmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Tek tek daha pahalı oluyor yine de sen bilirsin canım...hımm ben set almayı dusunmuyorum hangı markanın hangı urunu ıyıyse onu kullanmayı duusnuyorum... o yuzden baya arastırmaya bsladım...
canım aynen bugün benimkide daha hiççç hareket etmedi bende çok korkuyorum ama biraz tutarsız olmasıda normal gibi geliyor akşam eşim gelinceye kadar tık olmazsa doktora gidicem yaramazlar nasıl merak ettiriyorlar en güzeli el dopplerinden almak kalp atımını dinlemek
Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır sohbete katılamıyordum. işler yoğun baya. ama takipe ettim hep.
ınsan olupolup dırılıyo ınan... cok yaramaz bu sıpacıklar cokkk
hosgeldın canım...
çinkolu olması ıyı dıyosun chıccodan baska hangısını onerırsın tatlım???
Ben unibaby ıslak PAMUK mendil aldım ilk zamanlar için pamuk ılık su olayı için üşendim :kedi: ne bliim poposuna pamuk kaçar felan die 3 paket aldım ama daha fasla almam gerekicek galiba..
Tek tek daha pahalı oluyor yine de sen bilirsin canım...
Ben unibaby ıslak PAMUK mendil aldım ilk zamanlar için pamuk ılık su olayı için üşendim :kedi: ne bliim poposuna pamuk kaçar felan die 3 paket aldım ama daha fasla almam gerekicek galiba..
evet canım tek tek pahalıya geliyor ben önce çanta bakmıştım tek çantası zaten 70-80 lira istiyorlar chiconun tek şampuanını hatırlıyorum 18 lira çanta çok çok kullanışlı değil gibi yani ben bir sürü bölümü olsun isterdim ama yine de uygun geldi bana
100 kilo olucam galiba sürekli tıkınıyorum:)
Aynı çantadan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Hardal rengi gibi olan mı? Oysa çoook kullanışlı. hiç sıkıntın olmasın. biz 2 senedi.r onu kullanıyouzç taş gibi hiçbirşey olması. o küçük gözüken çanta dev gibi merak etme sen. :)
bende bendeee cokacimcoook
yok kardeşimde hardal rengi gibi almıştı onu biliyorum bu onlardan değil şu anki kampanyada sadece kırmızı mavi var ben de kırmızı aldım gerçi kullanamzsam yenisini alırım napayım herşeyi kafaya takamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?