2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pişik kremi, bez, ıslak mendil tüm bunlara en başından karar verip marka değiştirmemek gerekiyormuş kardeşime doktoru öyle tavsiye etmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorum
pişik kremine gelince ben chico`nun çantalı setini almıştım içinde krem, şampuan, duş jeli, ıslak mendil filan var ıslka mendili ordan başlamam ama onu da kardeşime sorar ona göre alırım diye düşünüyorum

cok tesekkurler ttalım izledım... ama bebegım hıc bukadr hareketsız kalmamıstı... o yuzden korkuyorum

canım aynen bugün benimkide daha hiççç hareket etmedi bende çok korkuyorum ama biraz tutarsız olmasıda normal gibi geliyor akşam eşim gelinceye kadar tık olmazsa doktora gidicem yaramazlar nasıl merak ettiriyorlar en güzeli el dopplerinden almak kalp atımını dinlemek

O set çok faydalı. en iyi kozmetik chicconun zaten. bi de pişik kreminde en önemli olan içinde çinko olması. chicconun kinde var. biz en çok ondan fayda gördük.

hımm ben set almayı dusunmuyorum hangı markanın hangı urunu ıyıyse onu kullanmayı duusnuyorum... o yuzden baya arastırmaya bsladım...

bi sorum var:) hareketleri en çok ne zaman hissediyorsunuz?

canım bn herzamn cok hıssedıyorum... ama ozlelıkle sabah kalktıgımda ozlelıkle sırt ustu yattıgımda acayıp hıssedıyorum:)

Ben unibaby ıslak PAMUK mendil aldım ilk zamanlar için pamuk ılık su olayı için üşendim :kedi: ne bliim poposuna pamuk kaçar felan die 3 paket aldım ama daha fasla almam gerekicek galiba..
hımm ben set almayı dusunmuyorum hangı markanın hangı urunu ıyıyse onu kullanmayı duusnuyorum... o yuzden baya arastırmaya bsladım...
Tek tek daha pahalı oluyor yine de sen bilirsin canım...

ınsan olupolup dırılıyo ınan... cok yaramaz bu sıpacıklar cokkk

Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır sohbete katılamıyordum. işler yoğun baya. ama takipe ettim hep.

hosgeldın canım...
çinkolu olması ıyı dıyosun chıccodan baska hangısını onerırsın tatlım???

ben sabahları çok hissetmiyorum gerçi sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlayıp işe koşturuyorum belki ondan vaktim olmuyor ama bu saatler daha çok gibi

ınsan olupolup dırılıyo ınan... cok yaramaz bu sıpacıklar cokkk

hosgeldın canım...
çinkolu olması ıyı dıyosun chıccodan baska hangısını onerırsın tatlım???

Canım niveada ve chiccoda var çinko. ama chicconun oranı daha fazla. Ege alerjen bi bebek. yediği en ufak farklı bir gıda hemen totosuna kızarıklık olarak döner. Chiccodan yararlı bir pişik söndrürücü çıkmadı karşımıza. bephanten, hameten hiçbiri fayda etmedi.

evet canım tek tek pahalıya geliyor ben önce çanta bakmıştım tek çantası zaten 70-80 lira istiyorlar chiconun tek şampuanını hatırlıyorum 18 lira çanta çok çok kullanışlı değil gibi yani ben bir sürü bölümü olsun isterdim ama yine de uygun geldi bana

bebek telsizleri baya pahalı ama benim ihtiyacım var yani kesin almam lazım çok uyduruk bi şey alma diyor tecrübeliler frekanslar karışabiliyormuş

Ben unibaby ıslak PAMUK mendil aldım ilk zamanlar için pamuk ılık su olayı için üşendim :kedi: ne bliim poposuna pamuk kaçar felan die 3 paket aldım ama daha fasla almam gerekicek galiba..

üç paket size 1 hafta yetmez :) günde en az 7- 8 kere değiştireceksin altını belki daha fazla. her seferinde en az 2 yaprak kullansan çıkacak maliyet tablosu hiç iç açıcı değil. canım bence pamuk olayına alıştır kendini. çok zor değil gerçekten.

Aynı çantadan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Hardal rengi gibi olan mı? Oysa çoook kullanışlı. hiç sıkıntın olmasın. biz 2 senedi.r onu kullanıyouzç taş gibi hiçbirşey olması. o küçük gözüken çanta dev gibi merak etme sen. :)

yok kardeşimde hardal rengi gibi almıştı onu biliyorum bu onlardan değil şu anki kampanyada sadece kırmızı mavi var ben de kırmızı aldım gerçi kullanamzsam yenisini alırım napayım herşeyi kafaya takamam

anladım canım. onu geçen gün gördüm bebek mağazasında ama içine bakmadım. eşime kıza da bunu alalım dedim hatta. beğenmezsen de canını sıkma. bi süre sonra ihtiyacın bile kalmayacak. el çantana bi bez bi body. oldu bitti oluyor :)

ben 76 ile başladım 82 yim :))) maşallah dimi bana hayatımda ilk defa 76 kilo oldum onda da bebeğim geldi kondu göbüşüme napalım kısmet:) eşim dalga geçiyor doğumdan sonra eski haline yani ilk tanıştığımız ana dönmen için 1 senen var diyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…