2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru galiba ben yinede eve bol bol pamuk alayım...
bebek telsizleri baya pahalı ama benim ihtiyacım var yani kesin almam lazım çok uyduruk bi şey alma diyor tecrübeliler frekanslar karışabiliyormuş

Ben bunu beendim akşam babamıza sordum ne kadar verirsin en fazla ona göre bakalım 150 den fazla veremem ksr bkm dedi ben 50 felan dicek sanıodum öle diince hemen bunu gösterdim burda bi topikte biri çok memnundu...sizce nası
Benim aldıım setin çantası sırt çantası ben heryerde kullanamam ama görümcem çook kullandı gelirken eşyalarını koyuodu içine şimdide sırtına takıo çantalı bizim bızdırık kendi taşıo çok şeker ben zaten şu portbebe 5 li set alıcam güzel olanlardan onun çantasını kullanırım die düşünüoum açıkçası ne kadar doğru ama

pamuk meselesine gelince annemin ankaradaki komşularından biri çocuk doktoruydu oğlu olduğunda o penye bezler diktirtmişti kaynattırıp ütülettirip öyle kullandırtmıştı bakıcısına gerçi o kendi yapmıyordu ben hatırlıyorum o çocuğu hiç pişik filan olmamıştı şimdi ben de yapabilir miyim diye düşünüyorum en azından deneyebilirim diyorum

evet arzumun sanırım güzelmiş telsiz ama ben biraz hesaplı bulabilirsem kameralı istiyorum yoksa zırt pırt yukarı çıkarım bakmaya biraz pinpirikliyim ben

Biz de bi dönem mermerşahi bezlerle yaptık onu. sonra başedemedik. tek seferde bazen 3-4 bez kirleniyodu. kaynat ütüle falan zor oldu. yine pamuğa döndük. 6 aydan sonra direk çeşmede yıkadım. bu pişik olayı biraz bünyesel. oğlum alerjik bi çocuk. babası da öyle. ikisi de sarışın ve renkli gözlü. bu tarz bünyeli insanlar zaten alerjik olurmuş. biz ıslak mendil kullanmıyoruz. dışarda kullancağım zaman bile mendili yıkıyorum o kadar yani. ama bezi biraz fazla dursun üstünde ya da özellikle domates/portakal yesin pofur pofur kabarıyo altı

bencede en iyisi yıkamak bezle silinceye kadar hem bebektede o tarz bi alışkanlık gelişmiş hemde daha sağlıklı

evet çok zor ben de öyle düşünüyorum yıkamak da zor bunların 6. ayları kışa gelecek mecburen pamuk gibi görünüyor en iyisi

evet arzumun sanırım güzelmiş telsiz ama ben biraz hesaplı bulabilirsem kameralı istiyorum yoksa zırt pırt yukarı çıkarım bakmaya biraz pinpirikliyim ben
Bakalım ben kullanabilecek miyim ama kameralı daha pahalıdır sanırım.
Ben 3-4 aylıkken bebişi ayırmayı düşünüoum gece ağlarsa duyayım die ve bahçemiz var,alt katta kayınvalidem var bişi olursa inerim aşaı talsiz cebimde olur.Gereksiz mi bilmioum ama bana gerekli gelio açıkcası...

kıslar ben alt komsuma gıdıyorum hepınızı kocmana optum yarın gorusuruz

evet çok zor ben de öyle düşünüyorum yıkamak da zor bunların 6. ayları kışa gelecek mecburen pamuk gibi görünüyor en iyisi

dediğim gibi biraz bünyesel. ya da rahat olmak lazım belki. kuzenim bebeğinin altını hani 1 milyoncularda ıslak mendiller satılıyo ya yuvarlak kutulu içinde rulo şeklinde sarılı mendil olan. onlarla temzliyo. ne pişik ne bişey.

bizimki de 26 aylık hala totosu yıkanıyor. sabunu kremi herşeyi ayrı. ama en ufak bir ihmalde kıpkırmızı.

Kızlar okusanıza ne güsel gözlerim doldu valla :ecrin_bebek:

benim telsiz almam şart çünkü ev dubleks sürekli yanımda yatıramam duymam falan odasıda uzak olucak

benimde evim dublex ve şart telsiz hatta kamera falan da düşünüyorum ben, yardımcıda alıcam yatılı öfff onuda kontrol amaçlı

annen yada kayınvaliden yakında değil mi onlar bakamaz mı? inşallah iyi birini bulursun yani ben arkadaşlardan duyuyorum evlerinin işinide yaptırıyorlar yemeklerini ütülerini vs.

benimde evim dublex ve şart telsiz hatta kamera falan da düşünüyorum ben, yardımcıda alıcam yatılı öfff onuda kontrol amaçlı

merhaba kızlar,

yoğunum yazdıklarınızı okuyorum am katılamıyorum yine aranıza..
sersuma sen yatılı bakıcı diyince işi gücü bıraktım arkadaşım:)bende yatılı bakıcı alıcam,ama nasıl olcak bilmiyorum.sen araştırdın mı yada buldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…