Doğru galiba ben yinede eve bol bol pamuk alayım...üç paket size 1 hafta yetmez :) günde en az 7- 8 kere değiştireceksin altını belki daha fazla. her seferinde en az 2 yaprak kullansan çıkacak maliyet tablosu hiç iç açıcı değil. canım bence pamuk olayına alıştır kendini. çok zor değil gerçekten.
bebek telsizleri baya pahalı ama benim ihtiyacım var yani kesin almam lazım çok uyduruk bi şey alma diyor tecrübeliler frekanslar karışabiliyormuş
Benim aldıım setin çantası sırt çantası ben heryerde kullanamam ama görümcem çook kullandı gelirken eşyalarını koyuodu içine şimdide sırtına takıo çantalı bizim bızdırık kendi taşıo çok şeker ben zaten şu portbebe 5 li set alıcam güzel olanlardan onun çantasını kullanırım die düşünüoum açıkçası ne kadar doğru amaevet canım tek tek pahalıya geliyor ben önce çanta bakmıştım tek çantası zaten 70-80 lira istiyorlar chiconun tek şampuanını hatırlıyorum 18 lira çanta çok çok kullanışlı değil gibi yani ben bir sürü bölümü olsun isterdim ama yine de uygun geldi bana
anladım canım. onu geçen gün gördüm bebek mağazasında ama içine bakmadım. eşime kıza da bunu alalım dedim hatta. beğenmezsen de canını sıkma. bi süre sonra ihtiyacın bile kalmayacak. el çantana bi bez bi body. oldu bitti oluyor :)
kaç kilo aldın peki hayatım şu ana kadar
cnm ben 6 kilo aldım , hiçte az değil ki şu zamandan sonra bence daha çok alırım çünki gerçekten ağzım durmuyo benim, :icecream:
pamuk meselesine gelince annemin ankaradaki komşularından biri çocuk doktoruydu oğlu olduğunda o penye bezler diktirtmişti kaynattırıp ütülettirip öyle kullandırtmıştı bakıcısına gerçi o kendi yapmıyordu ben hatırlıyorum o çocuğu hiç pişik filan olmamıştı şimdi ben de yapabilir miyim diye düşünüyorum en azından deneyebilirim diyorum
Biz de bi dönem mermerşahi bezlerle yaptık onu. sonra başedemedik. tek seferde bazen 3-4 bez kirleniyodu. kaynat ütüle falan zor oldu. yine pamuğa döndük. 6 aydan sonra direk çeşmede yıkadım. bu pişik olayı biraz bünyesel. oğlum alerjik bi çocuk. babası da öyle. ikisi de sarışın ve renkli gözlü. bu tarz bünyeli insanlar zaten alerjik olurmuş. biz ıslak mendil kullanmıyoruz. dışarda kullancağım zaman bile mendili yıkıyorum o kadar yani. ama bezi biraz fazla dursun üstünde ya da özellikle domates/portakal yesin pofur pofur kabarıyo altı
Bakalım ben kullanabilecek miyim ama kameralı daha pahalıdır sanırım.evet arzumun sanırım güzelmiş telsiz ama ben biraz hesaplı bulabilirsem kameralı istiyorum yoksa zırt pırt yukarı çıkarım bakmaya biraz pinpirikliyim ben
evet çok zor ben de öyle düşünüyorum yıkamak da zor bunların 6. ayları kışa gelecek mecburen pamuk gibi görünüyor en iyisi
Ben anne olmasaydım eğer...
>
> Topuksuz ayakkabılarla da
> şık olunabileceğini bilmeyecektim.
> Hamileliğim esnasında 80'li
> kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa
> bir alanda
> rekorumu kıramayacaktım.
> O küçücük
> ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının
> bu
> kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
> Kan
> yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına
> da
> uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi
> yaratıcılığın sınırlarını
> zorlayan tarifler keşfedemeyecektim
> hiç.
> Su almak için elimde kumanda ile
> buzdolabını açtığımda kumandayı
> buzdolabına koyacak kadar ya
> da evden çıkarken telsiz telefonu çantama
> atacak kadar
> kendimden geçmeyecektim.
> Birinin canı yandığında
> ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz
> kardeşlerde
> olduğunu sanacaktım.
> Sabahın köründe gözü
> kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü
> kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktı m.
> Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak
> için insanüstü bir uğraşa asla
> girmeyecektim.
> Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu
> edemeyecekti.
> Büyüdüğünde arkadaşlarınla
> birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi
> hayal
> edemeyecektim.
> Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin
> evlat denilen başka bir
> boyutuna giremeyecektik.
> Sevginin
> böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktı m.
> Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktı m.
> Annemi bu
> kadar çok sevdiğimi anlamayacaktı m.
> Annesinden zorla
> ayırdılar diye 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde
> böğürerek
> ağlamayacaktım.
> Geceleri kesintisiz
> uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte
> kalkacaktım ama
> uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı
> ısıtmayacaktı
> yüreğimi.
> Çantamda sürekli bisküvi,
> ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin
> kanar diye
> ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
> Acıyı geçiren
> öpücüğün gücüne inanmayacaktı m.
> 38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı .
> Yağmur sonrası
> çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir
> lokma
> daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete
> dansı
> yapmayacaktım.
> Sen olmasaydın eğer yaşamın
> karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı
> öğrenemeyecektim.
> Sen olmasaydın eğer ben asla 'anne' olmayacaktım.
> Bir
> çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna
> inanmayacaktım!
süper bi yazı gerçekten bende duydulandım nerden alıntı peki?
benim telsiz almam şart çünkü ev dubleks sürekli yanımda yatıramam duymam falan odasıda uzak olucak
benimde evim dublex ve şart telsiz hatta kamera falan da düşünüyorum ben, yardımcıda alıcam yatılı öfff onuda kontrol amaçlı
benimde evim dublex ve şart telsiz hatta kamera falan da düşünüyorum ben, yardımcıda alıcam yatılı öfff onuda kontrol amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?