merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizdir dün yapılan şeker testinde şekerim hafif yüksek çıkmıştı bu gün 3 saat hastanedeydim saat başı kan aldılar parmaklarım delik deşik oldu ama çak şükür şekerim iyi çıktı diyet falan yok darısı yaptıracakların başına hepiniz inşallah hiç birinizde problem çıkmaz:Saruboceq:
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizdir dün yapılan şeker testinde şekerim hafif yüksek çıkmıştı bu gün 3 saat hastanedeydim saat başı kan aldılar parmaklarım delik deşik oldu ama çak şükür şekerim iyi çıktı diyet falan yok darısı yaptıracakların başına hepiniz inşallah hiç birinizde problem çıkmaz:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim...
sizlere bir sorum olacaktı yarın sabah 2.düzey ultrason için randevum var.ama internetten araştırdığımda her zaman istenen bir tetkik olmadığını öğrendim.genelde sorunlu gebeliklerde isteniyormuş.kafama takıldı doktorum bana sorun olmadığını bunu herkesden istediklerini söyledi..sizlerin arasındada 2.düzey ultrason yaptıran var mı acaba...yani bu aslında rutin bir tetkik değil mi??
Kilolardan konuşulmuş ben 9 kilo aldım ve son ayda sadece 1 kg aldığım için doktordan fırça yedim ben de deli gibi yemek yiyorum delimisin çocuğun beslenmez en önemli aylar dedi
İyiyim cnm neolsun. Bir yandan yemek yapıyorum bir yandan nete takılıyorum işte. Akşama görümcemler gelecekler yemeğe.Off.hamileliğimden berimüsafirden nefret ettim yahu =)
şaka bi tarafa ben çok kasıyordum kendimi doğru düzgün yemiyordum sonra miniğimin sadece 260 gram olduğunu öğrenince çıldırdım artık sürekli bi şeyler yiyorum tabi abuk subuk şeylr değil fayda şeyler ama kalorili napiyim :)
yoğunum yazdıklarınızı okuyorum am katılamıyorum yine aranıza..
sersuma sen yatılı bakıcı diyince işi gücü bıraktım arkadaşım:)bende yatılı bakıcı alıcam,ama nasıl olcak bilmiyorum.sen araştırdın mı yada buldun mu?
Kilolardan konuşulmuş ben 9 kilo aldım ve son ayda sadece 1 kg aldığım için doktordan fırça yedim ben de deli gibi yemek yiyorum delimisin çocuğun beslenmez en önemli aylar dedi
ben de 7 kilo aldım ama bebeğim sadece 410 gr çıktı üzüldüm tabi ben dana kadar oldum oğlum minicik nereye alıyorum o zaman ben bu kiloları dedi gibi süt içiyorum peynir yumurta et aklına ne gelirse muz ve süt dediler bir elimde muz bir elimde süt ondan sonra evde deli gibi dolanıyorum süt gaz yapıyor
İyiyim cnm neolsun. Bir yandan yemek yapıyorum bir yandan nete takılıyorum işte. Akşama görümcemler gelecekler yemeğe.Off.hamileliğimden berimüsafirden nefret ettim yahu =)
şaka bi tarafa ben çok kasıyordum kendimi doğru düzgün yemiyordum sonra miniğimin sadece 260 gram olduğunu öğrenince çıldırdım artık sürekli bi şeyler yiyorum tabi abuk subuk şeylr değil fayda şeyler ama kalorili napiyim :)