2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar baya zamandan beri konusamıyorum ama okuyorum nasılsınız özledim walaa ofisi bir üst katta tasıdık biraz yorulduk sormayın

-Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan bir çocuk varmis. Bir gün Tanriya sormus:
Maxicep.com - BıR ÇOCUĞUN MELEĞi... Tanrim, beni yarattigini dünyaya gönderecegini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?
-Tüm meleklerin arasindan bir tanesini senin için seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana her gün sarki söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksin.
- Peki insanlar bana bir sey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasil anlayacagim?
- Melegin sana dünyada duyabilecegin en güzel en tatli sözcükleri söyleyecek,konusmayi dikkatle ve sevgiyle sana o ögretecek.
- Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum,beni kim koruyacak?
- Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak. Fakat ben seni bir daha göremeyecegim için çok üzgünüm ama biliyorum ki, melegin sana sürekli benden söz edecek ve iyi bir insan olmanin yollarini sana ögretecek. O sirada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanin sesleri cennete gelmeye baslar. Çocuk artik dünyaya gelmek üzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar :
- Tanrim, eger dogmak üzere isem lütfen çabuk söyle bana melegimin adi ne ?
- Meleginin adinin önemi yok yavrum sen onu ANNE diye çagiracaksin...

anladım siz bugün karar aldınız beni ağlatacaksınız ben diğer mesajın etkisinden yeni çıkmıştım ama yazık değil mi bana

ya babamızın bu ay doğum günü ve ben kızımın ağzından mektup yazmak isiyorum önerisi olan varmı ??

arçelikìn reklamını izledin mi ben onda da ağlıyorum bir ara da pınar süt reklamında ağlıyordum

ya babamızın bu ay doğum günü ve ben kızımın ağzından mektup yazmak isiyorum önerisi olan varmı ??

o konuda bişey fikrim yok ama pazar sabahı eşim erken kalkıp oğlumuza mektup yazmış benim günlüğümün bir sayfasına çok güzeldi ben okuyup okuyup ağladım eminim eşinin de çok hoşuna gidecektir

Süpper bir fikir... :)))
arçelikìn reklamını izledin mi ben onda da ağlıyorum bir ara da pınar süt reklamında ağlıyordum
Aynen canım pınar reklamı beni mahvediyo vestel reklamı var ya babası yatıo bebiş üstüne emzik ağzından düşüo bayılıoum eşim geçen dedi bende oğlumla öyle yatıcam die tabi ben senağlamasenağlamasenağlama :))

Ya ben de "bir tek annem olsun bana bir şey olmaz" diyor ya reklamda kopuyorum. Ama hiç 1 şey yazamadım henüz kızıma başlıyorum ama olmuyor belki de burada başlık açıp içimizden geldikçe 1 şeyler yazmalıyız belki iyi gelir bize. Halissaya söyleyelim açsın

evet eşimde öyle deyince ben sarılıp ağlamıştım canım kocama

Ayy evet o kısım beni koparıyor bi de garip ama o kısmı söylediinde çok duysusallaştıımda bebiş konusunda gögüs uçlarım sızlıo nie acaba

merhaba kızlar şeymanın bebişi sonunda annesinin içini rahatlatmış çok sevindim yaramaz bunlar şimdiden yüreğimizi ağzımıza getiriyorlar

ben uzun zamandır yazıyorum zaten oğluma hamileliğimin başında bir günlük almıştım başlarda sadece gelişmeleri yazıyordum ama son iki aydır baktım direkt oğluşuma hitaben yazıyorum üstelik onun okuyacağını düşünmek beni daha da duygusallaştırıyor yani düşünsenize koca adam olmuş benim yaşadıklarımı onun için nelere göğüs gerdiğimi okuyor ve ben gerçekten beni duyduğuna da eminim teyzeleri Allah nazardan saklasın bu ara sorunsuz sorunsuz gidiyoruz hatta dün yürüyüş bile yaptım
konuşuyorum da oğlumla bir fırsat bulsam masal kitabı alcam

cnm
çevremde çok yakınlarımın bulduğu 2 tane ajans var, onlarla görüşücem, 7. ayımda falan almayı düşünüyorum ve mümkünse türk bi kadın alıcam,

bende bi ajansla görüştüm,kırgızistanlı bir kadın ve elçilik kadına referans olmuş.
Türk bulmak çok zor bende yabancı istemiyorum ama bulamazsam yapacak bişiy yok.bir de sen doğumdan ne kadar süre önce almayı düşünüyorsun?

iyi akşamlar kızlar bende kaçıyorum kocaman öpüldünüz hepiniz yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…