- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Canım türk kadınlar biraz pahalı oluyorlar ama tabii daha iyi olur
-Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan bir çocuk varmis. Bir gün Tanriya sormus:
Maxicep.com - BİR ÇOCUĞUN MELEĞi... Tanrim, beni yarattigini dünyaya gönderecegini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?
-Tüm meleklerin arasindan bir tanesini senin için seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana her gün sarki söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksin.
- Peki insanlar bana bir sey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasil anlayacagim?
- Melegin sana dünyada duyabilecegin en güzel en tatli sözcükleri söyleyecek,konusmayi dikkatle ve sevgiyle sana o ögretecek.
- Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum,beni kim koruyacak?
- Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak. Fakat ben seni bir daha göremeyecegim için çok üzgünüm ama biliyorum ki, melegin sana sürekli benden söz edecek ve iyi bir insan olmanin yollarini sana ögretecek. O sirada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanin sesleri cennete gelmeye baslar. Çocuk artik dünyaya gelmek üzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar :
- Tanrim, eger dogmak üzere isem lütfen çabuk söyle bana melegimin adi ne ?
- Meleginin adinin önemi yok yavrum sen onu ANNE diye çagiracaksin...
ya babamızın bu ay doğum günü ve ben kızımın ağzından mektup yazmak isiyorum önerisi olan varmı ??
duygusallık fora anlaşılan kızlar
Süpper bir fikir... :)))ya babamızın bu ay doğum günü ve ben kızımın ağzından mektup yazmak isiyorum önerisi olan varmı ??
Aynen canım pınar reklamı beni mahvediyo vestel reklamı var ya babası yatıo bebiş üstüne emzik ağzından düşüo bayılıoum eşim geçen dedi bende oğlumla öyle yatıcam die tabi ben senağlamasenağlamasenağlama :))arçelikìn reklamını izledin mi ben onda da ağlıyorum bir ara da pınar süt reklamında ağlıyordum
Süpper bir fikir... :)))
Aynen canım pınar reklamı beni mahvediyo veste reklamı var ya babası yatıo bebiş üstüne amzük ağzından düşüo bayılıoum eşim geçen dedi bende oğlumla öyle yatıcam die tabi ben senağlamasenağlamasenağlama :))
Ayy evet o kısım beni koparıyor bi de garip ama o kısmı söylediinde çok duysusallaştıımda bebiş konusunda gögüs uçlarım sızlıo nie acabaYa ben de "bir tek annem olsun bana bir şey olmaz" diyor ya reklamda kopuyorum. Ama hiç 1 şey yazamadım henüz kızıma başlıyorum ama olmuyor belki de burada başlık açıp içimizden geldikçe 1 şeyler yazmalıyız belki iyi gelir bize. Halissaya söyleyelim açsın
Ya ben de "bir tek annem olsun bana bir şey olmaz" diyor ya reklamda kopuyorum. Ama hiç 1 şey yazamadım henüz kızıma başlıyorum ama olmuyor belki de burada başlık açıp içimizden geldikçe 1 şeyler yazmalıyız belki iyi gelir bize. Halissaya söyleyelim açsın
Kızlar acil çıkıyorum
cnm
çevremde çok yakınlarımın bulduğu 2 tane ajans var, onlarla görüşücem, 7. ayımda falan almayı düşünüyorum ve mümkünse türk bi kadın alıcam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?