2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam ben ayrıntılıdan geldim bugün biraz canım sıkıldı ama genel olarak herşey normal cıktı bir kere bebişim 1 - 1,5 hafta önden gidiyomuş dr 802 gr olmuş dedi devlet hastanesine gittim ben ve hiç sanmadıgım kadar iyi baktılar raporda BPD 25+4 FAC 25+2 FL 25+4 ile uyumludur sisterne magna 7,4 mm ölçülmüş olup minimal artmıştır takibi önerilir bu canımı sıktı ama normali 10 mmymiş göz korkutacak kadar önemli bişi degil ben rapora yazıcam ama korkmayın dedi ama içime sorun ya taktım kafaya valla gerci araştırdım 10 mm den fazla olunca galiba sorun oluyomuş sonrakilerin hepsi normal cıktı işte kızlar kalp dudak göz vs yorumlarınızı bekliyorum canlarrrr

cok sevındım bı sorun cıkmamasına..onemlı degıl dedılerse soruu yoktur..bısey olsan mutlaka soylerlerdı..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Maaşalah canım dr problem yok dediyse çok iyii o zaman öndende gidiyormuş zaten sen üzme kendini...

Benim hiç eim gitmemişti ama şimdi başladım yarım sayfa yazdım ble aldıım dergide hediye vermişlerdi defter inşallah hep devam ederim ayy okuyunca ne tepki verir acaba albümde alıcam ona maviş maviş ultrason fotolarıyla başlıcam bakalım :))

kizlar merhabalar uzun zamandir yazamadim ve girip okuyamadim umarimki hepiniz cok iyisinizdir. Ben ve kizim cokkk iyiyiz hala istanbuldayiz bu hafta sonu donuyoruz artik italyaya. Detayli ultrasona girdik herseyimiz normal cikti cok sukur. Bu arada baskanim kizimizin adinda ufak bir degisiklik yapma karari verdik LARA YESIM olacak insallah. Hepinizi operim. Bal bocugum sohocugumu ayrica operim. :))

ya kızlar bende buluşmaya gelmek istiyorum ama niye avrupa yakasında yapıyorsunuz ki ama yaaa ben anodolu yakasındayım kızım okula gidiyor cok üzüldüm bak şimdi

bende anadolu yakasında oturuyorum hem haftasonu hem karsıya gecmek zor olur hafta ıcı olsa gelebılırım..beykozda oturuyorum karsıya ancak yakın olursa gelebılırım

günaydın kızlar
nasılsınız
ben bugün çok iyiyim neden bilmiyorum ama içim kıpır kıpır inşallah böle devam eder:))
16:30 da ayrıntılı için randevum var inşallah hayırlı sonuçlar alırım canlarım :)
ben artık dayanamıyorum bebikim bi an önce gelsin istiyorum:)
hepinizi öperim canlarım
yine yoğunluk olurda kapatmak zorunda kalırsam kendinize iyi bakın
dualarımız birbirimizle olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah canlarımm

ıyı olmadan cok sevındımmm pınar abla... bı sorununuzun olmamasına... ınsallah boyle guzel haberlelrle alırısın kızını kucagına opuyorum...

merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iyiyiz nete gıremıyorum burada pazar grs hepınızı öptuk

bız ıyıyız cok sukur canım sen nasılsın?? gorusuruz ıns...

canımmm benımmmm kocma gunaydın sana... ınsallah bugun guzel haberlerle donersın... ve hemen bıze haber vermeyı unutma olur mu???:) bende dayanamıyorum canım gelsın artık kızlarımız bıran once tabı vakıtlerınde saglıkla:):) kocmanopuyorm canım... sonuclarını ıyı haberlerını vermeyı unutma bıze olur mmmmmmmmu:):)

yormazmı hayatım kaburgamı hissetmiyorum belimin agrısından dogrulamıyorum....tabi büyüdüler baya mahvettiler beni....nefes almakta bile zorlanıyorum erken gelmeleri bi bakıma iyi olacak yani....büyüdükçe hareketlilik arttı çünkü...kızlar cok fena ogluşum garip sessiz...

oyyyy kurban olurum onları yaradana.... bence oglan sırasını beklıyo dısarı bı cıksın gostercek kızlara:):):) şimdi bıde sız herseyden 3 tane alıyosunuz demı... :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…