kızlar selam ben ayrıntılıdan geldim bugün biraz canım sıkıldı ama genel olarak herşey normal cıktı bir kere bebişim 1 - 1,5 hafta önden gidiyomuş dr 802 gr olmuş dedi devlet hastanesine gittim ben ve hiç sanmadıgım kadar iyi baktılar raporda BPD 25+4 FAC 25+2 FL 25+4 ile uyumludur sisterne magna 7,4 mm ölçülmüş olup minimal artmıştır takibi önerilir bu canımı sıktı ama normali 10 mmymiş göz korkutacak kadar önemli bişi degil ben rapora yazıcam ama korkmayın dedi ama içime sorun ya taktım kafaya valla gerci araştırdım 10 mm den fazla olunca galiba sorun oluyomuş sonrakilerin hepsi normal cıktı işte kızlar kalp dudak göz vs yorumlarınızı bekliyorum canlarrrr
Maaşalah canım dr problem yok dediyse çok iyii o zaman öndende gidiyormuş zaten sen üzme kendini...kızlar selam ben ayrıntılıdan geldim bugün biraz canım sıkıldı ama genel olarak herşey normal cıktı bir kere bebişim 1 - 1,5 hafta önden gidiyomuş dr 802 gr olmuş dedi devlet hastanesine gittim ben ve hiç sanmadıgım kadar iyi baktılar raporda BPD 25+4 FAC 25+2 FL 25+4 ile uyumludur sisterne magna 7,4 mm ölçülmüş olup minimal artmıştır takibi önerilir bu canımı sıktı ama normali 10 mmymiş göz korkutacak kadar önemli bişi degil ben rapora yazıcam ama korkmayın dedi ama içime sorun ya taktım kafaya valla gerci araştırdım 10 mm den fazla olunca galiba sorun oluyomuş sonrakilerin hepsi normal cıktı işte kızlar kalp dudak göz vs yorumlarınızı bekliyorum canlarrrr
ben uzun zamandır yazıyorum zaten oğluma hamileliğimin başında bir günlük almıştım başlarda sadece gelişmeleri yazıyordum ama son iki aydır baktım direkt oğluşuma hitaben yazıyorum üstelik onun okuyacağını düşünmek beni daha da duygusallaştırıyor yani düşünsenize koca adam olmuş benim yaşadıklarımı onun için nelere göğüs gerdiğimi okuyor ve ben gerçekten beni duyduğuna da eminim teyzeleri Allah nazardan saklasın bu ara sorunsuz sorunsuz gidiyoruz hatta dün yürüyüş bile yaptım
konuşuyorum da oğlumla bir fırsat bulsam masal kitabı alcam
kizlar merhabalar uzun zamandir yazamadim ve girip okuyamadim umarimki hepiniz cok iyisinizdir. Ben ve kizim cokkk iyiyiz hala istanbuldayiz bu hafta sonu donuyoruz artik italyaya. Detayli ultrasona girdik herseyimiz normal cikti cok sukur. Bu arada baskanim kizimizin adinda ufak bir degisiklik yapma karari verdik LARA YESIM olacak insallah. Hepinizi operim. Bal bocugum sohocugumu ayrica operim. :))
merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iyiyiz nete gıremıyorum burada pazar grs hepınızı öptuk
günaydın kızlar
nasılsınız
ben bugün çok iyiyim neden bilmiyorum ama içim kıpır kıpır inşallah böle devam eder:))
16:30 da ayrıntılı için randevum var inşallah hayırlı sonuçlar alırım canlarım :)
ben artık dayanamıyorum bebikim bi an önce gelsin istiyorum:)
hepinizi öperim canlarım
yine yoğunluk olurda kapatmak zorunda kalırsam kendinize iyi bakın
dualarımız birbirimizle olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah canlarımm
kızlar günaydın....nasılsınız?
günaydın herkese!
bende artık tekmeleniyorummmm
gunaydınnnn nanslsın nezmandır ugramıyodun:):) 3uzler nasıl annesı:):)
iyiler canım bi hafta sonra allah izin verirse aramızda olacaklar dr umuzun tahmini daha fazla bekleyemeyecekler...sen nasılsın bebegin nasıl?
gunaydınnnn nanslsın nezmandır ugramıyodun:):) 3uzler nasıl annesı:):)
iyiler canım bi hafta sonra allah izin verirse aramızda olacaklar dr umuzun tahmini daha fazla bekleyemeyecekler...sen nasılsın bebegin nasıl?
ayyyy yerım ben onları maslalahhhh:):) gelıyolar haaa ayyy darısı basımıza ınssss:):) benım bebişte ıyı teyzesı ıste tekme tokat gecınıp gıdıyoruz:):)
pekı anlatsana karnında 3 tane bebek var hareketlerı nası oluyo tekmelemelerı yormuyomu senı annesiii
yormazmı hayatım kaburgamı hissetmiyorum belimin agrısından dogrulamıyorum....tabi büyüdüler baya mahvettiler beni....nefes almakta bile zorlanıyorum erken gelmeleri bi bakıma iyi olacak yani....büyüdükçe hareketlilik arttı çünkü...kızlar cok fena ogluşum garip sessiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?