2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşimde öyle diyo...fırtına öncesi sessizlik bence diyo...hazırlıklarımızı tamamladık herşeyden üçer tane...şu an sadece bekliyoruz...

eşimde öyle diyo...fırtına öncesi sessizlik bence diyo...hazırlıklarımızı tamamladık herşeyden üçer tane...şu an sadece bekliyoruz...

Allahım saglıkla guzellıkle kucagına almak nasıp etsın ıns... hep guzel gunler grsunler:):)

Günaydın annecikleeeer?
nasılsınız bakalım biz bomba gibiyiz bu gün..
Dün giremedim eşim evdeydi onunla ilgilendim
salı günü rahatsızlanıp
işten eve gelmişti ateş kusma bulantı...dr.da ne
olduğunu anlayamadı ilaç yazdı ama şimdi iyi çok
şükür...biz de gece hiç uyuyamadık:gitme:teyzeleri
kızmayın bana ama oğluşum beni resmen uyutmuyor
dün sabah başladı tekmeleri akşama kadar dinledim hep
yarım saat bile uyumadığına eminim resmen içimi çıkartıyor
yavrum.Gündüz tamam da yatağa yattım uykumun tam
tatlı yerinde dalacakken şiddetli bir tekme indiriyor.Hadi
oğlum tamam uyu artık diyorum yok sağa dönüyotum sola
dönüyorum sırtüstü yatıyorum durmuyor yavrum. eşim elini
koyuyor karnıma resmen acıdı bana saat 2.5 oldu ve ben hala
uyuyamamıştım hem de nasıl uykum vardı anlatamam size neyse
maşallah diyim oğluma o iyi olsun da annesi uykusuz gecelere hazır
olsun.Benim anlamadığım bebişler içimizde kaç saatte bir uyuması
gerekiyor.Benimki hiç uyumuyor ama yaaaaakannehir

gunaydınn kızzzllaarrr mınık anne adayyllaarrımm :) nasılsınız kuzucuklar nasıll.. guzel bır gun dılıyorum hepınızıeeee..

maşşallahh ogluna canmmmm.şimdıden alıştırma yapıyorr heralldee hazırrlık olsun dıyee..geceyı gunduzu bılıyolarmııkı yawrucaklarr iştee bn burdayımm dıe can atıyolarr..kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bende buluşmaya gelmek istiyorum ama niye avrupa yakasında yapıyorsunuz ki ama yaaa ben anodolu yakasındayım kızım okula gidiyor cok üzüldüm bak şimdi

bende anadolu yakasında oturuyorum hem haftasonu hem karsıya gecmek zor olur hafta ıcı olsa gelebılırım..beykozda oturuyorum karsıya ancak yakın olursa gelebılırım

Kızlar bende anadolu yakasından geçicem isterseniz beraber geçeriz ben alırım sizi, uygun orta biyerden

gunaydınn kızzzllaarrr mınık anne adayyllaarrımm :) nasılsınız kuzucuklar nasıll.. guzel bır gun dılıyorum hepınızıeeee..

Günaydın canım evet öyle galiba gecesi gündüzü yok
bebişlerimizin zaten doğumdan sonra da gayet iyi bi şekilde
anlayacağız olmadığını şimdi içimizde ağlayamıyorlar belki de
sıkılıyorlar gerinip tekmeleyip yüzlerini ovuşturuyorlar çıkınca da
çılgınlar gibi ağlayacaklareyvahedigeldismile

Kızlar günaydın,

Benim kızım gece gündüz ayrımı yapıyor ben uyurken o da uyuyor uslu olucak prensesim benim. ışlerim hala yoğun ama dünkü gibi olmaz herhalde neyse sonra 3 gün tatil. Eşimin dayıları kalmaya gelicekler şehir dışından dün akşam alışverişe de gittim dinlenemedim. Ayaklarım hala şiş valla Neyse allah annemdden razı olsun kadınla gittiler evi temizliyor yatak çarşaf filan ayarlıyor. Yemeklerimi de ayarlıyor(ben bir tek salata tatlı vs yapacak) Ay ama çok şişim ben bugün yaws

ayyy ağlamasınnllarrr kıyamam onllaaraaa((((((sinifsinif:
ama geceleerı uyumazsaaa ağlarsaaaa huysuz olup annesını uyutmazsaaa,delırtırsee bılmıyom sabırını werır rabbım heralde ben cok sbırlı degılımmmyerimseniben

Didemcim hoşgeldin yazık sana yaaa yorma kendini bu kadar...
işlerin de çok yoğun maşallah artık kimseler gelmez oldu buralara.
Burcu özlem. burcu arada selam yazıyor da özlem hiç girmedi bu hafta
umarım sdece iş yoğunluğundan giremiyordur.
Pınarı merak ediyordum ne zamandır o da yazmış iyi olduğunu...

Canım bu ara malesef kimsecikler olmuyor burada dediğin gibi umarım herkes yoğunluktan gelemiyordurlar

selam arkadaşlar,herkesi ve güzel bebekleri öpüyorum..nasılsınız..
dün doktordaydım,iğnelerim bitmişti,yeniden yazdırdım,ayrıca kasık bölgemde çok ağrım vardı.bıcak keser gibi.tahlil yaptırdık .temiz çıktı.idrar yolu enfeksiyonu değilmiş.doktorum magnezyum eksikliği olabilir diye magnezyum yazdı,birde bu haftalarda rahim hızlı büyüyor,kaslarda ,rahim bağlarında ağrı olur normal dedi.bugün daha iyiyim .ama oturup kalkarken zorlanıyorum.yine kramp giriyor.rabbime şükürler olsun ,bugünleri de gösterdi bana...
inşallah bu sayfadaki herkes yavrusunu sağlıkla kucaklar ...

Seymacım hoşgeldin.

Valla ben ağırlığına bakmadım alırken çiğdemcim.

hosbulduk canımmm

Hoşgeldin canım muhabbet yok bu gün buradaakannehir

hosbulduk canım... evet bu raralar pek ugrayan yok... öigdemde gelmez bugun herhalde... nese bızmuhabbet ederız...

bebek odasına baktın mı tatlım hıc... ne dusunuyosun???

bu arada kızlar puset ağırlığını bilmiyorum ama arabanız varsa pusetin isofix özelliği olması gerekiyormuş dün okudum bi yerde aklınızda olsun

kızlar alacağımız pusetin ağırlığı kaç kg olmalıdır bilen var mı kaç kg ideal dir puset için...

ben yeni araştırmaya başladım canım,daha seçemedim..sizlerin sayfaya eklediklerini inceleyip fikir ediniyorum.geçen gün oda takımı eklemiştiniz bayıldım hepsine..benim fazladan dolabım ve şifonyerim var,boş bulunup eşime oda almayız demiştim.şimdi de odalara baktıkça içim gidiyo.dolabı çıkarıp yaksam mı ne..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…