bu arada kızlar puset ağırlığını bilmiyorum ama arabanız varsa pusetin isofix özelliği olması gerekiyormuş dün okudum bi yerde aklınızda olsun
o ne demekmiş canım..isofix?
teşekkürler aspirincim..
araca bağlanmıyorsa kemerle nasıl sabit duracak fren yapınca falan..pek anlamadım..:kedi:
çok güzel şeymacım..beyaz takımları bende seviyorum..
hoşgeldin arkadaşım...geçmiş olsun cnm..amiiinselam arkadaşlar,herkesi ve güzel bebekleri öpüyorum..nasılsınız..
dün doktordaydım,iğnelerim bitmişti,yeniden yazdırdım,ayrıca kasık bölgemde çok ağrım vardı.bıcak keser gibi.tahlil yaptırdık .temiz çıktı.idrar yolu enfeksiyonu değilmiş.doktorum magnezyum eksikliği olabilir diye magnezyum yazdı,birde bu haftalarda rahim hızlı büyüyor,kaslarda ,rahim bağlarında ağrı olur normal dedi.bugün daha iyiyim .ama oturup kalkarken zorlanıyorum.yine kramp giriyor.rabbime şükürler olsun ,bugünleri de gösterdi bana...
inşallah bu sayfadaki herkes yavrusunu sağlıkla kucaklar ...
Çiğdemin işi mi var bu gün canım?Çiğdem derken vildcat ten bahsediyorsun değil mi?hosbulduk canımmm
hosbulduk canım... evet bu raralar pek ugrayan yok... öigdemde gelmez bugun herhalde... nese bızmuhabbet ederız...
bebek odasına baktın mı tatlım hıc... ne dusunuyosun???
Nasıl yani yaaa arabayla ne alakası varmış kiii?isofix ne demek?bu arada kızlar puset ağırlığını bilmiyorum ama arabanız varsa pusetin isofix özelliği olması gerekiyormuş dün okudum bi yerde aklınızda olsun
yakından görmedim ama anladığım kadarıyla direk arabaya monte ediliyor yani arka koltuğa ve oto koltuğunu sabitliyor zaten bebek oto koltuğunun kemeriyle bağlı olduğu için tekrar araba kemeri oto koltuğuna geçirilmiyor ohaoldumsmile
Çiğdemin işi mi var bu gün canım?Çiğdem derken vildcat ten bahsediyorsun değil mi?
Ben araba koltuğunu gördüm o direkt arabaya bir parçası bağlanıyor yani arabada sabit kalıyor puset gelince üstüne çıt diye geçip kitleniyor yani arabanın kendi koltuğu kadar güvenli oluyor ama biz kendi arabamızı pek kullanmıyoruz eşimde şirket aracı var genelde onla geziyoruz o yüzden ben tercih etmedim çünkü benle yalnız bir yere gitse o zaman da benim arabama binmesi lazım eee nasıl her dakka onu mu söküp takıcam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?