2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Koltuğu araca oturtmak için en yeni ve güvenli sistemdir.
Isofix ile koltuk; otomobilin koltuğuna oturmakla kalmaz, aracın tamamlayıcı bir parçası haline gelir.
Otomobil üretimini düzenleyen yönetmelik, 2005 Haziranından itibaren yeni bütün araçlarda Isofix çocuk Güvenlik Koltuklarının tutturulabileceği özel kemerlerin bulunması koşulunu getirmiştir.

Avantajları nelerdir?
Maksimum Güvenlik. üç noktalı emniyet bağlantısı sayesinde çocuk Güvenlik Koltuğu ile otomobil arasında katı ve sağlam bir bağlantı sağlanarak, kaza durumunda üstün dayama ve koruma düzeyi sağlayan Isofix çocuklar için en güvenli dayama sistemidir.
Kemerler kullanılmamaktadır! Isofix Oto Koltuğu, araca takmak için, diğer araç koltuklarında olduğu gibi araç emniyet kemerlerinin kullanılmasını gerekmemektedir.
Maksimum Pratiklik. Isofix sistemi ile donanmış çocuk güvenlik koltuğu, araç emniyet kemerlerini kullanmaya gerek duyulmaksızın doğrudan ve kolaylıkla aracın gövdesine sabitlenir. Böylelikle, alışılagelmiş kavrama sistemlerinde sık rastlanan tehlikeli yanlış takılma riski minimuma indirilmiş olur. Avrupa’da trafik kazaları.

teşekkürler aspirincim..

araca bağlanmıyorsa kemerle nasıl sabit duracak fren yapınca falan..pek anlamadım..:kedi:

teşekkürler aspirincim..

araca bağlanmıyorsa kemerle nasıl sabit duracak fren yapınca falan..pek anlamadım..:kedi:

yakından görmedim ama anladığım kadarıyla direk arabaya monte ediliyor yani arka koltuğa ve oto koltuğunu sabitliyor zaten bebek oto koltuğunun kemeriyle bağlı olduğu için tekrar araba kemeri oto koltuğuna geçirilmiyor ohaoldumsmile

kıslarrr şimdi eşime gosterıyodum mavılı bı takım dedım kı oglumuz olsaydı şu takımı alırdık bak cok hosmus dıye... eşim naptı bılıyomusunuz...

bagıra bagıra benım bıtanecık kızım var ben herseyın en guzelını kızıma aırım napcan oglan seylerını dedı:):):)( sözde bunları kızına duyuruyo:):):)

yatağın genişliğine çok dikkat edin abimler aldı yiğenim yatamadı çok dardı sürekli çarpıp uyanıyordu

Ben araba koltuğunu gördüm o direkt arabaya bir parçası bağlanıyor yani arabada sabit kalıyor puset gelince üstüne çıt diye geçip kitleniyor yani arabanın kendi koltuğu kadar güvenli oluyor ama biz kendi arabamızı pek kullanmıyoruz eşimde şirket aracı var genelde onla geziyoruz o yüzden ben tercih etmedim çünkü benle yalnız bir yere gitse o zaman da benim arabama binmesi lazım eee nasıl her dakka onu mu söküp takıcam dedim

hoşgeldin arkadaşım...geçmiş olsun cnm..amiiin
hosbulduk canımmm

hosbulduk canım... evet bu raralar pek ugrayan yok... öigdemde gelmez bugun herhalde... nese bızmuhabbet ederız...

bebek odasına baktın mı tatlım hıc... ne dusunuyosun???
Çiğdemin işi mi var bu gün canım?Çiğdem derken vildcat ten bahsediyorsun değil mi?
bu arada kızlar puset ağırlığını bilmiyorum ama arabanız varsa pusetin isofix özelliği olması gerekiyormuş dün okudum bi yerde aklınızda olsun
Nasıl yani yaaa arabayla ne alakası varmış kiii?isofix ne demek?

hımm..canım benim istediğim aslında ilk doğduğu andan itibaren kullanabileceğim birşey ..hani ilk aylar yatak gibi kulanabileyim..şu çanta şeklinde olanlara ne deniyo onu pek sevmiyorum..

eklediğin özellikte acaba benim istediğim gibi mi görmek lazım.sempatiksalakcinni

port bebeden bahsediyorsun sanırım ama onda öyle bi özellik yoktur sanırım. her dakka yeni masraf:))

bende bembeyaz bir oda takımı almak istiyorum, hatta baktım biyerden ama çok pahalıydı, benim koca mırmır yaptı bakalım kim kazanıcak

model marka aklında mı canım yaa.sanki senin söylediğin benim işime yarar..

şeymacım ,benimki de kız ,bizimkilerin aşkı da son hız devam ediyo..artık eşim bana Ecem canım diyor hep...

defne 25,sağol canım...

çiğdem bi süre gelmiyicem demişti dün kırıldı sanırım biraz inşallah sorun yoktur gelir.
bende bembeyaz istiyorum oda takımını bi arkadaşımda gördüm çok beğendim karabağlardan almışlar ah bi gidebilsem o tarafa, artık kontrolden sonra gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…