2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım evımde 4 kapaklı kucuk bı dolap vardıona bı beşik bi şifonyer almayı dusnuyodum ama sımdı fıkrım degıstı takım dusunuyorum... ve beyaz takımlar hosuma gıdıyo baya benımde...

Canımm bizimde odamızda bir köşe takımı vardı lila rengi şunun lilası
http://www.yagmur.com.tr/images/Tr/banner/KoseTakimlari.gif
bir de eve mutfak dolaplarını yaptırırken mutfağa televizyon dolabı gibi bişey çizmiştik eşimle biraz büyük afedersiniz ama hayvan gibibirşey oldu kaydirigubbakcemile3normal tv konulabiliyordu içine sonra mutfağa küçük plazma aldık o televizyonu da yatak odasına götürdük dolap boşa çıktı mecburen de çocuk odasına koyduk boş oda diye..Şimdi o köşe takımını böldük bir parçası oda da olsun istedim bebişi emzirirken falan iyi olur diye üzerine güzel bebek mavisi ve modern bir koltuk örtüsü diktiricem dolabıda nereye olursa artık aslında dolabın içine askkılık gibi birşey yapılsa bebiş için iyi olur bide parkyatak aldık mı tamamdır ama ben istemiyorum ilk bebeğimiz ne de olsa oda takımını alıcaz mutlaka eşimde almak istiyor yani

ben doğru düzgün bi şey alamıyorum elimi neye atsam eşim daha çok erken yada off yinemi pembe diyor :)) ama napiyim pembeler pek şirin aslında bende farklı renkler olsun istiyorum ama yok

kızlarrr bu takım nasıl???

çokk şeker benceee şeymacım aklıma ne geldi dün eşimle pc de bebek odası için aksesuarlar bakıyorduk ta bir sitede acayippp güzel dolap kulpları buldukk hani sen diyordun yaa kulplarını değiştirsem falan diye hala aynı fikirde misin yoksa oda falanmı bakıcaksınız kulp bakıcaksan linkini veriym küçük pc de kayıtlıydı...

günaydınlar canlarım valla ne güzel alışverişler yapılıyor ben hiç birşey almıcam dedim doğum olana kadar o yüzden almıyorum ben hastaneye kardeşim görümcem alışverişe ilk etapta lazım olacak şeyleri aldırcam gerisini ben iyileşince hlledicem sizler aldıkça bende bilgi ediniyorum zaten oda takımı almıyacağım 1 yaşına doğru alıcam çünkü şimdi odasında yatamıyacak yanımızda yatabileceği bir yatak olacak dolabıımızda var

baktım canım ..ilk bebişimiz sana katılıyorum..ben de oda isityorum..bişey yapmam lazım...sempatiksalakcinni

bu arada ben giyinme odamı bebek odası yapıcam giyinme odası ama büyük normal çocuk odası büyüklüğünde sadece kapısı yok ama bi süre idare edicez yani yakınımda olsun istiyorum çünkü 6 aylıkken ayrımayı düşünüyorum 3-4 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum orda ama bakalım artık geceleri sürekli cee yaparsa ya kapı yaptırırız yada perde :))))

malesef çıkmak zorundayım arkadaşlar , hepinizi öpüyorum.sık sık yazamasam da akşamları okuyorum sayfaları.. kendinize ve bebişlere iyi bakın...

evet canım çigdem... yok dun bı sure gelmıcem demişti ya topıge

Canımm şimdi gördüm bir arkadaşa kızmış galiba alla alla
bu günlerde bu topiğe ne oluyor böyle Fahriyeciğim de bana
kızdı gitti daha da gelmedi herkes hassaslaşıyor galiba
giderek ama burada kimse kimseye kötü niyetle bir şey söylemiyor
kiiii Bir de Çiğdemin neye kızdığını anlayamadım ben..ohaoldumsmile.

canım bellı degıl ama mobılyalar cok hosuma gıdıyo... olmadı mobılyacı akrabası ar eşimin ona da yaptırabılırız yanııı bılmıyorum ya

kılzarrr sımdı benım cıkmma gerekıyo ogleden sonra gelrıım ıns hepınızı opuyorum cok cok

Ne oldu ya neden kırıldı

Ya ne oldu bana da anlatın kız çiğdem 1 gün gelmedim karıştırdın mı kız ortalığı klava:

kızlar ben de oda takımı almayı düşünüyorum zaten beyaz bir dolap ve şifonyerim bir de beyaz karyola beğendim onu da alıcam ve perdelerimle halımı da değiştirince güzel olacak zaten şimdi bu aldıklarımızın da bebeklerimiz farkında olmayacak o nedenle ben 2.5 yaşında almayı düşünüyoruz biz

ayyy veremiyorum linki eşim kaydetmemiş eve aradım nasıl oldun diye bunu da sordum eve gelince bulurum siteyi dedi.ama şöyle bir model de vardı bir de mavi balıklı kulp vardı bayıldım...
http://2.bp.blogspot.com/_UeGBprg-FRk/Se4pqBklteI/AAAAAAAAAkI/AZug0ER2WV8/s320

Bir de kızlar kaplumbağa var abajur gibi koyuyorsun başucuna 55 tl falandı.3 farklı renk veriyor mavi yeşil kırmızı gece odanın heryerini yıldız ve ayla kaplıyor gökyüzüne bakıyormuş gibi oluyorsun çok güzeldi eşim gelsin siteyi öğrenicem ondan yarında linki veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…