port bebeden bahsediyorsun sanırım ama onda öyle bi özellik yoktur sanırım. her dakka yeni masraf:))
ben yeni araştırmaya başladım canım,daha seçemedim..sizlerin sayfaya eklediklerini inceleyip fikir ediniyorum.geçen gün oda takımı eklemiştiniz bayıldım hepsine..benim fazladan dolabım ve şifonyerim var,boş bulunup eşime oda almayız demiştim.şimdi de odalara baktıkça içim gidiyo.dolabı çıkarıp yaksam mı ne..:)
Canımm bizimde odamızda bir köşe takımı vardı lila rengi şunun lilası
http://www.yagmur.com.tr/images/Tr/banner/KoseTakimlari.gif
bir de eve mutfak dolaplarını yaptırırken mutfağa televizyon dolabı gibi bişey çizmiştik eşimle biraz büyük afedersiniz ama hayvan gibibirşey oldu kaydirigubbakcemile3normal tv konulabiliyordu içine sonra mutfağa küçük plazma aldık o televizyonu da yatak odasına götürdük dolap boşa çıktı mecburen de çocuk odasına koyduk boş oda diye..Şimdi o köşe takımını böldük bir parçası oda da olsun istedim bebişi emzirirken falan iyi olur diye üzerine güzel bebek mavisi ve modern bir koltuk örtüsü diktiricem dolabıda nereye olursa artık aslında dolabın içine askkılık gibi birşey yapılsa bebiş için iyi olur bide parkyatak aldık mı tamamdır ama ben istemiyorum ilk bebeğimiz ne de olsa oda takımını alıcaz mutlaka eşimde almak istiyor yani
evet canım çigdem... yok dun bı sure gelmıcem demişti ya topıge
çokk şeker benceee şeymacım aklıma ne geldi dün eşimle pc de bebek odası için aksesuarlar bakıyorduk ta bir sitede acayippp güzel dolap kulpları buldukk hani sen diyordun yaa kulplarını değiştirsem falan diye hala aynı fikirde misin yoksa oda falanmı bakıcaksınız kulp bakıcaksan linkini veriym küçük pc de kayıtlıydı...
malesef çıkmak zorundayım arkadaşlar , hepinizi öpüyorum.sık sık yazamasam da akşamları okuyorum sayfaları.. kendinize ve bebişlere iyi bakın...
canım bellı degıl ama mobılyalar cok hosuma gıdıyo... olmadı mobılyacı akrabası ar eşimin ona da yaptırabılırız yanııı bılmıyorum ya
model marka aklında mı canım yaa.sanki senin söylediğin benim işime yarar..
şeymacım ,benimki de kız ,bizimkilerin aşkı da son hız devam ediyo..artık eşim bana Ecem canım diyor hep...
defne 25,sağol canım...
çiğdem bi süre gelmiyicem demişti dün kırıldı sanırım biraz inşallah sorun yoktur gelir.
bende bembeyaz istiyorum oda takımını bi arkadaşımda gördüm çok beğendim karabağlardan almışlar ah bi gidebilsem o tarafa, artık kontrolden sonra gidicez
Canımm şimdi gördüm bir arkadaşa kızmış galiba alla alla
bu günlerde bu topiğe ne oluyor böyle Fahriyeciğim de bana
kızdı gitti daha da gelmedi herkes hassaslaşıyor galiba
giderek ama burada kimse kimseye kötü niyetle bir şey söylemiyor
kiiii Bir de Çiğdemin neye kızdığını anlayamadım ben..ohaoldumsmile.
ya kızlar şu gaz yapmayan biberon hangi markaydı ya liste yapıyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?